Informatii inseminare Giulesti
Intentionez sa fac inseminare la Giulesti si as vrea sa stiu inainte care e procedura in spital. Am vazut ca sunt fete care au facut la Giulesti. Cit mai costa, cit se da in plus, cine o face (ginecolog sau embriolog). E nevoie de internare, pijama, papuci, etc. sau te duci ca la un simplu control? Cit dureaza ca timp, nu ma refer la procedura ci pina termini cu toate, caci de regula in spital ai cam mult de asteptat. Multumesc.
Raspunsuri
inapopescu spune:
Buna,daca faci doar inseminare si nu fiv atunci e simplu,te duci dimineata in ziua cind iti spune dr impreuna cu sotul(pt ca el tre sa doneze ) astepti in jur de o ora ,acuma depinde de cit timp are nevoie dr embriolog sa prepare sperma dupa care te cheama si nu este nimic dureros ,cu un cateter f subtire iti introduce spermatozoizii si gata .Mai stai maxim 15-20 min dupa care poti pleca.Multa bafta
tisha spune:
Multumesc pentru raspuns. Cum se face daca vin cu proba de acasa, n-as vrea sa stau pe hol sa astept pina sa catadicseasca vreo asistenta sa imi ia proba la analiza. Eu m-am programat pt. inseminare, dar nu mi-a dat legatura cu laboratorul ca sa spun ca vin cu proba. Mi-a zis sa vin la 7.45 si o sa iasa ele sa vada cine e pt. inseminare. M-a cam expediat asistenta de la telefon. Si asa spermograma nu era stralucita, facuta la Medsana, ca la Giulesti am inteles ca iese mai rau, daca mai pierd si timp pretios prin spital..Mai e nevoie de partener in conditiile astea, se mai semneaza ceva, ca la Medsana asa se procedeaza? Cum cit se da in plus la medic/ asistente?
inapopescu spune:
Eu am mers cu sotul acolo o data si a recoltat pe loc iar a doua oara a venit cu ea de acasa ,i-a dat-o asistentei si apoi m-a asteptat pina am terminat ,in jur de 1 ora.Cind ajungi tre sa-i dai asistentei sperma sotului daca vii cu ea de acasa, si pe urma astepti.Mult succes
inapopescu spune:
Nu este neaparata nevoie de sot, nu semneaza nimic,iar pt dr eu am dat la embriolog iar la dr nu a vrut sa-mi primeasca...
inapopescu spune:
Inseminarea costa in jur de 2 mil iar la dr nu am dat nimic ,numai la dr embriolog in jur de 2-3 sute.Multa bafta
musete spune:
Nu este neaparata nevoie de sot. Intr-adevar poti veni cu ea de acasa, insa trebuie recoltata cam cu o jum de ora inainte ca ea sa fie prelucrata. Asta, in cazul in care locuiesti aproape de spital sau, te teleportezi.
Iti doresc succes. Pentru informatii suplimentare, ma poti contacta. Am 4 la aktiv.
Pupici, Musete
alina25 spune:
Fetelor voi a-ti facut inseminare cu trimitere de la doctorul
ginecolog?
Se face numai la Giulesti?
Kariris spune:
Nu se face numai la Giulesti se face si la Medsana.
Cat despre trimitere, nu stiu daca chiar trimitere iti trebuie dar trebuie sa iei legatura cu un medic ginecolog din Giulesti(daca acolo vrei sa faci) specializat pe infertilitate, el iti va face niste investigatii (sa vada daca e cazul de inseminare) ori daca ai tu deja investigatiile facute (hsg, etc) si un verdict la mana cum ca trebuie sa faci inseminare, medicul te va programa la inseminare dupa ce iti va da sa faci niste analize in prealabil.Deci in nici un caz nu te programezi direct la inseminare ci la o consultatie la sectia infertilitate.
musete spune:
Draga Alina, nu inteleg intrabarea ta. Pai, cum altfel? cRezi ca te poti duce la usa spitalului, bati , si ceri si tu o inseminare?
Trebuie sa te recomande un doctor sau, sa-ti faca insminarea chiar medicul tau ginecolog.
Succes
Pupici, Musete