Mamici de septembrie-octombrie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 3
alinah spune:
Sa stiti ca si mie imi este dor de burtica...de fapt de miscarile bebeului in burtica, caci de inconvenientele burticii abia asteptam sa scap....urinat din 5 in 5 minute, arsuri, limitarea miscarilor....dar asa imi e dor sa mai simt cum face burtica valuri-valuri 
Roandre, Mina, eu n-am facut linea negra, dar citisem ca dispare aproape complet cu timpul, de la cateva saptamani la cateva luni...depinde de organism. De vergeturi nu se prea scapa. Despre linea negra uitati niste linkuri: www.pregnancyweekly.com/topics/linea_negra.htm" target="_blank">http://www.pregnancyweekly.com/topics/linea_negra.htm, www.babycenter.com/refcap/baby/postpartumfitness/1152349.html" target="_blank">http://www.babycenter.com/refcap/baby/postpartumfitness/1152349.html
Adela, ce burticutza maricica dar frumoasa ai, o sa iti fie si tie dor de ea dupa putin timp. Cred ca mai pe toate mamicile le apuca nostalgia graviditatii.
Am si eu o intrebare....mamicile care alaptati...va dati cu parfum? Am citit ca nu te-ar mai recunoaste copilul, cand sa manance...Eu nu m-am dat...dar mai plec pe ici colo si transpir in perioada asta a alaptarii mai ca o tractorista...
Parca m-as da cand plec in oras...dar am nevoie de confirmare ca te mai "vrea" bebe dupa.
Ralucule, tu pe langa faptul ca se pare ca incepi sa pierzi din dop...iti mai si faci de lucru prin casa, vrei sa te apuce saptamana asta cu puiul in bratze?
Stiu ca da!
Toate suntem curioase se ne vedem puiutii si mai ales cand burta devine atat de incomoda abia astetpam sa scapam de ea.
Ai pat cu apa?? Cum e??? Nu de alta, dar saptamana trecuta ne-am comandat si noi dormitorul, caci la sfarsitul lunii octombrie vrem sa ne mutam in casutza noastra, si dupa indelungi crecetari si probari de saltele....am decis pentru saltele cu apa. Si imi tot fac ganduri daca am facut alegerea cum trebuie...
Bebicul e bine, maraie ca vrea mereu in brate...ma gandesc cand o face 7-8 kile ce m-oi face 
Poze Armin 
georgiana.david spune:
Servus la toata lumea!
Adela multa bafta! Sa sti ca si eu am stat cu teama ca nasc baiatul in zodia fecioarei si cu scuzele de rigoare pt. cine apreciaza barbatii din fecioara dar eu nu-i suport si stiu cateva specimene....!
In ceea ce priveste linea nigra, va spun din experienta anterioara si din ce am mai citit, o sa dispara incet, incet in cateva luni deci curaj ca trece!
Fetelor mie mi-e o foame de cateva zile ceva de speriat. Voi la fel de mult mancati chiar si acum aproape de final?
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
cali spune:
Buna la toata lumea,
Adela, multa bafta! se pare ca momentul e tare aproape..
Multumesc tutror celor ce m-au mai linistit in privinta dimensiunilor si greutatii bebeului.. eu tot sper sa fie o greseala.. si sa nu fie atat de micut.. dar vorba ta Adela, daca e sanatos, creste el..
Iulyp, eu merg la dr Belcin de la Provita, si o sa nasc cu ea la Medgidia.. spitalul de acolo e foarte curat si prefer sa merg acolo decat la Cta..daca vrei iti dau nr de mobil..
o seara frumoasa
Cali, 39 saptamani
ralucule spune:
alinah sa stii ca e tare fain patul cu apa, la inceput am strambat din nas, ca deh ce stie taranul ce e ala cascavalul...
am zis ca mie nu imi trebe comedie din aia, si pana la urma Dim al meu a zis asa, vrei nu vrei altul nu luam asa ca daca nu iti convine dormi pe jos, asa ca m-am mai intins o data pe patul cu apa in magazin , senzatia e faina, acum imi place la nebunie, si e cald, aia e cel mai fain ca e cald tot timpul si poti sa il faci mai fierbinte mai rece
Eu am probleme cu spatele de cand dorm in patul asta nu mai am , amu ma doare de la copilul asta care zici tu ca da afara dopul hahahha
Secretul cel mare este ca in patul cu apa iti trebe perne subtiri, sau cum sa ma exprim nu pernoaie, lasa ca iti dai tu seama
bafta cu patul e o investitie buna asa zic eu , sper ca si tu sa ajungi la aceeasi concluzie
ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule
elena_oona spune:
Buna fetelor ce mai faceti??Vad ca bebeii se inmultesc pe zii ce trece, in curand vom intra in clubul scutecelor
.
ADELA, multa bafta caci cred ca tu esti next.Sper sa nasti cu bine si fara pic de durere.Am vazut pozicile, areti super si ai o burtica dragalasa foc
.
GEORGIANA te contrazic, sotul meu este fecioara si este dupa mine cel mai bun si scump sotz din lume.Dar orice padure are uscaturile ei...dar asta nu inseamna ca toata padurea e uscaturi...
IULYP si eu am dureri de solduri,nu mai stiu cum sa dorm sau cum sa stau.In pat ma tot invart de pe o parte pe alta si sincer sa va spun mi un dor nebun sa dorm pe burta.Mai am si carcei la picioare, si parca cate o data ma blochez de spate si nu ma mai pot misca.
MARLEN felicitari pt bebe, a luat serios in greutate si pana cand o sa nasti o sa mai creasca.Sper sa ai nastere usoara.
Fetelor eu azi am o state ft depresiva,am plans cam multisor ,desi stiu ca nu e bine pt bebe.Astazi este ziua mea de nastere, si ma simt ft singura si parasita.Sotul este la serviciu lucreaza toata ziua vine numai maine dupa masa.Desi mi-am sarbatorit ieri ziua cu tort si cadou,sim-a sunat azi din 2 in 2 ore,m-am simtit ft trista si deprimata.Am primit multe telefoane mesaje,dar cel mai tare m-a intristat telefonul mamei mele, pe care nu am vazut-o de 1 an jumatate.A inceput sa planga la telefon si sa-mi zica ca sa o iert ca nu poate sa vina la mine in oct,adica cand va trebui sa nasc,din cauza unor probleme cu serviciul(caci ea s-a stabilit de curand cu fratele meu mai mic in italia),el a inceput scoala si nu-l poate lasanici singur. As fii vrut asa de mult sa fie alaturi de mine in acest moment,simt ca am atata nevoie de ea.

Si-mi este asa de dor de ea..
Imi pare rau ca va spun voua toate astea dar cate o data ma simt asa de singura aici,si alte prietene in afara de voi nu am.Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea..va las ca numai pot scrie nimic ma bufnit din nou plansul
Elena & baby angel Manuela
(DPN 24oct.2004)
ralucule spune:
elena oonanu mai plange si nu mai fi pesimista, LA MULTI ANI CU SANATATE SI NASTERE USOARA, HABIBI CA SI ASA STAI IN LIBAN!!!

Hai ca totul va fi bine, o sa ai o fetita frumusica foc, si asta este daca mama nu poate veni imi pare nespus de rau, dar nu s-o darama lumea. E si fratiorul tau cu problemute acum, intr-o tara straina, scoala inceputa, probleme....
Noi suntem langa tine
Nu mai plange totul va fi bine, gandeste pozitiv
pupici
ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule
elena_oona spune:
Mersi mult ralucule,nici nu stii ce mult inseamna vorbele tale pt mine habib albe.Stiu ca dau dovada de atat slabiciune si plang ca un copil mic, dar asa sunt eu fire sensibila,iar acest subiect "mama",ma face mai sensibila.
Acum am vb cu sotul la tel, m-am mai calmat putin, dar tot ceva parca ma apasa pe suflet.Nici nu credeam ca nu va veni la mine,m-am deceptionat asta e.........
Elena & baby angel Manuela
(DPN 24oct.2004)
alinah spune:
Elena
La multi ani cu sanatate, sa ai un bebe sanatos si frumos

Starea ta e accentuata acum si de sarcina si de departarea de casa....dar mai ai atat de putin si iti tii fetitza in brate. Va fi cel mai frumos cadou de ziua ta al vietii tale!
, un ingeras!
Plus ii transmiti si bebeului starea ta si nu e bine.
Pe de alta parte stiu cum e sa fii singura de ziua ta. Sotul meu are un program aiurit si nu stiu cum se face ca la mai toate aniversarile noastre, ziua mea, a lui, aniversare casatorie, Craciun, Revelioane e la munca
. Te inteleg, dar important e ca el e langa tine cu telefoanele si mai ales ca te-a sarbatorit ieri!
Ralucule, mi-ai luat o piatra de pe inima cu patul de apa! Sotzul meu zicea ca e bun pt spatele meu de hoscotina (eu sunt operata), eu m-am uitat stramb
la el...dar am mers pe mana lui...zicea ca e cel mai bun pentru spate. Eu nu si nu....ca trebuie sa fie saltea tare
.
Si asa e, putem sa incalzim apa...abia astept acum iarna sa dorm pe cald
Eu dorm fara perna, dar sotzul meu are nevoie de doua!! Sper sa mai dea si el jos din perne ![]()
Lorena, se pare ca n-ai ce sa faci decat sa asculti de zgriptzuroiaca, in doua saptamani nu mi se pare prea indepartat controlul avand in vedere terminul tau, chiar daca ai merge si in fiecare la control...ce sa iti faca? In tot acest timp astepti si daca se declanseaza nasterea, contractii regulate, tot tacamul te rogi sa nu incapi pe mana ei. Sper si eu sa n-ai asa ghinion si sa ai parte de moasa de treaba.
Poze Armin 
anne33 spune:
HAPPY BIRTHDAY TO YOU <Hepi bazdei to iu,Hepi bazdei dear ELENA, happy birthday to you.Sa ne traiesti scumpa si sa te veselesti.Mai ai un pic si vine bebe mic.Fii fericita si sa-ti dea Dumnezeu multe multe bucurii.

anne33 spune:
Ralucoantzo(sper ca stii de gluma),sa nu mai critici balantele.Nu stiu ce experienta ai avut tu cu ele,dar sunt 1oo%sigura ca bebitu tau daca vine in balanta o sa-ti schimbe parerile despre aceasta zodie.Chiar ,tu ce zodie esti?Da-ne detalii.Si ce anume crezi ca le-ar face pe balante o zodie ciudata?Vin-o cu exemple concludente ca sa ne lamuresti si pe noi.Eu am o sora balanta care e de neinlocuit.Cat se poate de optimista,intotdeauna cu o vorba buna pt fiecare,miloasa si darnica pana la sacrificiu,dar nu-si uita nici interesele.Ea m-a convins in ianuarie sa imi dau sansa sa fiu mamica pt a doua oara,si sa-i dau si Anei sansa de a fi sora si a avea o sora.Si ii multumesc din inima acum.La multi ani ! Sora-mea,duminica e ziua ta.