2 inimi frante/ sarcina oprita in evolutie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Draga Anca,incearca sa-ti depasesti deprimarea ca nu face bine daca vrei sa ramai .Hai la aspirante optimiste ca acolo o sa reusesti sa depasesti stadiul asta.
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Initial creeata de Ancone

Draga Sheherezada,
Multumesc pentru incurajari, si sa stii ca de ieri am un tonus mai bun. Maine dimineata maduc la Cantacuzino pentru analize:toxoplasmoza, listeria, citomegalovirus, ac lupusantocoagulant si ac anticardiolipina. De cateva zile am tot citit ce sunt astea si astept raspunsul abia 2 saptamani. Sper sa nu fie probleme. Si tot maine ma voi duce la controlul de dupa chiuretaj, si orice as face nu pot sa imi stapanesc emotiile.
Singurul lucru care ma sustine e dorinta puternica de a ramane din nou insarcinata si cat mai repede. Am rams ce e drept destul de repede dar nu poti sti cum va fi dupa o refacere ca asta.
Oricum mii de multumiri de incurajari ...
cu drag
Ancone

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Draga Anca iti tin pumnii sa iasa bine analizele si iti doresc din toata inima sa ramai repede asa cum ne dorim toate fetele de pe aici. multi si daca te pot ajuta cu ceva....
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Draga Anca,
Te inteleg asa de bine.
La mine a trecut doar o luna de la eveniment.
De cind am intrat pe forum ma simt mult mai bine. Nu mai sunt singura pe lume.
Sunt convinsa ca dupa inca o luna lucrurile vor sta mult mai bine in capul meu.
Probabil ca a asa o sa simti si tu.
Ai rabdare si ai sa vezi (o sa vedem impreuna) ca nefericirea asta nu o sa dureze o mie de ani.
Pentru un copil al meu as face mult mai mult decit atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns picea spune:

draga, Anca, rabdare si credinta este tot ce ai nevoie. O vorba din batrani zice ca atunci cand Dumnezeu iti inchide o usa iti deschide o fereastra. Eu astept sa se deschida fereastra. in februarie fac 1 an de cand mi-a murit baietelul. Avea doua zile. Din cauza unui doctor care mi-a facut cezariana cu o luna mai devreme, din cauza ca nu a dat crezare ecografiilor, spunand ca sunt inexacte. Am avut incredere orbeste in el si m-am lasat pe mana lui. Mi-a scris pe foaia de iesire din spital, ca am avut sarcina in urma unui tratament de infertitilate si eu eram insarcinata in 5 luni cand m-am dus la el. Asa ca, iti spun cu mana pe inima ca numar zilele pana cand vor trece cei 2 ani, pe care trebuie sa-i astept. Si mie mi se rupe sufletul cand vad alte mamici, dar traiesc cu speranta ca a urmarit Dumnezeu ceva cand a lasat sa mi se intample asemenea lucru. Fruntea sus si sa mergem inainte cu speranta, ca altceva oricum nu avem ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancone spune:

Buna fetelor,
Multumesc pentru raspunsurile voastre. Picea regret nespus pentru povestea ta e dureroasasi sincer trebuie sa-ti spun ca m-am cutremurat si m-am gandit ca nu vreau sa traiesc asa ceva. te admir ca ai taria si puterea sa mergi mai departe.
Am avut trei zile in care chiar m-am trezit zambind si ma intrebam in sinea mea daca mi-a trecut, asa de repede? Ei bine nu, azi vazand raionul de copii din Carrefour m-a podidit plansul, nu a trecut! Nu asa de usor ...
Incerc sa imi revin si sa ma apuc de treba cat mai repede, sper din tot sufletul sa raman insarcina la fel de usor ca si prima data. Va doresc tuturor bafta si succes sa faceti bb trainici (nu stiu de ce imi vine mereu in minte termenul asta de la cantecul cu podul de piatra...altul mai trainic si mai frumos.
Cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceN spune:

Buna fetelor!Nu am mai scris de multisor.Azi am fost la medic sa-mi trimitere sa fac niste analize deoarece am pierdut o sarcina in vara.Analizele respective sunt:fsh ,tsh, estradiol, toxoplasma, sifilis,hepatita b, hepatita c, rubella, chlamidia .Oare mai trebuie sa cer sa-mi mai dea alte analize de facut sau ajung astea?Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

alice, sigur mai erau citomegalovirusul (sau pe acolo) si listeria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceN spune:

Iubita,m-am uitat pe lista si nu am vazut citomegalovirusul(nici macar nu stiu pt ce se face) si vad ca nici listeria.Am sa cer sa-mi dea si pt astea doua.Merci pentru raspuns.Pupilici tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianM spune:

Buna fetelor,
chiar daca nu am scris de ceva timp, sa stiti ca sunt aici si citesc tot ce scrieti.
La mine nu s-a schimabt nimic, sunt inca in asteptari. Ma ingrijoreaza ciclul caci, este a doua luna cand mi-a venit dupa chiuretaj si parca tot abundent. E normal?In rest...nimic deosebit.
Vroiam sa va salut...
Catalina

Mergi la inceput