2 inimi frante/ sarcina oprita in evolutie

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Draga Catalina, in primul rand iti spun ca-mi pare extrem de rau pt. ca sunteti in situatia aceasta iar mai apoi trebuie sa-ti spun ca si noi am fost "2 inimi frante", deci te inteleg mai mult decat banuiesti poate. In urma cu 5 ani am avut prima sarcina oprita in evolutie la 15 saptamani, sarcina molara partiala embrionata (s-a oprit in evolutie cand placenta a inceput sa se dezvolte si sa apara din cce in ce mai multe mole), spre fericirea mea , neinvaziva. A trebuit sa sap mult pe net ca sa gasesc asigurari ca in urma unei sarcini molare embrionate nu a existat nici un caz in lumea astea care sa degenereze in cancer, deoarece dr. ginecolog la care mergeam, dupa chiuretaj m-a linistit ca daca betaHCG-ul nu revine la 0 in 6 luni, ma va trimite la chimioterapie. Cred ca-ti dai seama ce-a fost in sufletul meu.Ma rog, m-a ajutat Dumnezeu si in 3 luni au revenit la 0 analizele.
Mai aveam voie sa incerc sa raman insarcinata abea dupa 1 an. am ramas, dar la 9 saptamani, pete maronii, aceleasi simptome ca la tine, acelasi dr. din urma cu 1 an, care numai doctor nu poate fi numit, imi recomanda sa iau utrogestan 1 ovul dimineata si 1 seara, fara nici o analiza,, iar dupa 1 sapt.: sarcina oprita in evolutie. Au facut analize din probele prelevate si n-au gasit nimic anormal. Deci a zis ca nu stie cauza. Abea acum, dupa 5 ani pot spune ca cunosc cauzele celor doua nereusite care ne-au amarat viata 5 ani de zile. Nu am prea multa vre,me sa mai scriu, si ca sa nu ma repet iata linkul http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35477 unde gasesti povestea noastra, si acelor 2 bebelusi pe care ii avem acum.
Pupici si nu dispera,
angi

http://community.webshots.com/user/angivatm
(si sa nu il uitam pe tati care a avut si el o contributie la toate astea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grasunel spune:

Te inteleg perfect, mai ales ca si eu am trecut prin asa ceva.La mine a fost la 7 saptamani, asadar era destul de mica. Dar nu am disperat, mie mi-au zis la fel, ca e o selectie naturala, ca se intampla multor femei si nici nu isi dau seama.
Eu am reusit a doua oara relativ repede, mergea totul bine, numai ca am avut din nou ghinion.
Nu are legatura cu ce s-a intamplat prima data.
A doua oara am facut varicela si aveam 13 saptamani.
Asa ca acum, din nou cu sufletul ravasit ma gandesc ca a treia oara va fi cu noroc.
Vreau sa gandesc pozitiv, nu vreau sa ma inchid intr-un bol de sticla cand va fi sa se intample.
Pentru moment sunt in perioada de recuperare. Imi e teama dar vreau sa fiu optimista si ma gandesc ca vor veni zile mai bune si pentru noi.

Singurul regret e ca trec anii si noi parca nu mai reusim o data sa avem un bebe.

Asa ca nu dispera, sigur va veni si pentru tine clipa mult asteptata.

Mergi la inceput