Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 3
carmen77 spune:
Ciuf, am si eu o intrebare la tine: m-am uitat pe pozele voastre si am vazut o chestie de impins ca un cadru din ala pentru batrani ... era mare si alb, cu roti albastre. Imi spui si mie de unde l-ai cumparat si cine il produce? Poate ii gasesc sa ii cumpar si eu lui Matei de aici. Este stabil? Luca e incantat de el?
Mersi mult.
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
Elenalove27 spune:
Ciuf, noi i-am facut camera lui Alvaro sa ii merga pina pe la 2 ani asa.Are Pooh si toata echipa lui pe pereti si am pictat eu Al Norisori si stelute .Arata minunat de frumos , tot ce vrem sa ii schimbam(dar mai tirziu) va fi patul din camera ca acum dormim noi in el si el in patut linga noi dar vrem sa ii cumparam masina aia de pompieri (PAT)asta cind va face 2 anisorisi daca i va place altceva pe pereti o sa ii facem atunci cind o sa ne arate el ce ii place.
Parerea mea daca v-ati apucat sa ii schimbati camera , nu pune stelutele fosforescente pe pereti ca majoritatea pica ,nu stau ele acolo bine (o stiu din experienta) eu zic sa ii pictezi stelele si de pictat ANIMATION eu cred ca este mai frumos sa ii pictezi "Jungle Book", asta este parerea mea .Cind termini sa faci poze sa vedem si noi.
uki si simonaR imi pare rau pentru pui vostri ca au cazut .
Si Alvaro a cazut ,dar din patut cade el cel mai bine ca isi pune picioarele si se catara ca o maimuta si cade in nas,azi o sa mutam salteaua mai jos.
ven sa sti ca si eu o sa ii cumpar o papusa cu pete ca sa aibe frate la ce sa traga de par ca pe mine pe bune daca nu ma chelit.Se trezeste direct cu mana in parul meu si degetul in nas sau in gura pe undevede el ca intra degetelul pe acolo isi infige manuta.AAA si mai are un obicei de citeva zile ma musca de ma invineteste si daca il cert el se cearta cu mine.
Va pupam si va dorim multa sanatate la bebelushi bolnaviori.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
8 Luni
Elenalove27 spune:
Andra Yael Clara
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
8 Luni
ciuf spune:
Carmen, chestia aia e luata de la Toys are us, se cheama walker. Cred ca aveti si voi acolo. E super pentru un bebelus ca sa invete sa mearga in picioare.
Fetelor, imi pare rau de puiutii vostri, care mai de care au cazut sau sunt bolnaviori.
Elena, super ideea cu Jungle Book. Cred ca ma fac pictorita. Trebuie sa ma interesez de unde pot lua sabloane. Dar stelutele alea nici nu is fosforescente noaptea, decat daca pun lumina direct pe ele. O tampenia. Cred ca tot la vopsea o sa apelez.
Pupici,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
carmen77 spune:
Mersi, Ciuf. Imi poti zice cine il produce? Ca am vazut facute de Fisher Price, Little Tikes, Sesame Street ... care e mai bun? Eu am citit acuma review-uri si alea de la Fisher Price s-ar parea ca nu sunt stabile ...
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
ciuf spune:
Carmen, nu stiu sa-ti raspund. Nu scrie nimic-nimic pe el.
Ia-l si tu sa fie cu baza cat mai larga ca sa micsorezi riscurile unei eventuale cazaturi.
Pupici.
melekutza spune:
salutare!
ptr davidutza eu cand avea fetita mea nasul infundat, pe langa serul fiziologic pe care ma chinuiam sa il put, ii puneam (langa ea pe o batista) si cateva picaturi de Karvol. este un "ulei" (cred) care se gaseste in farmacii, are forma unor bidonase maro mici, si pui cateva picaturi la o batista langa , miroul care il emana il ajuta sa respire mai bine noapte. la noi a dat rezultate, vezi si tu.
super mami spune:
Tocmai scrisesem un ditamai mesajul si nu stiu unde a disparut. Asa ca o iau de la capat.Sunt foarte fericita. Bebelina mi-a dat....PUPICI. Multi si tari si mari. E o scumpa si o papusa. A primit si tati unul, da s-a milogit cam o zi. Cum ma pisicesc un pic pe langa ea, cum ma strange tare de gat si pune un pupic pe obraz.
Cand pedi ne-a vazut ultima data, mi-a zis ca o rasfat prea tare si ca rasfatul are pretul lui. I-am zis ca eu ma rasfat in primul rand. Imi place sa o tin in brate, imi place sa o adorm (desi se culca singurica, mai o alint din cand in cand). E un tont la faza asta. Bebelusii trebuie rasfatati, ca de aia sunt bebelusi. Eu am fost ffff rasfatata cand eram bb si mi-a placut la nebunie. Mi-ar mai place, da nu mai pup.Am si eu o intrebarica pt voi. Am tot vazut zilele astea ca ii cade perisorul Destul de mult. Am gasit si in patut si pe carucior si f mult pe prosop, dupa baita. Mi-e frica sa nu fie o lipsa de ceva. O sa-l sun pe pedi luni, sa vedem ce zice. Voi ce ziceti? Bb are 9 luni, nu cred ca ar trebui sa cada acum.Ciuf, chiar azi vorbeam si noi sa facem niste desene la bb in camera. E super frumos. Spor la treaba.Pupici pe cucuie la bebeii nazdravani. Pupici si pt mamicile lor suparate . Am primit si noi zilele trecute telefon de la cumnatul meu ca bebeul lor de 4 luni a cazut din pat in capsor. E ok, da a iesit un scandal...care e de vina: el ca a pus copilul acolo, ea ca a lasat copilul cu el sau bunica ca a plecat acasa...taraboi mare Va pupacim pe toti, noapte buna la bebei si parintiAlexandra si bebelina pupacioasa
http://community.webshots.com/user/isabel_23
Ven spune:
Salut, fetelor!
Super-mami, ce frumos sa-ti dea Isabel pupici! Si eu vreeeeeeaaaaaaauuuuuu! Magarusul nostru (zic asa pt. ca a invatat sa scoata niste sunete de genul "I-ha-i-ha-i-ha de mori de ras) nu vrea sa dea pupici, desi eu ma tot lupt sa-l invat
Dar a invatat acum binisor sa intinda mana cand ii zic "Da mana", si apoi eu ii strang mana ca barbatii si zic "Salut" si el se distreaza de numa'. Si suntem in curs de invatare cu "tai-tai", in sensul ca noi perseveram de cate ori se iveste ocazia, insa deocamdata doar il distreaza cum ii misc eu mana
In rest, pare ca mucii ne parasesc incet-incet, si "torsul" ala care se auzea cand respira copilul, azi-noapte ne-a facut minunata surpriza sa doarma de la 10 seara pana la 8 dimineata fara trezire Sta mai toata ziua in picioare pe unde apuca, e mai interesant acum decat mersul in patru labe. Dovada: azi-dimineata a reusit sa traga de pe masuta din living cana mea cu cafea plina, asa ca va imaginati ce dezastru s-a produs, noroc ca nu avem mocheta pe jos, ci laminat! Deh, tat-su se uita la calificarile Formulei 1!
Noi am primit (a se citi Markus ) multe haine noi si frumoase, de iarna, aparatori de colturi, de usi, de plante , adica am "baricadat" casa contra "dusmanului misunator" , ca a venit cineva din Germania si ne-a trimis bunica de toate! Tipul sta o sapt. la noi, asa ca imi voi exersa si germana la greu
Melekutza, la noi n-a prea avut efect Karvolul . Dar poate la voi functioneaza, Davidutza. Sa va faceti bine repede, si multi !
Bei, pai si noi vrem chestii din alea de impins, ca sa invete sa mearga! Ce, numai voi in USA si Canada?! Nu ma mai joc!! Am rezistat eroic si nu i-am luat premergator, dar un cadru din ala taaaare m-ar tenta, ca mi se pare safe si util. Fetele din Ro, pe la noi se gasesc pe undeva?
Va las, ca doarme 'ubitu' mamii si mergem si noi sa luam micul dejun !
We placut!
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2
SimonaR spune:
Super-mami, mersi de pupici, gata, ne-a trecut si supararea si cucuiul. Cred ca ne-ai transmis unul din pupicii pe care ti i-a dat bebelina, de aia o fi fost asa eficient Codrin pune si el gurita pe obrazul meu sau al lui buni, dar el vrea sa muste, ca de pupat nu stie decit sa primeasca. Eu am reusit sa fiu pe faza pina acum, dar pe buni a pacalit-o si a muscat-o de barbie
Ven, si Codrin trage mucii aia dupa el de doua saptamini deja. Si la el par sa se imputineze, ii scot tot mai putini din nas, dar de citeva nopti i se infunda nasul, chiar daca nu mai are muci. Of, sa treaca odata ...
Felicitari pentru somnul de azi-noapte, asta da surpriza, si eu vreau. Codrin a marait si azi-noapte, ca de obicei, pe la 2, dar de data asta n-am mai avut nervi sa ma scol la el. M-am saturat eu de suzeta aia a lui, nu stiu el cum de o mai suporta. Asa ca l-am lasat sa maraie, asa, ca sa vad pina cind ? Si culmea, la un moment dat a tacut, a adormit beton si fara suzeta.
Problema mea e ca de vreo 4-5 nopti nu mai pot sa dorm , stiind ca puiul se trezeste, stau pe faza ca pupaza, ca daca adorm si el se pune pe marait imi sare somnul si senzatia e mai nasoala. Asa ca ma foiesc si eu in pat ca un viermisor. Ma gindesc sa iau ceva pastile homeopate pt. somn, ca asa nu se mai poate, sint deja cheauna de somn.
Elena, neaparat sa-i coboriti salteaua lui Alvarica, ca sa nu mai escaladeze patul, ca saracutul de el, dupa cit a suferit prin spitale, cu doctorii astia, mai cazaturile ii lipsesc.
Fetelor, m-am uitat de curiozitate pe prospectul de la Vigantol. Acolo scrie ca "produsul e stabil cel putin 6 luni de la deschiderea flaconului". Asa ca nu stiu ce sa zic, daca chiar isi pierde calitatile dupa doua luni. Ma gindesc ca ar fi scris pe prospect. Oricum, noi nu reusim sa consumam o sticluta in doua luni. Acum sintem la a treia sticluta de cind s-a nascut Codrin, si inca mai avem din ea. Deci folosim o sticla cam 3-4 luni.