Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (58)

Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (58) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32174&whichpage=10" target="_blank">Mamicilor de noiembrie-decembrie 2004 (57)

Irina,veve & croko

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, ce mai faci? cum te mai simti? cred ca te simti chiar nasol de tot daca n-ai mai intrat tu nici un piculetsi sa te faci bine ca e pustiu seara pe-aici fara tine.
try, la tine bb trebuia sa fie cu capul in jos si e in sus...si la mine invers....ce-ti e si cu bb astia mici din burtica fac numai ce vor ei si cum vor ei...lasa ca mai e timp si daca nu...faci cezariana si gata, cati bb-ei are try in burtica? si ce nu face ea pentru el?
eu sunt pe-aici daca mai scrieti in seara asta mai intru sa mai citesc...va pupici pe toate pe burtici si dupa caz va urez o noapte buna si linistita sau o zi cat mai frumoasa si linistita!
aveti grija de voi...pa pa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

quote:
Initial creeata de anne-marry

fetelor am fost astazi la controlul lunar la medicul de familie si....desi nu sunt mandra de ce am sa va spun...am ajuns in sfarsit la 9 kg luate pana acum. ma speriasem...toate fetele luau in greutate, si eu, desi nu imi doresc cu atat mai mult cu cat am plecat d ela 80kg, ma gandeam de ce nu luasem decat 5 pana in luna a 6a...acum..m-am linistit..patital..ca am inceput cu obsesia cu slabitul dupa nastere...
in rest..burtica a mai crecut in diametru cu 4 cm si fundul uterin a ajuns la 19 cm..suntem tare mandrii ca bebe ne pocneste zdravan sise forfote prin burtica de zici ca suntem in alien....
acum ne cheama o data la 2 saptamani, nu lunar, ca am intrat in utlimul trimestru..de ceva tip

pe 6 octombrie sau 8 cel tarziu, mergem la ginecolog si la echo de specialitae, ca la medicul de fam bebe nu vrea sa ne arate ce este....si poate vom afla atucni. mai mult ne intereseaza palcenta sa vedm daca s-a ridicat..orri ba.

ACUM 2 INTREBARI:
- cand se intoarce bebe cu capusorul in jos? in ce saptamana?
- se paote ca placenta, daca nu s-a ridicat pana acum, ceea ce nu parea sa fi facut a ultimul echo..se mai poate ridica de acum inainte? sau poate cand se intoarce bebe? ce credeti?

va pupicim dulce si ne mai vedem.....

anne-marry 28 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Da,TRY,e adevarat : fumez.Stiu toate riscurile,nu ma ascund ca strutul cu capul in nisip ca cica n-as sti ca nu e bine.Pur si simplu n-am putut sa renunt.

Jasmine
31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Jasmine, bataita, grupa mare de la mine.

Anne-marry, daca placenta nu s-a ridicat pana la 28 de sapt., atunci nu se va mai ridica de acum incolo. Asta e si motivul pentru care diagnosticul de placenta previa nu se pune mai devreme de 28 de sapt. Ti-a zic ca ai placenta previa sau doar ca placenta e un pic coborata, dar nu poate fi considerata placenta previa?
Regula e ca in trim. III bebe se intoarce cu capul in jos, insa exista foarte multe exceptii de la regula asta (regula inseamna majoritatea, iar majoritatea inseamna peste 50% din cazuri). Bebe se poate intoarce si in ultima clipa (unii sunt mai dezorientati, mititeii). Eu ma bazez un pic pe instinctul lui: in milioane de ani de evolutie umana bebe s-a intors cu capul in jos inainte de nastere. Lui natura,instictul ii dicteaza ca trebuie sa se intoarca. Mizez pe faptul ca bebeul meu o avea si el in gene impregnate aceste milioane de ani de evolutie si ca in final isi va face treaba singurel.
Daca nu, intr-adevar cezariana ma pashte, desi eu sper din tot sufletu lsa nu trebuiasca sa ajung la cezariana. O sa mai astept pana la vizita viitoare (la sfarsitul lunii) si daca nici pana atunci nu se intoarce mai repetam exercitiile lui bits... ce sa facem.

in sapt. 35, DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

MONICA felicitari pentru fetitza,sa fiti sanatoase si sa o iubeasca ALEX muuullllttttt!

FELIS astazi cum te simti?sper ca bine,nu ne da emotii .

TRY intradevar papuceii sunt pt 6-7 luni.se pare ca Alexut al tau vrea sa vina cu "fundul la lume!",dar nu-l lasa.vezi ca din sapt 37 deja nu mai are loc sa se intoarca asa ca fa acum ex alea daca nu vrei cezariana.m-am cam regasit si eu in descrierea pe care o faci pozitionarii lui bebe,numai ca de ieri cred ca KEN al meu s-a intors cu capul la coloana caci ii simt sughiturile undeva in spate,dar funduletul tot in stanga il are,iar piciorusele ma gadila undeva prin dreapta,imi verifica "ficatzi".
sper sa ramana baietel si dupa ce voi naste,caci nu am beneficiat de nici o dovada(bilute,surubel) si vorba lui FULGULET raman "TOMA necredinciosul!".

octy 34 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineata, burtici!
try, si puiutul meu cred ca e tot cu capusorul in sus, caputul putin spre partea stanga si are spatele in partea dreapta. Asa ajunge cu piciorusele in partea stanga jos si pe la mijlocul burticii. Tot pe la mijlocul burticii am impresia ca apare destul de des cate un cot sau un pumnulet de zici ca se joaca cu o mingiuta...
felis, cum mai e treaba cu alunele? Nu ai mancat niste lamaie ca pe mine indiferent ce ma doare, cu lamaie imi trece garantat (mai putin arsurle de la stomac care ma mai supara din cand in cand ).
monica, sa-ti traiasca fetita!!! Sa creasca mare, frumoas, desteapta si cuminte.

31+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Fetelor!!!!
Unde sunteti in dimineata asta?

31+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

neata fetelor!

jasmine, sora mea a fumat si a baut cafele cat timp a fost gravida. noi toti ii ziceam ca vai de copilul pe care il va naste...dar a nascut un bebe frumos, fara probleme si sanatos. mai am o prietena care a fumat si a baut coca cola la greu si tot asa - a nascut un baietel de toata frumusetea! eu una sper sa te numeri si tu printre norocoase si sa faci un bebe frumos, sanatos si destept!

fetelor aveti grija cu alunele, sunt greu digerabile...si eu zilele trecute am infulecat cateva alune si apoi sa te tii...aveam niste gaze si crampe la stomac ca nu mai puteam nici sa merg.

try, mi-ai dat tema de casa...ma apuc sa confectionez si eu chestia aceea pentru bebelus!!!

olga 30 ani si bebe 30 saptamani de la u.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Monica, felicitari pentru fetitza!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti o nastere usoara!

Bits, Aime n-a mai dat nici un semn de viata... am incercat s-o sun dar e inchis telefonul ei...

Andreea, LA MULTI ANI cu intarziere, eu n-am fost ieri la birou... sa fii fericita!

Fulguletz, am vazut si eu pe urma ca oferta este doar in interiorul Germ.... Schade! pretul era superrr!
Dar o sa gasesc eu pana la urma ceva asemanator, ideea e sa se plieze usor si sa incapa in portbagaj.

Simona, multumesc mult pentru sfaturile ref la urocultura! Nu mi-a spus nimeni ( dr.) treburile astea, asa ca multumesc inca odata!
Maine merg sa fac analiza si sper sa nu fie ceva serios.

Ieri am fost la dr., Iris este cam maricica, are GE 2200 gr si corespunde ca dimensiuni la 33 sapt.
Important e ca e bine!!! si eu la fel, colul e inchis si lung, chiar peste medie.
Insa a trebuit sa promit ca intru la regim de-a dreptul, adica deloc paine, paste, sosuri... de dulciuri nici nu mai zic...
Nu mai am voie deloc! cu toate ca eu nu-s chiar exagerata am luat 12-13 kg pana acum.
Degeaba, mi-a zis ca trebuie sa tin regimul ca altfel bebe se face mult prea mare.
Este din nou cu capul in jos, n-a vrut sa ne arate mutrica..., funduletul este in dreapta sus, si picioarele in stanga. Se vedeau asa de bine degetelele...

Acum chiar mi-e teama c-o sa vrea s-o ia la vale mai repede...

Dana - sapt.31
DPN 27 Nov.

http://community.webshots.com/user/zonzo101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Noiembrie

Xenia ....DPN 28 oct
Bits....DPN 29 oct- -Kenzo
Camys2000 ....DPN 31 octombrie - - Catalina Nicola
Try ....DPN 31 oct - - Alex
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
IrinaA ....DPN 1 nov-
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
Ela2001 ....DPN 2 nov- - Diana Andreea
Moss ....DPN 3 nov - -Alexia Stefania
for2nity....DPN 6 nov -
Roserb ....DPN 6 nov - - Mihnea Andrei
Simonacip....DPN 6 nov- -David
Printess2 ....DPN 8 nov
Ele....DPN 8 nov-
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov- - Maria
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov
Ad rianna...DPN 18 nov- +
Trinity....DPN 20 nov-
Jasmine ....DPN 20 nov -
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov- -Miruna
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru
Elielenus....DPN 24 nov-
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov -
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-
Nitulica....DPN 30 nov-

44 mamici

Decembrie

Olga_Stan....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Misticgirl....DPN 5 dec -
Constanta 2004 ....DPN 5 dec-
Denisa 35 ....DPN 6 dec
Ellina....DPN 7 dec
Mona B....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru/Luana Teodora
1Sanziana.... DPN 22 dec
Zadi....DPN 20 dec-
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana

23 mamici

TOTAL : 67 cu 26 , 26 , 2 ...si raportul de forte a devenit echilibrat!

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput