Mamici din Iasi (7)
Raspunsuri - Pagina 4
adda spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Dupa doua zile una din ele a vrut sa ii faca lui Alex un antibiotic cu aceeasi seringa cu care facuse celuilalt copil din rezerva. Doamne ce mizerabila. Nu am lasat-o, dar va imaginati ca mai erau atatia copii singuri internati in spital... acelor copii li s-au facut astfel de injectii... A fost un circ adevarat dupa aia. Nu mai recunostea nimic a inceput sa se isterizeze... Probabil nu va mai profesa dar cati copii va fi imbolnavit oare?
Cum sa faca asa ceva?!?!Nu-mi vine sa cred! Doamne fereste! Ce bine ca ai fost langa Alex...
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius
palmyrah2002 spune:
Vai de mine Carmen,bine ca ai reclamat-o pe individa aia!
Iti dai seama ce nenorociri a putut provoca?Eu nu as lasa-o sa scape,macar sa fie invatatura de minte pentru altele care ar mai incerca asa ceva!
Multumim mult pentru urari!Pupici lui Alex cel nazdravan!
Elena,am avut probleme cu netul la serviciu si am si tare multa treaba pe aici,asa incit intru mai rar!
Pupici celei mai frumoase domnisoare!
Anna Maria,tu unde te tunzi?
Eu am remarcat ca fetitele in general sint foarte amatoare sa fie tunse de coafeza mamicii,se simt si ele domnisoare.
Cristinutza,ce nazdravana e Andra voastra!Sa speram ca dupa asa o patanie,va sta numai linga tine cind veti merge la cumparaturi!
Adi, si Mihnea s-a schimbat de cind merge la gradinitza(mai ceva decit era)si asta pentru ca acolo sta foarte cuminte,acasa isi consuma energia pe nervii nostri !
La mine dorinta ta,va deveni aievea de vineri.Prima data dupa trei ani,plecam singuri fara Mihnea la munte de vineri pina duminica!
Ma omoara gindul si nu stiu cum am sa rezist fara el,dar sper sa fie bine si mama mea sa aiba putere pentru nazdravaniile lui!
Pupici la toate si wk-end placut!
Cristina si Mihnea
tinatache spune:
carmen, ceea ce povestesti tu parca e de domeniul fantasticului, si totusi e real!!! nu-mi vine sa cred!!!
andra si-a mai revenit, nu stiu daca de-acuma va sta langa mine la cumparaturi dar un lucru e sigur: nu va mai cobori din carut! Sta acolo pana termin treaba. Oricum, luni ajunge mama la noi si ma salveaza
Intre timp ii mai prinde mana in usa lu frac-su, mai face vreo pozna ca deh, sa nu-si iasa din mana:)
Acuma voiam sa va intreb altceva: unde se gasesc in Iasi scaunele din acelea de baie pt nou-nascuti? ca un sezlong arata.
Mersi mult!
Cristina
adda spune:
Cristina, mama ta poate incerca la Sensiblu...nu stiu daca au pentru ca pe mine nu m-a interesat , dar stiu c-am vazut multe articole de genul asta la farmacia Sensiblu de langa "Moldova"...aveau pana si patut.
tinatache spune:
adda, bingo! saru'mana! nu e pt mine ca noi suntem maaari, am trecut de faza asta, acum avem din ala in care stam in fundulet:) E pentru un amic din Iasi care are bebel de nici 1 sapt. si sunt cam dezorientati, ca a venit un pic mai devreme decat se asteptau. Nu mult, vreo 3 sapt., dar e suficient:)) weekend placut!
Cristina
adda spune:
Aha! Sunteti maaari ...imi cer iertare
Sper sa nu ma fi inteles gresit...eu nici macar nu stiu cum arata scaunelul respectiv, dar cum am vazut ca au multe articole pentru bebelusi, poate au si asa ceva, iar daca nu, poate aduc la comanda..
Bafta parintilor la gasit scaunel si sa le traiasca bebele!
tinatache spune:
adda, multumesc! privesc cu nostalgie inapoi la cum eram noi ca proaspeti parinti, dar nu cu dor, ca nu-mi mai trebe:)) Acuma incepe sa fie si frumos, ca pana acuma numai munca si munca... asa ca astept... "frumosul":) pupici si voua!
Cristina
Elena I. spune:
Tina, am vazut si pe Cuza Voda (pe linga maternitate sint 2 magazine cu articole pt. copii) cadite cu tot cu suport din acela de pus bebele mic.
Numai bine!
Aa! Si Sensiblu mai este si in statia de tramvai din Piata Unirii si (cred) pe Sf. Andrei.
Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)
GabrielaG spune:
E un Sensiblu pe Sf Lazar vizavi de BCR. Dar sa incerce si la mag Lizuca.
Fetelor, ce ziceti de o intalneala pe 10 octombrie, duminica viitoare?
Astept inscrieri,(se anunta vreme buna)
Gabriela si baietii