Ne-am intiilnit la Bodensee!!!!!!
Dragilor,
In sfirsit,ne-am intiilnit astazi la Konstanz si ne-am simtit minunat!
Ne-am adunat incepind cu ora 12 pe terasa unui restaurant dragut din Konstanz,chiar pe malul lacului:)Am plecat din München pe la 8 jumatate si in jur de 12 am ajuns la destinatie,aveam ceva emotii pt ca pe cei mai multi din cei prezenti astazi ii stiam de vreo 2-3 ani virtual si eram nerabdatoare sa ii cunosc si live:)Nici nu mai tin minte cum a fost inceputul,ne-am prezentat rapid si am inceput sa povestim parca ne stiam decind lumea:)Am mincat si am facut PartidulTaticilorAmabili:au distrat copilasii iar noi,mamicile ne-am vazut in voie de discutii asortate cu cafeluta si inghetata 
.
Am avut o zi calduroasa de toamna si in special,am avut copii cuminti si ascultatori,s-au impretenit si s-au jucat pina spre seara,dupa care am tras o plimbarica presarata cu multe pozzeeeee.S-au facut fff multe poze,sper ca de miine sa le tot punem pe un album,sa le vedeti.
Au participat:Adela cu bb Julia si sotul,Alina cu bb Marie si sotul,Ariadna cu Mihai si sotul,Babee cu bb Philip si sotul,Camelia cu bb Teodora si sotul,Cristina cu bb Andra,bb Patrick si sotul,Lauraa cu bb Lara si sotul,Milenadinu cu bb Thomas si sotul,Mirakluker cu bb David si sotul, Papadioara cu bb Catrina si sotul.
Cred ca cei care au ramas in continuare,petrec pe cinste!
Cu drag,
Alina
Raspunsuri
Rayuela spune:
frumos,nu faceti si un revelion impreuna,ca noi nordicii,sintem hotariti!
Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
Camelia spune:
A fost super!
Un singur regret am: a trecut prea repede ! ![]()
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
lorelei_19 spune:
abia astept sa vad pozele, fetelor! bravo voua!
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Claudelu spune:
Super!!! Noroc ca ati avut vreme faina!!!
...Si vrem repede de tot 
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
Pucku spune:
Felicitari. Pune-tzi repede pozici ca mi-e dor sa revad locuri dragi.
Pe cand o intalnire cu fetele din Canada?
Pupici de la noi
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"
Adela spune:
In sfarsiiit: INTALNIREA Germano_Elvetiano_Austriaca_desprecopii! Ne stiam virtual de atata timp si de abia acum am reusit sa ne vedem. Ma intreb de ce am asteptat atat? A fost super, eu m-am simtit foarte bine: desi am spus ca stau cateva ore, pe la ora 7 seara nu ma dadeam dusa si parca imi parea rau ca petrecerea continua la roman (fara mineeee!
) si ca nu m-am cazat si eeeu!!!
Julia de dimineata intreaba de copiiiiii si imi tot spune sa mergem cu masina. E clar! vrea inapoi la Konstanz!![]()
Am pus cateva poze la albumul meu.
Rayuela> pai voi de ce nu ati venit acum? Pana la revelion poate mai punem de-o inlaneala. ![]()
~~Adela &
Julia
Adela99 spune:
Am vazut pozele! Cea cu copii e splendida, parca era grupa mica de la gradinitza
Da' mi-a placut si grupa mare
Mamicile cu carucioarele (in pauza luata pentru poza)iar apoi da-i cu berile
, taticii cu umerii ... Super pozele!
sa ne traiesti, ca ne inlesnesti intalneli
lilanda spune:
Frumoooooosss, frumoooos
Da' sinteti grupa mare acolo, nu gluma!!! Sa va fie de bine si la mai multe intilniri!!!!
pozulici
anda141 spune:
Foarte frumos!!! Am vazut pozele, sunt super!! Bravo voua ca v-ati intalnit!!!

Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert