Mamici de ianuarie-februarie 2005(35)
Raspunsuri - Pagina 10

andrutza spune:
Amaya, sa stii ca si eu am avut pe la 17-18 sapt aceeasi problema, ma manca pielea parca aveam raie, si credeam ca n-o sa-mi treaca niciodata. Imi trecea doar cand ma dadeam cu crema, dar ma apuca iarasi. Si era chiar jenant sa ma scarpin, mai ales pe burtica si pe sani. Acum vad ca mi-a trecut de tot, nu ma mai mananca pielea deloc. Probail ca este o faza normala care trece.
Oana, nu stiu cum erau copiii femeii aleia, l-au aratat la tv doar pe cel de 6 kg care era ce-i drept cam uratel ca avea grasime multa - normal - si aproape ca nu i se mai vedeau ochii. Dar sa stii ca nu prea are legatura greutatea la nastere cu felul in care te dezvolti ulterior: eu am avut 4 kg la nastere si am fost slabuta inca de pe la un an, si o buna prietena de o varsta cu mine a avut vreo 2,5 kg (tot la 9 luni) si a fost durdulie toata copilaria.
Andrutza si bebelusa
23+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Anuc spune:
Dragele mele, bine v-am regasit! Eu am fost 2 saptamani in concediu si pana la ora asta am citit mail-urile primite intre timp. Inca n-am apucat sa citesc ce ati mai scris voi, dar nu mai am rabdare sa va dau vestile! O sa avem o fetitaaaaaaaaa!!!!!! Da! si din cate vad eu in listuta voastra, e prima din februarie, in rest numai baietei! Ha! Pai o sa aiba de unde alege. Asta sub atenta supraveghere a sotului meu care deja isi face griji si planuri, deci cei care nu au intentii serioase, sa se tina de-o parte.... altfel...
Ideea e ca, va rog mult sa actualizati listuta si sa-mi puneti si mie urmatoarele date:
DPN: 05.02.05 IOANA MARIA, Dr.Iulian Badea, Municipal
Ieri a simtit-o prima data si taticul ei, de fapt, el era un tandru si ii vorbea delicat, o alinta si pupa (prin burtica mea, normal), iar ea i-a tras un sut in falca, de l-a luat ameteala (asta zicea tati dupa "incident", dar a exagerat). Deci mai avem de lucrat la capitolul "gratie" si "delicatete", in rest suntem o frumusete (avem poza ca dovada)
Astea-s vestile bune, in rest am emotii ptr ca am facut un pic de efort si mi s-a scurtat colul, deci emotii la fiecare pas si senzatie. Dar sunt optimista, totul o sa fie bine!
Va pup pe toate, ca am de citit, nu gluma! Sa nu ziceti ca nu mi-am facut temele dupa aia....
Anuc si BBL mic

ingerasu spune:
Felicitari Anuc pentru fetita, sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
Shobo eu o sa ma iau de tine, ce cautai sa cari si sa impingi? In toata firma aia, ca doar sunteti o gramada nu exista barbati? Alta data sa pui pe cineva sa care greutati si tu sa te menajezi.
"ingerasele" 25+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Lali spune:
Felicitari, Anuc, ma bucur pentru voi.
Amaya, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, probabil ca ai facut asa cum spui tu o cadere de calciu sau poate o anemie... ar fi bine sa iei niste masuri, cred eu, sa vorbesti cu doctorul tau poate iti da ceva suplimente de vitamine... iti doresc oricum numai sanatate.
Lali si licuriciul ei 24+
Dr. Anca, Municipal

Candy spune:
Anuc, sa-ti traiasca bebelina si sa fiti sanatoase amandoua! Te-ai gandit la un nume?
Fetelor, voi va luati babyphone? Noi ne-am gandit sa tinem la inceput bb-ul la noi in camera, dupa care sa-l transferam in camera lui, care momentan e in reparatii capitale! Oricum, mie mi se pare necesar, mai ales ca stam la casa si avem spatiu destul de mare, asa ca o sa-mi iau unul sau fiu . Cel mai ieftin pe care l-am vazut eu era Chicco, in Metro, la 2.300.000 (acelasi de pe bebelusul tau, unde era parca 3.600. Ati vazut undeva mai ieftine?

Alina Maria spune:
buna fetelor,
Bine ai venit Anuc , pt.
!
Azi e asao vreme rea aici de nu am chef de nimic , imi vine sa dorm tot timpul insa nu pot ca pur si simplu nu sunt ob osita chiar asa.
Shobo ai grija nu mai fa pe viteaza ca nu e bine .
Pe curand!
alina

Shobo spune:
da ingerasu, ai dreptate, eu numai barbati am in birou... si uneori mi se pare ca uit in ce stare sint si ma bag pe sub mese sa vad nus ce la computere sau sa scot/bag nus ce cablu... cind f bine as putea sa ii pun pe ei sa o faca... dar mi-e sila sa apelez asa mereu desi cred ca am s-o fac ca n-am incotro!
ingerasu, tu vii la intilnire? ca fetele vad nu prea se inghesuie... si mie mi-e dor sa va vad

Shobo spune:
Atunci ramine vineri incepind cu ora 16-17:00 la Shorley ca daca nu ia cineva taurul de coarne vad ca nu se misca treaba si nu se formeaza . hai ca de abaia astept!
Cine se mai inscrie????
ingerasu, crinuta unde sinteti? ce faceti vineri la 16-17:00? haideti ca din gasca de data trecuta doar eu cu Patricia vad ca ne-am inscris! va dau bataita daca nu raspundeti!
VA ASTEPT!!!

Lali spune:
Si eu vin la intalnire, da, pliz, mai explicati o data unde e Shorley pentru bucurestence de astea mai noi ca mine, care nici nu au fost la prima adunare ....
Lali si licuriciul ei 24+
Dr. Anca, Municipal