Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (58)
Raspunsuri - Pagina 14

ionela roxana spune:
Ioana nu vreau sa te sperii(sa nu ma bati); banuiesc ca medicul tau stie el ce face, si daca va fi nevoie va alege o cale cat mai usoara ptr. tine si Bianca. Nu te mai gandi la cum va fi; a-i sa vezi ca totul are sa fie OK.
A-i grija de tine
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

ionela roxana spune:
Monica iti multumesc
Bits ce mai faci
Mada cum te simti; mai ai putin si decolezi
; Drum bun !!!si sa ne dai cat mai repede un semn de viata si noua
Fetelor ce liniste pe-aiciUnde a-ti disparut cu toatele
Daca s-a facut liniste si eu va spun somn usor la burtici cu bebici; am duc sa devin prietena cu perna
; daca am sa am insomnii am sa intru iarasi, sa vad daca a-ti mai scris ceva
; sper sa nu devin iarasi stafie prin casa
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

monica-elizabet spune:
fetele, ce liniste este pe-aici...chiar ma speriati, ce-i cu voi? sunteti bine?
madachan, drum bun!
felis...distractie placuta maine si sa ai grija de tine sa nu te obosesti.
oricum mai intru sa vad daca mai e cineva pe-aici
monica

ad_rianna spune:
Astazi vad ca a fost putinica lume pe aici. Oare o fi din cauza concediilor? Eu am fost si azi vreo 5 ore la serviciu si mai merg si maine. Nu reusesc sa termin nicicum, tot mai apare cate ceva.
ELIZA asa mi s-a intamplat cu doctora de familie. Medicul mi-a zis ca pot lua Materna in continuare ca nu-mi face rau, dar doctora de familie a zis sa iau Ca si Magne B6 ca sunt mai concentrate. Eram asa de fara vlaga cand am fost la ea ca nu am ripostat, am lasat-o asa. Oricum voi merge la inceputul lunii dupa concrediul medical si o sa-i zic atunci sa-mi dea Materna. Pana atunci iau Calciu cu D2. Ziceai ca nu poti dormi, incearca cu ceai de tei, eu asa bine m-am odihnit azi noapte...nu mi-a venit sa cred.
MONICA mi-ai amintit unde am citit despre ceaiurile permise in sarcina ca nu mai stiam si eram stresata ca ceaiul de tei sa nu fie intre cele interzise. Eu il recomand cu caldura celor care nu pot dormi noaptea.
IONELA ziceai de o umflatura in partea dreapta a "pupezei"(). La mine parca s-a umflat ceva in stanga si parca e uscata... si o simt groaznic...brrr, nu stiu cat va mai dura. Mi-a zis doctorul ca probabil o sa-mi dea in ultima luna sa mai fac un tratament cu Polyginax
Adriana 32 sapt si cei 2BBmici
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mona_B spune:
Hi, tuturor!
Roxana si Eliza5, lamuriti-ma si pe mine ca nu pricep:sunteti in a 31-a saptamana de sarcina si aveti DPn 29 nov.respectiv 15 nov.Eu sunt in sapt.30 aproape si am DPn 7 decembrie.Please!
Mona

FELIS spune:
Buna Burtici!
Am ajuns si eu acasa si v-am citit cat de repede am putut.
Vestea zilei: verisoara prietenei mele, cea cu tripleti a nascut astazi. Avea 7 luni si jumatate. TRY, bineinteles ca primul lucru am intrebat cat a avut fiecare bb (am pus inainte varianta ca atunci cand am vorbit poate am inteles eu gresit): fiecare a avut peste 2 kg. I-am zis si prietenei mele ca nu prea ati crezut de greutatea tripletilor si am intrebat-o din nou daca sigur au fiecare in parte peste 2 kg. Si mi-a zis ca sigur si nici acum o saptamana si ceva nu am inteles gresit. Fiecare are peste 2 kg. Singurul lucru e ca am avut impresia ca abia acum intra in luna a 7-a, dar ea azi era in 7 luni si jumatate.
Adriana sanatate si ai grija cu cei 2 bb mici. Vezi ca verisoara prietenei a reusit sa faca 3 copii sanatosi la 7 luni si jumatate chiar daca toata sarcina a fost cu probleme. Deci... curaj!...
MONICA multumesc de urari sper sa fiu bine si sa nu merg cum am mers aceste 2 zile prin birou de parca as fi fost schioapa si nu ma hotaram de care picior (tot de la acea!... durere). Ce mai face Alexutzu?
Ionela-Roxana imi pare rau ca te chinui si stresezi din cauza vecinilor... Te inteleg f bine. Arisa e totusi copil si ar trebui sa inteleaga. Ma gandeam ca daca bb meu va iesi cumva fata si nu baiat mi-ar place ca unul din nume sa fie Arisa.
Burtici acum am de calcat. Mai intru si mai tarziu.
Felis, 28 sapt(29 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Ele spune:
Inainte de culcare v-am citit putin. Eu umblu toata ziua si nu am stare deloc dupa ce ca picioarele arat rau de tot (adica umflate). Nu pot sta in pat decat daca dorm.
Felis, deci noi care avem 7 luni jumate nu trebuie sa ne mai facem griji prea mari avand exemplul verisoaei tale. Nu??? (asta sunt vorbe ca sa imi ridic moralul singura )
Eliza, si eu am o catzelusa pe care am sterilizat-o imediat cum ama aflat ca astept un bebe. Vai de capul ei saraca, daca stiam prin ce trece cred ca renuntam la a o steriliza. Acuma e bine , intr-adevar tendinte de ingrasare sunt (mai mari decat inainte) dar macar stiu ca nu o mai apuca pandaliile la 6 luni.
Ionela-Roxana, intr-adevar vad ca toata lumea sare pe numele fetei tale. E frumos si deosebit. Mie imi place si Denisa si as vrea sa fie al doilea nume la fetitza, dar acuma sa vad cum il conving pe sot, el e mai nehotarat.
Gata, noapte buna la toate, eu chiar daca fac nopti albe nu am curaj sa mai aprind calculatorul, astept sa ma ia din nou cu somn care de multe ori intarzie
Elena, 34sapt, DPN-5nov

Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32529" target="_blank">Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (59)
Irina,veve & croko