Ajutor! Costuri pentru instilatii trompe infundate
Raspunsuri - Pagina 2
adina1971 spune:
Buna fetelor!
Va pot spune cit m-a costat pe mine in Pantelimon (erau tarifele cunoscute de toata lumea).
Doctorului care ne facea instilatiile (eram in serii de pina la 6 fete) ii dadeam 100-200000, fiecare cit considera. Oricum toti banii ii intrau in acelasi buzunar si nu stia cit a primit de la una sau alta. Totusi trebuie spus ca nu era Dr. nostru (Ancar), el nu face instilatii.
La histerosalpingografie tarifele: 300000 radioloaga, 200000-300000 doctorul, 100000 asistenta.
Ar mai fi de spus ca dupa 3 luni de instilatii in Pantelimon rezultatul meu la HSG a fost dezastruos. Inainte de instilatii aveam o trompa buna si una permeabila, acum nu mai am decit una semi-permeabila. Nu stiu de ce. O doctorita mi-a spus ca hidrocortizonul care se foloseste la greu la noi ar da aderente. In strainatate, spune ea, nu s-ar mai folosi.
Eu n-o mai iau de la capat cu instilatiile dar nici nu va pot sfatui sa nu le faceti. Doar v-am povestit experienta mea.
Bafta!
Carmena spune:
Salut!
Multumesc inca o data de raspunsuri. Doamne ajuta , sa impartim impreuna cat mai repede retete pt bebelusi si copii! Of Doamne, ce ti-e si cu procedurile astea! Sincer ma si sperii.Doamne ajuta sa fie bine.
Va pupic.
Carmena.
http://community.webshots.com/user/carmena092003
romaniaau spune:
Nu va suparati pe mine ca ma bag in vorba, am facut si eu HSG, histeroscopie si polipectomie, in fiecare luna fac foliculometrie. Parerea mea este ca nu spaga ii determina pe medici sa isi faca meseria. Iar sistemul asta este intretinut in primul rind de paciente. Dati banii mai cu discernamint, nu din disperare de cauza. Daca tineti sa platiti neaparat pentru serviciile medicale, puteti apela la cabinetele private care au tarifele afisate.
Aveti dreptate, trebuie imbunatatite legile, dar pina schimba guvernul ceva, noi sintem primele care ne hotarim soarta.
Sa ne vedem burticoase.
Florina