Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor, cum va simtiti in dimineata asta? vad ca e putzina lume pe-aici, sunt trista dar in acelasi timp ma bucur fiindca asta inseamna ca ati inceput sa stati pe-acasa si nu va mai obositi atat cu serviciul.
felis, ma bucur ca esti bine dpdv sanatate asa si trebuie ca doar maine o sa fii cea mai frumoasa si mai sezy nashica cu burtica
fetelor, eu nu ma pot uita la emisiunea asta de pe prima...pana acum vreo o luna imi mergea si mie satelitul pe prima dar acum de cand au schimbat frecventza de receptie nu mai prind...e bine sa vezi acolo cazuri extreme care se termina intr-un final fericit, mie una imi mai dau incredere in mine...nu stiu ce am avut sarcina asta dar tot timpul m-am gandit sa nu mi se intample ceva....
ad-rianna, ceaiul de tei este foarte bun, nu-ti face probleme poti sa bei linistita. chiar pe prima pagina a site-ului desprecopii.com este o rubrica cu "medicamente permise in sarcina"(parca asa se cheama) si erau acolo enumerate si niste ceaiuri printre care si cel de tei.
roserb, ai rabdare cu biancuta, intreab-o poate nu-i place ei ceva acolo la gradinitza in mod special...poate educatoarea sau o activitate anume...nu numai chestia ca sta fara tine...cine stie...la cat sunt ei de mofturosi...alex al meu si cand e cu mine nu-i convim fff multe chestii si vorba aia eu il cunosc mai bine ca nimeni altcineva...dar o educatoare care mai are si pe alti 10 in grija si nu-i cunoaste aproape deloc. incet, incet, o sa-i treaca si o sa vrea ea singurica sa mearga la gradinitza.
referitor dureri, nu numai de spate si chiar si de burtica stiti ce mi-a zis dr meu pe 20 cand am fost la control? e normal si cu asta mia inchis gura...vreau sa va zic ca nu numai tipul asta mi-a spus asa ci si la prima sarcina cand ma mai vaitam la dr constantinescu imi spunea...ce vrei sa nu te doara chiar nimic? iti dai seama ca se petrec tot felul de schimbari in organismul tau, dilatari de oase si alte chestii...dar sincera sa fiu atunci chiar credeam cu tot sufletul meu ca asa este hi hi acum....nu prea...orice mica durere ma agita la culme.
eu nu am pregatit aproape nimic, nici pentru mine si nici pentru bebelina...
pentru mine am cumparat doar o pijamalutza si doua seturi de chiloti hi hi iar pentru bb carucior, patut, si doua salopetzele de stat in casa...in rest...nimic....nu stiu ce Dumnezeu astept, dar am intrat intr-o stare de obosesc si daca ma mut de pe scaunul de la pc pe pat...sper sa-mi treaca.
acum alex trage si el de mine ca in fiecare dimineata sa iesim afara si e o vreme de nu-ti vine nici capul pe geam sa-l scoti....daramite sa mergi in parc...cred ca o sa-l duc totusi intr-un super market unde au un loc amenajat pentru copii ca sa-si mai consume energia fiindca altfel sta toata ziua cu ochii numai la desene animate si la jocuri.
va pupici pe toate pe burtici si intru mai tarziu sa vad ce-ati mai scris

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

N-am dormit deloc azi noapte.. M-am culcat de-abia pe la 6 dimineata si m-am trezit la 10. Tot ma asteptam sa se trezeasca pisicuta si de-abia pe la 4 dimineata a incercat sa se miste. Astazi o sa-i fie mai greu, dar maine cred ca deja o sa se simta mai bine.
Olga, stiu ca din pacate pisicile castrate au tendinta de ingrasare, dar am considerat ca e mai bine sa o castrez totusi pentru ca in ultimile 2 luni a intrat de 2 ori in calduri si se chinuia rau vreo 4-5 zile desi ii dadeam pastile care ar fi trebuit sa o ajute.. Ca sa nu mai spun ca urla saraca noaptea de auzea tot blocul (noroc ca am vecini decenti si nu mi-au reprosat). Oricum, imi dau seama ca e neplacut asa ca am zis ca mai bine si pentru ea si pentru noi este sa o castram. Dar tot mi se rupe sufletul cand o vad cum zace :-(
Miche, ne-am intors ieri de la Breaza. A fost tare frumos, iar aerul de acolo este intr-adevar extraordinar. A fost asa, ca o ultima escapada inainte de nastere. Imi dau seama ca nu o sa-mi fie la fel de usor sa plec din Bucuresti dupa ce nasc.. Cat despre vizita, cu cea mai mare placere cand vrei tu sa ma primesti saptamana viitoare :-) Saptamana asta este si sotul meu in concediu si profit de prezenta lui cat pot. Dar saptamana viitoare sunt singurica si ne vedem daca o sa fii disponibila. Pot sa vin sa te iau de acasa si poate stam la o terasa in parc la Moghioros. Eu inca mai conduc (desi foarte rar), asa ca pot veni sa te iau :-)
Fetelor, va anunt cu mandrie ca am pus si eu 9 kg pana acum :-) Asa ca ama avut dreptate la inceput cand va ziceam ca eu o sa va ajung la sfarsit (in saptamana 20 de sarcina pusesem doar vreun kilogram..). Am citit in Odiseea Sarcinii ca de acum o sa punem cam 450 grame pe saptamana.. Asta inseamna deja aproape 2 kilograme pe luna, nu?

Eliza - 31 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

De 3 ori ura pentru pisicuta elizei .
Asteptam poze de la Breaza... cu burtica si cu pisicuta dupa ce isi mai revine daca poti.

31+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna burticicu bebiciVreau sa va spun ca ma simnt tare nasol; bebe unbla de nebun prin burtica, face tunbe, da din picioare, maini, dumnezeu stie ce vrea sa gaseasca prin burta mea, dar pot spune ca loviturile lui sunt ffff. dureroase; daca mi-ati vedea burtica va-ti speria rau de tot; cand misca ai senzatia ca iese afara; ma loveste prin coaste de-mi vine sa ma urc pe pereti, iar cand este in zona coastelor(cred ca cu picioarele), nu ma mai pot apleca in jos de nici o culoarePlus de asta in zona de "pitpalac"(asa cum o denumiti voi), simnt niste dureri de parca as fi calarit nu bicicleta, parca as fi mers pe cal o saptamana, plus colac peste pupaza in partea dreapta a "pitpalacului"mi s-a unflat; asta ce-o mai fi; simnt ca ma apasa pe vezica din ce in ce mai tare, caci simnt niste dureri ca si cum m-ar inpunge cineva cu un cutit in zona aia; am descris atatea stari de cred ca v-am facut capul patrat; scuzati-ma, dar simteam sa vorbesc cu cineva; am vrut sa ma duc de azi la al meu medic, dar am dat tel. si mi-au spus ca este liber azi si ca nu lucreaza cu publicul, decat cu urgentele; maine oricum merg la control; abia astept sa ma vad cu medicul meu;
Roserb sa stii ca nu esti singura care nu si-a pregatit nimic ptr. spitalam spalat niste lucruri pe care le-am folosit si la Arisa, mi-am luat o pijama noua, o pereche de papuci, mie si lui Arisa, si atat; ma gandesc cu groaza daca doamne fereste se intampla ceva pana maine, ce-o sa ma fac; sotul meu este tare sperios, si la o adica daca este sa fie ceva naspa ar reactiona tare nasol, cred ca l-ar apuca pe el mai intai durerile de nastere; nu stiu care dintre noi ar ajunge mai repede la spital; maine dupa control, care sper sa iasa bine, vreau sa merg pana la magazin sa iau si eu ceva ptr. bebe, si ce-mi mai trebui, iar cand ajung acasa sa-mi pregatesc sa incep sa-mi pregatesc di bagajel.
La noi in casa este o stare de spirit tare nasoala din cauza vecinei de la trei(asta ma termina); sotul o cearta pe Arisa sa nu mai faca galagie(asta si-a imprastiat toate jucariile pe jos si se joaca);este trecut deja de 8pm, iar sotul meu imi spune sa pregatesc patul si sa o bag pe Arisa la baie; acum cand va scriu o tin in brate, ptr. a nu se misc prin casa; la noi ca la nebuni; ma intreb cat o sa mai rezist in ritmul asta; Imi vine sa ma duc in sahara sa traiesc cu camilele si scorpionii, decat sa mai aud si sa vad fete de vecini: cred ca am devenit putin paranoica, dar....
roxy&31saptDPN29nov

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Ioana in legatura cu uterul; eu cred ca daca ai fi avut uter nedezvoltat, pana in prezent nua ai fi tinut sarcina, dar am vazut din foto ca esti putin mai firava; esti cumva micuta in bazin; daca o sa stai cumintica nu ai sa nasti prea devreme, iar Bianca nu are nimic de suferit; tu ce-ai ales nasterea naturala sau cezariana
Fetelor ma duc s-o spal pe Arisa ca ma strange sotul de gat(glumesc, dar oricum s-a suparat tare rau pe mine; el nu vrea sa se deplaseze sa o spele); vorbim mai tarziuAve-ti grija se voi

roxana

Mergi la inceput

Roxy, imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea din cauza unor nebune de vecine care nu au cu ce sa isi ocupe timpul. Ar trebui nici sa nu le bagati in seama... ii mai faci rau si bb-ului. Incearca sa nu mai faci efort in restul serii, stai putin intinsa, poate se linisteste burtica. Si ce-i mai important... incearca sa fii cat mai calma. Iti tinem pumnii sa fie totul OK maine.

Mergi la inceput

Fetelor am iesit din baie; de fapt eu fac numai dus, ca in cada nu mai intru de cand am ramas gravida(ce-as mai intra si eu in cada, si as sta acolo o ora sa ma relaxez, dar in trecut am patit-o de era sa lesin si mai multe nu; de-aia am ramas cu teama)
Daniela iti multumesc mult; am sa stau mai relaxata de-acum incolo; n-am sa mai bag toti prostii in seama, caci mi-am dat seama ca nu are rost; mai importanta este sanatatea mea si a familiei. Oricum pana ma culc mai stau pe langa calculator, sa mai vorbesc cu voi

roxana

Mergi la inceput

Plec si eu acasa.

O dupa-masa si/sau seara placuta tuturor si ne vedem maine! Sper cu vesti bune, ca azi a fost cam liniste pe aici si m-ati cam pus pe ganduri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Ionela, sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate la faza cu uterul, nu m-am gandit ca s-ar fi vazut pana acum daca nu era destul de dezvoltat! Intr-adevar, ai vazut bine, sint tare firava si micuta rau in solduri, de aceea si burtica mea pare tare maricica! Daca ar fi fost dupa mine as fi ales cezariana, dar la Sf. Pantelimon asta nu e la alegerea pacientei! Cica nu e politica spitalului sa faca cezariene la cerere! Acuma...sper ca medicul meu sa observe corect daca am sau nu bazinul prea mic; sarcina mea pana acum e dezvoltata normal, ca pentru saptamana corespunzatoare, numai eu am 30 de ani si arat ca un copil! Sper ca medicul meu sa nu fie obsedat de preferinta lui pentru nasterea vaginala, mi se pare mult prea tarziu sa-mi schimb medicul acum si nici nu vreau, este un excelent profesionist!

Ioana si Bianca pui
in sapt 28 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, acum m-am adunat si eu de pe drumuri, asa cum va ziceam am fost cu alex la un loc de joaca pentru copii in magazin fiindca afara ploua cu galeata si noroc ca acolo ne-am mai intalnit cu doua fetitze care vorbesc romana asa ca am stat mai multicel, am si papat de pranz si acum doar l-am culcat pe alex si am dat fugutza la calculator...dar spre marea mea uimire nu erau prea multe mesaje in plus de cand am intrat azi dimineata.
ioana-du, stai cumintiza si o sa vezi ca totul o sa fie ok, de la varsta asta de sarcina deja nu mai pot aparea probleme majore.
ionela-roxana, nasol cu vecina tot nu s-a terminat? las-o in pace si nu te mai stresa si asa ai tu problemele tale cu arisa si bb din burtica...spune-i sotzului sa fie mai intelegator.
va pup si intru mai incolo
pa pa

monica

Mergi la inceput