Mamici de ianuarie-februarie 2005(35)
Raspunsuri - Pagina 6

ana maria spune:
la Thalia tre facuta rezervare. Sper sa vin si eu!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!

Alina Maria spune:
Salut,
Am venit de la lucru si nu mai pot de oboseala , am auzit azi ca chiar am 8 saptamani inainte de nastere libere si 8 dupa. Putin insa n-am cei face.
Eu vreau sa nasc pri nastere naturala. Nu suport injectiile asa ca am sa rabd.
Iar daca nu se intervad probleme nasc acasa.
Pe curand !
alina

cameron spune:
Dragele mele! Doar cat am scris un PV de control..si nu prididesc sa citesc 5 pagini!
Cred ca v-am mai spus ca sunt o mamica "incepatoare" pe aici,..si ca am 40 de ani. Cred ca sunt decana de varsta..cel putin aici!
Ce nelamurire aveam: Dr. Tutunaru mi-a dat sa fac listeria, toxoplasma, rubeola si CMV. Mi-a zis ca ma asteapta cu rezultatele..si poate va trebui sa mai fac si alte investigatii. Mi/e teama ca nu stiu ce se intampla in cazul in care analizele nu ies cum trebuie. Am tot citit si m-am documentat pe net..dar nu m-am luminat prea mult. In sfarsit..cred ca medicul va avea rabdare sa ma lamureasca. Imi doresc tare mult copilul..si cam intru in panica.
De cateva zile am niste dureri suspecte.cam tot abdomenul. Si chiar daca la echografia facuta saptamana trecuta l-am vazut ca e ok..eu nu simt inca daca misca.
Si pentru ca am citit pe aici de reactiile celor din jur privind varsta..eu una m-am saturat sa aude de la "esti curajoasa" pana la "esti inconstienta" Oricum nu ma intereseaza parerea altora,.. stiu ce-mi doresc si asta mi/e de ajuns.
Daca aveti nevoie de idei pentru nume de baiat - Dalis. Eu nu-l pot folosi pentru ca deja am un copil cu numele asta..si acum sunt in criza de inspiratie.
Va doresc multa sanatate voua si bebicilor vostri!

BESTUTZA spune:
Multam Andrutza pentru raspuns!Mie asa mi-a zis! LA saptaman 21! Sa vedem ce zice dupa!
Nu t-a dat si magne b6?

oana cretu spune:
Cameron, daca nu ies analizele bune te baga la tratament si nu cred ca ar fi probleme daca faci tratamentul. Dar nu te mai stresa cu asta, ca bebe trebuie sa fie bine. Cumnata mea a nascut anul trecut si are o fetita sanatoasa si frumoasa si are aproape 40 ani.
Durerile s-ar putea sa fie din cauza ca, creste uterul si se contracta muschii.
Pupici!
oana si bebitza din burtica (25s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

corneliaa spune:
In Craiova inca nu se practica epidurala!
Asa ca ori suport normal ori ma hotarasc la cezariana. Mai am timp sa ma gandesc.
Nu e adevarat cu travaliul la primipare!!!!! Am doua prietene care au nascut saptamana trecuta, una in 3 ore si alta in 5 ore!!!!!Inclusiv dilatarea, contractiile si nasterea propriu-zisa.
(22 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

rachel owen spune:
Buna fetelor!
Am aparut si eu pe aici sa va salut . Cu un bebe super miscacios in burtica. Acum ca a inceput sa miste, are cam mult program de miscat si ma ingrijoreaza, e normal sa se fatzaie atata?
va pup si va doresc la toate o zi buna!
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Shobo spune:
rachel, sa stii ca si micutul meu se misca nevoie mare... ba cred ca i-am invatat si programul, adica orele la care se misca... si mai nou am inceput sa-l mai simt si noaptea pe acolo prin chilotei caci v-am zis ca pe acolo i-ar fi picioarele a zis dr-ul meu
facind aceea gluma de ginecolog.
fetele dar ziceti cum ramine cu intilnirea??? zicea cineva de clubul Thalia din zona Tineretului??? eu va propuneam VINERI pe la 4-5-6 cind poate sa apara fiecare... daca nu va place acela putem reveni la Shorley desigur unde am mai fost si chiar e ok. astept parerea voastra, dar hai sa nu ne lasam sa treaca si weekendul asta va rog ca mi-e dor de voi...
pupici

andrutza spune:
Shobo, sa stii ca mie Tutunaru mi-a spus la prima intalnire ca acum se poate naste natural fara dureri...tu nu intelegi din asta ca se poate face anestezie epidurala? Ca altfel nu se poate fara dureri. Daca nu ajungi tu inaintea la el, eu saptamana viitoare ma duc si il intreb atunci.
Bestutza, mie mi-a dat numai ulei de peste, desi i-am spus ca am inceput sa am carcei. Din cate stiu eu, e bine sa iei calciu cat mai tarizu, dar nu inteleg de ce nu mi-a dat macar MagneB6, desi l-am intrebat. Sau poate mi se pare mie ca am probleme si de fapt nu am...
Ubi, e super site-ul tau, mi-a placut tare mult.
Apropo de subiectul cu nasterea, eu vreau sa nasc natural, daca am dureri prea mari atunci vreau si epidurala. Mi-e frica doar sa nu o patesc tocmai de revelion, cand nu gasesti anestezist in general prin spitale. Se spune ca fetele ies mai repede...
Andrutza si bebelusa
23+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

andrutza spune:
Rachel, fetita mea se fataie toata ziua, e foarte normal sa miste mult. Mai ales daca stau intinsa, cum am stat weekendul trecut cu piciorul la orizontala, sinteam cateodata nevoia sa pun mana pe burtica pentru ca dadea prea tare.Gresit, niciodata nu e prea tare, important e sa fie ea puternica. Mai nou, imi place sa ma uit la burtica sa o vad cum se misca. Mai ales ca acum se vede bine.
Fetelor, cele care ati mai studiat legile, sa va spun ce am auzit de la mama de la servici: ca incepand cu sfarsitul lunii a 7-a, cand se poate lua concediu prenatal, nu mai poti opta nici pentru concediul de risc sau medical, nici pentru 6 ore. Adica daca m-as hotari sa cer program de 6 ore, ar fi pentru 1,5 luni. Ca deja am 5,5 luni. Voi stiti ceva de genul asta? La mine la birou nu am intrebat, oricum sarcinile de anul asta de la serviciul meu au fost cu probleme - 2 la numar - si au stat mamicile mai mult pe-acasa.
Andrutza si bebelusa
23+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005