Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (58)
Raspunsuri - Pagina 2

daniela_sb spune:
danette, imi pare bine ca la voi totul e in regula. Felicitari pentru o bb-ita atat de mare. Cat despre regim, cred ca la fel ma asteapta si pe mine... Si eu m-am ingrasat peste 10 kg. Dar o sa vad saptamana viitoare ce zice nenea dr.
31+ saptamani, DPN 21 Nov

Jasmine spune:
Neata fetelor.
Monica,felicitari pt fetitza ta.
Azi ma duc si eu la dr,sa vedem ce-mi mai spune.Oare e prea devreme sa discutam despre cum voi naste,normal sau cezariana?
Olga,saru'mana de incurajare.Asta sper si eu,sa fie totul OK.Sigur ca ma mustra constiinta si sunt ingrijorata,dar ce sa fac daca nu pot sa ma las de fumat?Nu pot si gata.
Jasmine 31 saptamani

onitza spune:
BUNA, BURTICI! Sper ca sunteti bine, sanatoase si mai ales linistite sufleteste!!!
Eu nu pot spune ca o duc foarte bine, dar de ragul vostru, sa nu va indispun incerc sa tin fruntea sus si sa merg mai departe ca stiou ca voi asa m-ati sfatui; e incredibil prin cate ii e dat omului sa treaca in viata...
Va pup
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Eliza5 spune:
Onitza, ce s-a intamplat??? De ce esti suparata???
Eliza - 31 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Miche spune:
Pai cum Onitza ?????
Tanara , frumoasa , rasfatata de sot, si cuminte nu te simti mai bine???
Si eu care tocmai voriam sa ma laud ca-mi simt BB-le mai sus...(mai aproape de inimoara)......
Eu zic sa-mi mai prelungesti concediul si sa-ti iei de lucru acasa. Sper sa ne vedem azi!
Eliza , ma bucur ca stam asa "departe"!!!
Cand vii la mine???
CIne mai vine azi la MUNICIPAL la curs????
Raluca, Raluca , unde esti??? imi placea tare sa trag cu ochiul la mesajele dintre tine si Fulguletz
Vreau si eu carut ca al tau.... Fulguletz....
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Miche spune:
Olga, de ce ne chinui??
Vezi ca risti ca dupa ce nasc sa vin cu BB cu tot la tine ....
Chiar daca nu esti in Bucuresti.....
Ca mie nu-mi place aproape nimic din comert (la haine ,ma refer)
Cele putine care-mi plac.... depasesc bugetul...
Jasmine.. eu nu cred in NU POT... Sa inghiti atata fum.....
DPN 27 NOV

Miche spune:
Adela , eu tocmai am citit ingrozita de ceea ce ai scris si am sunat-o repede pe Onitza dar are tel inchis
O sa o sun si diseara acasa..sau un pic mai tarziu
Tu o poti ajuta cumva??/
O s-o anunt ca-i vrei nr de tel .
DPN 27 NOV

Ele spune:
Fetelor, la mine picioarele tot umflate sunt>. Ma trezesc dimineata si dupa 5 minute sunt deja ca niste placintutze ( mai ales stangul)
Si am treaba multa si tb sa stau in picioare si nu stiu care sunt riscurile. Ma ajuta cineva care stie sau pateste la fel ca mine?
Elena, 33sapt, DPN-5nov

monica-elizabet spune:
buna fetelor, va multumesc mult pentru urari si sa dea Dumnezeu sa avem cu toatele nasteri usoare si bb-ei sanatosi fie ei(fetitze sau baietzei)
onitza, Doamne ce nemernici cum au putut s-o concedieze, asa insarcinata? nu s-au gandit oare ca-i fac rau, psihic si poate si fizic...ca la asa un soc se poate intampla Doamne fereste ceva nasol?...inca nu am reusit sa citesc povestea de la mamici de sept-oct, intru chiar acum sa citesc...dar sunt convinsa ca nu aveau voie sa o concedieze in starea ei....parca asa citisem undeva...oricum liviu si marius poate o pot ajuta cu sfaturi, fetele care sunteti in tara daca p[uteti dat-i un tf si aflati mai multe detalii si scrieti voi in locul ei la probleme legislative sa vedem ce zic baietii astia doi.
felis...cum te mai simti azi?
va pupic pe toate si astept numai vesti bune de la voi
monica

monica-elizabet spune:
saraca fata prin ce trece...am citit mesajul si mi-a venit sa plang...dar din cate ziceau si fetele de pe-acolo chiar nu au voie sa te concedieze gravida....deci trebuie actionat.
va pup si daca aflati vesti scrieti
monica