Mamici de ianuarie-februarie 2005(35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Vineri mi-am luat salopeta de blugi din IDM - 1.050.000
Dragi burtici, cum faceti voi cu underwear-ul ...adica chilotzeii, ca eu am vazut niste preturi la cei de gravidute...

Cristina
www.ubi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Ubi ce site ai, mi-a placut tare mult. Felicitari.
Legat de chiloti eu am unii mititei, pe talie joasa si deci nu a fost nevoie sa ii schimb ca nu m-am ingrasat in fund&coapse. Si sper nici sa nu fie nevoie ca nu am chef sa-mmi iau din cei cu "burta".

Amary noi doua ne luam de mana, mai ales ca o sa nastem cu acelasi docotr. Pacat ca esti dupa o luna diferenta fata de mine.

Mai Crinuta ma superi rau de tot, cu mine nu prea mai vrei sa vorbesti iar pe Rayan nu mi-l trimiti si mie?

"ingerasele" 25+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

dragele mele,

intr-un final, dupa ce a tipat cit a tinut-o gura la mine sefa de HR ca m-am dus sa-i cer program redus, v-am zis ca azis ca-mi da 6 ore/zi... dar eu lucrind in Balotesti, nu am cu ce pleca de acolo si de aceea mi-a dat asa ca stie ca n-o sa am incotro si o sa stau pina la 17:00 cind exista microbuzele... fara comentarii, nici nu vreau sa-mi mai amintesc... ideea e ca sper ca am rezolvat-o: a fost de acord seful cel mai mare de la noi din departament (un barbat mai, care dealtfel mi-a zis ca asta a facut la fel de urit si la alte gravide... ca el crede ca cineva n-a inteles-o nici pe ea cind a fost gravida si acum se razbuna si ea pe noi) ... da-o incolo, nici nu vreau s-o mai pomenesc... insa treaba trebuie sa ramina strict confidentiala intre mine, el si superviserul meu direct, sa nu afle aia ca pe urma si-o pune in cap si nu mai e bine! asa ca deocamdata am vinerea liber si in rest lucrez normal... cit o tine, cit nu imi iau medical si gata!...

va pup

Mergi la inceput

crinuta, chiar asa, mie nu-mi trimiti poze cu Rayan?
iti dau un PM cu adresa mea.

sau ingerasu, daca-ti trimite tie, trimite-mi si mie pleeeeeeeeease!

thanks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu ti-am vizitat site-ul, Ubi, si mi-a placut tare. Felicitari!

Of, Shobo, nu te mai stresa! Imi vine sa le dau un pumn in gura la toti cei care sunt rautaciosi cu noi, gravidutzele!

oana si bebitza din burtica (25s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

eu vreau sa nasc normal cu peridurala - sper sa fie ok. inca n-am vorbit cu medicul meu despre asta dar avem timp...
mi-e mai frica de contractiile dureroase si de travaliu lung (eu am chinuit-o pe mama 12 ore - a fost groaznic mi-a povestit saraca)... decit de injectia din coloana pt anestezie...
sper numai ca la Elias sa se faca asa ceva... adica sa fie anestezist bun care stie asta! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Multumesc, multumesc de aprecieri.

Mergi la inceput

fetele, haideti, ziceti cind ne vedem? eu as prefera tare mult vinerea dupa amiaza daca si voi sinteti mai libere... caci simbata fiecare are weekendul sau :) si e mai greu sa ne potrivim programelele. haideti ca tare mult as vrea si eu sa va mai vad

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ingerasu, nu am reusit sa deschid nici pozele, nici filmuletul. Astept sa vina George, ca poate el reuseste si iti zic maine.

oana si bebitza din burtica (25s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Da ingeras, chiar ne potrivim si la doctor si la tipul de nastere.
Eu ti-am spus motivul. Si cind i l-am spus si celor care ma cunosc mi-au dat dreptate.
Nu am vorbit cu dr. pe aceasta tema, dar data viitoare o s-o fac. Ultima data am stat si asa de mult de vorba(ti-am spus eu de ce) si nu am vrut sa-l mai tin, ca erau si alte fete care il asteptau si mi-a spus ca urma sa aiba si o nastere in curind.
Eu tot ce sper este sa suport durerea.

Shobo felicitari ca ai reusit sa-ti rezolvi problema!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput