Mamici de septembrie-octombrie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
Andreea_si_Doru spune:
Salut fetelor :)) Ce m-am mai distrat cu parerile voastre despre zodii :)). Hai ca vin si eu cu niste chestii, pe care le consider adevarate. Oamenii sunt diferiti indiferent de zodie. Daca tu nu te intelegi bine cu o persoana din Balanta, ca tot veni vorba, e in fuctie de zodia pe care o ai tu. Intotdeauna zodiile de aer se vor intelege cu cele de aer si foc (ma refer la sexe opuse), iar cele de pamant se vor intelege cu cele de apa si pamant; se intelege si invers : foc se intelege cu foc si aer, iar apa, cu pamant si apa. Sper ca ati inteles ceva... Aer (balanta, gemeni si varsator), foc (leu, sagetator si berbec), pamant (fecioara, taur si capricorn) si apa (rac, pesti si scorpion). Intelegerea intre 2 persoane mai depinde de multe alte aspecte, care difera de la persoana la persoana. Eu sunt leu, Dorutzu e balanta, si bebelina va fi tot balanta... pur si simplu, nu o vad in fecioara, nu avem pe nimeni in familie din zodia de pamant si nu cred ca ne-am intelege foarte bine cu ea. Cam asta e ceea ce cred, pana la urma sanatatea e mult mai buna decat toate... si daca aveti nelamuriri cu privire la zodii... m-ati gasit pe mine experta :D. V-am pupat...
LA MULTI ANI!!!
elena_oona , crede-ma ca si eu ma stresez foarte tare acum... maine Dorutzu are interviu de viza la Bucuresti, apoi sa-si ia bilet, iar pana pe 29... sper din suflet sa fie pana pe 27, sa ajunga sanatos in Canada. Imi doresc asa mult sa simta si el burtica, ca si asa a pierdut cele mai importante luni, cand fetitza s-a miscat atat de frumos... dar na, asta e soarta, tot ce ne ramane e sa ne rugam la Doamne Doamne sa fie bine! Numai bine, sanatate si bucurie saptamanile astea, pentru toate dintre noi!
Andreea
, Doru si bebelina
D.N. 29 septembrie 2004
Carolyne spune:
Buna tuturor,
Una dintre mamici mi-a recomandat sa ma inscriu si eu pentru lista de septembrie-octombrie, ceea ce am si facut.
Sa ma adaug si eu pe lista: DPN: 2 octombrie, dar eu tare as vrea s-o nasc pe 30 septembrie ca este ziua mea si cadou mai frumos ca bebelina nu pot sa primesc. Nu voi cere inducerea nasterii, cum va vrea Dumnezeu, ma gandesc doar ca ar fi tare frumos sa fie de ziua mea.
Da, stim deja ca vom avea o fetita si i-am gasit si numele: Veronica
Din aprilie noi locuim in Chicago, loteristi, si ieri la control la spital o asistenta mi-a spus ca are o nepoata Veronica, iar o tipa de la banca ne-a spus ca pe mama ei o cheama tot asa.
Dar noua ne place tare mult si suntem in al 9 lea cer, este primul nostru bebe si suntem topiti, avem patutul gata, jucarii, de hainute nu mai vorbesc, mai ales ca sora sotului a fost foarte draguta si a organizat numitul baby shower, petrecere pentru viitoarea mama si am primit de la prieteni o multime de lucruri practice si utile pentru bebelina.
Va doresc numai bine si multa sanatate,
Carolyne
lorena_andreianu spune:
Pupici pe burtici.
Elena (oona) LA MULTI ANI 

si tot ce iti doresti. Mai e un pic si vine bebita. Suntem alaturi de tine. Nu te mai supara, ca nu e bine pentru cea mica. 
Carolyne, bun venit printre noi.
Andreea, merci. Am crezut ca ai nascut de nu mai raspundeai
Ii tinem pumnii lui Doru.
Alina, cand vorbesti de sotul tau, parca ai fi spus povestea noastra... credeam ca numai eu sunt mai tot timpul singura acasa 
Ralucule, chiar asa reclama ii faci saltelei cu apa? Chiar e buna pentru spate? Si noi vrem sa ne luam pat si cautam o saltea zdravana, de la care sa nu mai avem dureri de spate. Se poate incalzi apa (nu de alta, dar eu sunt taaare friguroasa brrr)?
Fetele, noi am dormit ca niste valize. Plus ca si ieri pe zi am dormit...
Altfel, abia m-am putut intoarce de pe o parte pe alta; dureri groaznice de bazin. 
La noi
, deci stare de deprimare totala 
Sa ne anuntati daca nasteti 
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
iulyp spune:
Neata fetele!
Elena La multi ani pt. ziua de ieri

.
Cum poti draga sa spui ca esti singura, ca ti-ai sarbatorit ziua singura cd. b.b. din burtica sunt sigura ca ti-a transmis mai multe urari prin intermediul sutuletelor lui dulci? N-ai fost singura, ai fost cu b.b. si virtual esti si cu noi
Cat despre mamicuta ta, fruntea sus, gandestete ca si ea regreta ca nu poate fi cu tine si ca sufera si ea ca si tine. Asta e viata uneori nu-ti da tot ceea ce-ti doresti, dar are grija sa compenseze.
Carolyne bine ai venit printre noi, sa ai o nastere usoara.
Geo sa stii ca si eu mananc non-stop, am ajuns intr-o luna la 80 kg de la 73. Ei ce zici de asta?
Cali ce zici si de viata asta. De la dr. Belcin am plecat cd. m-am dus la dr. Cristurean tocmai pt. ca nu profeseaza in sp. C-ta. Ce nu imi placea la ea era faza cu programarile si aglomeratia infernala de acolo. Multumesc mult pt. intentie dar nu vreau nr. ei de tel.
Mei fetele hai sa va dau o veste. Se pare ca eu mi-am pierdut dopul de sambata, secretia aia gelatinoasa, ca o meduza cum o descria Ralu.
Nu i-am dat prea mare imp. pt. ca eu toata sarcina am avut o leucree mai abundenta si dc. de la ultimul contol am mai si sangerat am zis ca e secretia mea cu sange. Acum dc. ma gandesc mai bine imi dau seama ca parca era prea gelatinoasa si prea abundenta.
Adela sa inteleg ca secretia aia nu e dopul? La tine secretia a premers dopului sau cum s-a intamplat ca am cam intrat in ceata.
Hai ca va pup, ma duc la piata si intru mai tarziu iar pe net.
mstroie spune:
Azinoapte A NASCUT MADA!
La Multi Ani Ilinca Teodora sa fii sanatoasa si sa ai noroc in viata!
Fetele nu stiu amanunte, inca n-am vorbit cu ea.
mcm spune:
Buna dimineta!
Vad ca ati primit deja vestea ca Madalina a nascut. 

A nascut aseara, la ora 23.27, prin cezariana de urgenta, o fetita de 3.200 kg. Azi dimineata era bine, se daduse jos din pat. Mai multe detalii sper sa aflu dupa-masa cand merg si eu la control la Giulesti. Sper sa reusesc s-o vad.
Felicitari Madalina si sa-ti traiasca fetita!
lorena_andreianu spune:
Mada, FELICITARI !!! 

Sa-ti traiasca pitica. Sa creasca mare si sanatoasa. Iar tie, refacere grabnica. Asteptam poze si povestea.
I-ai aratat doctorului !![]()
Adela, pe mine m-au luat de acum durerile de spate si eu abia ma pot intoarce in pat... si mai am atat... 
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
roandre spune:
LA MULTI ANI Elena si incearca sa gandesti pozitiv pt ca esti cu bebe si nu esti singura!
Fetelor am vorbit cu Mada si se simte bine, e tare fericita ca totul a fost bine. Spunea ca a avut rahi anestezie si a vazut-o pe bebelina de la inceput. E micuta, alba la fata si cu parul negru. Desi zicea ca nu naste ieri, seara au apucat-o niste dureri de spate mai puternice si s-a dus la urgenta unde i s-a spus ca trebuie facuta cezariana de urgenta ca deja incepuse dilatarea.
Tot ieri facuse si eco si ii spusesera ca bebelina nu a mai crescut si ca arata ca la 36 sapt. Gresit! Fetelor, din proprie experienta (si asta confirmata si de Mada) ecografele nu sunt exacte si nu merita sa va stresati cu ele.
Spera sa vina sambata acasa si sa ne povesteasca mai multe!
Le pupam pe amandoua si le asteptam!
Apropo, Adela mi-a zis Mada sa-ti transmit sa nu te superi ca bebele tau va fi mai mic ca bebelina ei
.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre
georgiana.david spune:
Felicitari Mada! Ce veste mare, tocmai ne spuneai ca BB nu se grabeste si cand colo.... Sanatate maxima!
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
blue77 spune:
Felicitari Mada !! vezi ca bebe a stiut ca vrei sa-l tii in brate mai devreme si ti-a ascultat ruga.:))

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian/