Mamici de ianuarie-februarie 2005(35)
Raspunsuri - Pagina 3

Amaya spune:
Buna fetelor....sa aveti o saptamana minunata...
Iaca vin si eu cu vesti, ieri am primit si eu prima lovitura mai puternica a lui bebe, mi se pare impropriu sa spun ca l-am simtit pe bebe fiindca de simtit il simt de mult cum se misca si cum se rostogoleste si cum se muta dintr-un loc in altul, etc...
Altfel, ma scoate din minti cat de uscata imi este pielea oricat de multe creme as folosi si ma mananca de parca as avea raie, in special fata, picioarele pana sus si mainile...nu poate fi din lipsa de lichide fiindca beau chiar exagerat de multe, ajung frecvent si la 6l de apa pe zi...
astept cu nerabdare urmatoarea ecografie undeva pe 1 oct...
Oana si comoara (18 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

corneliaa spune:
Cocamama, mama ta la cati ani te-a avut? Nu cumva proiecteaza asupra ta rusinea ei de cand era gravida?Ei i-a fost rusine cind te-a avut pe tine? Chiar ca nu mai inteleg nimic!!!!! Trimite-o la psiholog!!!!!
Incearca sa nu o iei in seama...fii tu o mama mai buna ca ea pentru bebelul tau!!!! Hai ce naiba, doar acum esti fata mare si ai familia ta! Ce spun parintii nu mai conteaza. Eu n-am parinti ca sa-mi faca asa ceva dar in schimb mi-a aruncat pastile soacra-mea ca am probleme cu sarcina ca e varsta devina, adica tot baba sunt si io! Si am 34 de ani. DAR EU NU MA SINCHISESC! Bine c-au fost ele mame "model"!!!Sper sa nu fac si eu ca ele cand o fi copiii mari!
Capul sus si gandeste-te ca nu merita sa sufere bebele tau pentru nimic in lume!
(22 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

amo2004 spune:
Interesanta chestie spuneti voi Coca si Ingerasu ... Ar trebui sa fie super incantati ca vor deveni bunici, varsta nu conteaza!!! La 27 de ani esti suficient de matura, iar la 33 nici pe departe "batrana". Cumnata mea a nascut la 37 primul copil si la 40 pe al doilea si totul a decurs foarte bine. Coca, chiar nu inteleg problema alor tai! In orice caz, lasati-i sa creada ce vor si voi fiti mandre ca deveniti mamici. Sunt atatea femei in lumea asta care ar da orice sa devine mame, asa ca nu lasati nici o suparare sa va umbreasca bucuria.
Mona 23+ sapt, DPN 10 ian. 2004
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

Candy spune:
Dragelor, mi-a luat 2 ore bune sa recuperez tot ce-ati scris! Dupa ce ca 3 zile n-a mers site-ul (si m-am plictisit copios la serviciu), am facut o gastroenterocolita si am stat in concediu medical 4 zile.
Dar marea mea noutate e ca am fost la eco 4d si am aflat ca avem un baietel - inca nu ne-am hotarat 100% asupra numelui, oscilam intre Eric, Noris si Denis. Aveam un nume stabilit si nenegociabil numai pentru fetita. Totul e OK si puiutzul are 450 g.
Asa ca, Ingerasu, te rog sa ma treci si pe mine pe listuta.

oana cretu spune:
Coca si ingerasu, m-ati lasat cu gura cascata, citind ce ati scris despre parinti. Nu zic, isi fac griji, sunt niste parinti care va considera inca copile (poate si firile voastre sunt mai de copil), dar...cand daca nu acum? Uite, eu am 24 ani si le-am zis dinainte ca ne-am decis ca a venit timpul sa avem un copilas, prima reactie a fost ca si-au facut grija, fiindca suntem departe de ei, nu ne pot ajuta, situatia nu e rezolvata aici, aveau motive sa-si faca griji, dar ne-au inteles si s-au bucurat cand i-am anuntat ca vom fi parinti. Chiar daca stiu foarte bine ai nostri parinti cat suntem de copilarosi amandoi, dar cand e vorba de bebe...Parerea mea este sa nu va enervati, ca nu va zic asta din rautate, ci pentru ca le greu sa se obisnuiasca cu gandul ca fetele lor au crescut. Asa se intampla in general cu parintii de fete. O sa vei si tu, ingerasu mai incolo cum o sa fi pentru fata ta, Coca nu stim inca daca o sa fie soacra mare sau mica. Dar iti urez concediu placut si asteptam mesajul cu ce e bebe prin ingerasu.
Fetelor si eu am dureri de spate uneori, dar cred ca si de la greutatea sanilor, care sunt foarte mari si ma trag in jos.
Va pup!
oana si bebitza din burtica (25s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

oana cretu spune:
Crinuta, am uitat sa-ti zic ca ma bucur enorm ca ai reusit sa-l vezi pe Rayan, poate asa te-ai mai linistit. Vreau si eu poza si filmuletul cu scumpul tau, dar si cu papusica Ingerasului! Daca vedeti mesajul, sa-mi ziceti, ca sa va trimit adresa pe mesaj, chiar daca merge greu forumul azi.
oana si bebitza din burtica (25s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

crinuta spune:
Simona, l-ai facut pe Rayan sa roseasca.
Of fetelor, numai de suparari si dezamagiri am parte zilele astea. Iar am tras o portie de plans.
Simona, daca ai timp, astept tel tau, chiar si scurt.
Oana, trimite-mi adresa pe pm, si iti trimit poze. Cu filmul nu stiu cum sa procedez.
Lali, ai primit poza?
pupici
Crinuta si bb din burtica 25 saptamani
Dr. Nayel, CFR2

crinuta spune:
Lali, acum am vazut ca nu ai primit poza. Ai nevoie de casuta in yahoo, ca alea au mai mult spatiu.
Ai adresa in yahoo?
Dr. Nayel, CFR2

ingerasu spune:
Felicitari Candy pentru baietel, sa fie voinic si sanatos.
Ma uitam in lista si, in afara de inceputul listei unde sunt carucioare roz in rest vad numai bleu in fata ochilor. Alte fetite nu se mai anunta? Sau o sa fie rasfatatele baietilor?
Oana eu nu o sa fiu asa cu fata mea, in nici un caz - mi-am jurat. Nu mi se pare normal, mai ales din partea unui parinte, sa te streseze cu prostii in timpul sarcinii mai ales ca acum iti trebuie liniste, bucurie si optimism. Mai ales, ca pe mine asta m-a deranjat si m-a facut sa am contractii, ai mei nici nu se gandesc sa ma ajute in vreun fel (ajutor efectiv cu copilu sau material) desi au posibilitatea. Noroc ca o am pe soacra mea care ea imi este ea ca o mama si este o femeie de milioane, parca zici ca eu sunt fata ei nu fii-su.
Oricum am zis ca mai bine fac eu totul decat sa ma ajute ei cu ceva si apoi sa imi arunce in cap cu tot felul de chestii. De aceea iti zic ca eu nu o sa fac asa pt ca stiu ca pe mine ma doare lucrul acesta si nu vreau ca fata mea sa sufere vreodata intr-un fel, mai ales eu ca mama sa ii fac asa ceva.
Acum sa trecem peste asta, Oana daca imi dai adresa ta de mai lpe PM iti pot trimite poze.
Mai, pe mine nu ma aude nimeni? Nu prea sunteti receptive azi, v-am intrebat ce metoda de nastere alegeti?
"ingerasele" 25+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

crinuta spune:
Ingerasu, si eu am inceput sa ma gandesc cum o sa nasc. Oscilez intre nastere naturala cu epidurala si cezariana tot cu epidurala, in nici un caz cu anestezie generala.
Simonica, spune-le fetelor de locul de intalnire, si haideti sa si stabilim, ca eu o sa intru si mai rar pe forum.
Amaya, ti-am trimis, dar daca nu ai spatiu mult, nu ai cum sa primesti.
pupici
Dr. Nayel, CFR2