Mamici de ianuarie-februarie 2005(35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Andrutza sper si eu ca va trece in curand fiindca este f. frustrant sa ma scarpin in permanenta...

Lali dar eu iau prenatale din februarie, cu mult inainte de a ramane insarcinata, oare ar trebui sa mai iau si altele!?!

Candy eu vreau sa iau, fiindca nu intentionez sa-l tin pe bebe deloc in camera noastra, ma gandesc in primul rand la tati care va trebui sa mearga zi de zi la munca si apoi mi se pare mai bine sa il obisnuiesc de la inceput cu spatiul lui...

Oana si comoara (18 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

SHORLEY este linga sala de sport a Politehnicii. adresa este Str. Econom Cezarescu nr. 50.
se poate intra fie din parcul Politehnicii fie de pe aceasta strada dinspre statia de tramvai Grozavesti. daca intrebi pe oricine din zona Grozavesti-Regie stie de local.
vedeti sa nu-l confundati cu Pui de Urs care pe acesi strada cu Shorley dar la alt numar.

daca n-ati inteles mai explic

Shorley
Restaurant
Str. Economu Cezarescu nr.50 , Tel.: 021-3124312
Specific: romanesc
Zona: Regie
Rating: 3 *** pe o scara de la 1 la 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

haha, Shobo, trebuia sa zici "sa nu faceti ca Patricia" si sa confunde cu Pui de Urs, sa stea singura juma' de ora si sa se intrebe de ce nu mai vin fetele astea...:)

Patricia

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Exact, Patricia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Shobo eu vin dupa ce va hotarati voi toate, ca iar sa zic ca vin, vin si eram doar 6? Mai bine stabilim de saptamana asta pentru o saptamana viitoare sa aiba timp sa ne anunte din timp toate fetele care vor sa vina.

Fetelor am vorbit cu Cocolino si o sa aiba o FETITA, dezvoltata bine, fara malformatii si sanatoasa.
Cred ca incep sa rasara si funditele roz.

"ingerasele" 25+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Daca o faceti saptamana viitoare voi putea si eu sa vin...astept sa vad ce hotarati...

Oana si comoara (18 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dragelor, mie imi merge net-ul ingrozitor de prost, abia reusesc sa deschid pagina DC. Oricum, voi intra mai rar, ca ma usuca internetul la bani, mai ales ca nu am reusit sa imi pun cablu.

Deci, Oana mama, ceva nu e ok cu adresa ta. Am incercat si nu a mers. Mai trimite-mi odata.

Lali, voi incerca diseara, ca la viteza asta stau o groaza pana trimit, asa ca don't worry, trimit poza.

Amo, si tie.

In legatura cu intalneala, nu inteleg. Ramane vinerea asta sau sapt viitoare?
Eu vin oricum, si chiar daca scriu mai rar, ma anunta pe mine Simona sau Patricia, deci pe mine sa contati.
De ce vreti tot la Shorley?
Oricum, daca ne vedem sapt asta, ar trebui maine sa ne hotaram, si sper sa nu se mai intample ca data trecuta, ca facem rezervare pt 15 si vin 5....

Oana, cum ti-a iesit glicemia?

Ingerasu, normal ca iti trimit poza cu Rayan.
In legatura cu toleranta la glucoza, dr mea de familie mi-a spus ca la mine nu se pune problema cu o valoare apropiata de limita inferioara( desi ultima data am verificat acum vreo 2 luni).
Poate mai repet glucoza, si pe langa asta fac si analiza de Chlamydia din sange.
Deh, nu pot sta linistita. Zilnic creez scenarii. Lasa ca va povestesc cand ne vedem.
Deci, hotarati-va clar cand ne vedem, ok?

pupici

Crinuta si bb din burtica 25 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu stiu cum mi-a iesit glicemia, vineri aflu. Nu ar fi o problema sa aflu la orice ora ca matusa lui George este diabetica si as putea sa imi fac un test pe aparatul ei, dar mi-e frica. Desi stiu ca trece acest diabet gestational, mi-a spus si dr, tot mi-e frica. Si cel mai mult mi-e frica pentru Séb.

Anuc si Coca, sa va traiasca printesele!!!!!! Sa fie sanatoase!

Pupici!

oana si bebitza din burtica (25s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Fetelor, mie mi-a cam crescut burta rau!!! Eu nu prea mai observ, dar mi-au spust ieri colegele de servici si atunci m-am privit si eu mai atent. Si asa e!! Plus ca o bluza care imi venea acum 2 saptamani acum crapa pe mine

Am aflat ceva si daca e adevarat dau petrecere (desi nu-mi vine sa cred): in concediul de maternitate, in lege scrie ca primesti 85% din media veniturilor obtinute in ultimele 10 luni. Colega de la Dep. financiar mi-a spus ca intra si primele - si eu cel putin am avut prima de Paste, de concediu si o sa am si de Craciun. Pe de alta parte, aceste venituri sunt brute sau nete? Ca daca e vorba de venitul brut, m-am umplut de bani, ca eu am salariul real trecut pe cartea de munca. Chiar daca sunt doar 4 luni, am alte perspective... Aveti idee de ce venituri este vorba?

Andrutza si bebelusa
23+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Vin si eu la intalnire, ca mor de ciuda ca n-am ajuns data trecuta, dar daca se poate saptamana viitoare ar fi super ca weekendul asta am nunta - se insoara cumnatul - si inca nu mi-a terminat mama soacra costumatia fiindca m-a lasat ultima avand in vedere schimbarile dese in dimensiuni . Asa ca eu cred ca si maine trebuie s-o vizitez. Daca faceti maine, vin si eu, dar stau un picut.

Andrutza si bebelusa
23+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput