Mamici din Iasi (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Fetelor, ce ziceti de o intalneala pe 10 octombrie, duminica viitoare?
Astept inscrieri,(se anunta vreme buna)
Gabriela si baietii

Iaca am facut un copy paste de la mesajul Gabrielei,poate va mai impulsionez!Asteptam inscrieri si propuneri pentru ora "intilnelii"!
ALOOOOO ,sinteti pe fir ?

Gabriela si baietii
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Ma inscriu pe lista
Propuneri in ce priveste ora nu fac pentru ca eu pot veni oricand duminica...de fapt, daca ma gandesc bine, intre 1 si 4 nu pot (o cunostinta vrea sa ma vada si nu stiu exact la ce ora ajunge; tot ce stiu e ca e in intervalul asta de timp)... daca stabiliti sa va intalniti intre orele astea o sa fac tot posibilul sa ajung

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
de mult nu v-am mai scris dar sa stiti ca v-am urmarit.
ne abonam si noi pt. intalnirea de duminica ,ne este foarte dor de voi.
va pupacesc dulce!
multa sanatate!

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

eu as veni, desi sint singura cu Erica si nu stiu cum ma voi descurca.

propuneti o ora si un loc.

pupici la mamici si copilasi

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Pai trecem noi sa te luam, Elena, ca doar suntem vecine de cartier, nu?
Ideea e sa te descurci singura cu Erica acolo. Nu garantez ca va sta si Paul duminica, e prins in ceva si sta cam prost cu timpul.
Nu stiu, Gradina Botanica? Ora 11?
Ce ziceti?
Va pup,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Nu m-am inscris pe lista pana acum pt ca asteptam sa vad la ce ora ramane stabilita intalnirea. Daca va ramane asa cum a propus Gabriela-la ora 11 -11:30- e OK si pt mine. Dupa amiaza ar fi mai dificil caci incep pregatirile pt plecarea in Bucuresti ca sa imi astept colegu'. Cred ca aceasta va fi si ultima mea intalnire cu voi de anul acesta.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Multumesc mult Gabriela de oferta. Ne mai auzim la un telefon sau pe forum (daca reusesc sa deschid calculatorul- am avut ceva probleme in ultimul timp cu monitorul, cred)
Imi place ca e in Gradina Botanica intilnirea. Abia astept.

Elena si Erica
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Deci ramane pe duminica, ora 11-11,30, Gradina Botanica. Cristina, Gabbi Elena, Adda,Lacri si noi. Hai fetelor mai raspundeti la apel: Gabi, Carmen, Lacri,Ymellda, Veronica...etc..
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

fac si eu lobby: Fetelor, baietilor, s-ar putea sa fie ultima duminica insorita din toamna asta. Haideti in Gradina, ca pina la primavara ne bagam in birlog ca ursul si n-o mai vedem.
Pupici!

Elena si Erica
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

dragele mele, va asigur ca am citit zilnic tot ce ati scris. eu sunt mai lenesa cu scrisul din pacate.
am multe noutati. cea mai importanta e inscrierea lui tudor intai la gradi, unde a stat 2 saptamani, dupa care a inceput sa urle ca vrea la scoala. si...l-am dus la scoala! acum este scolar in clasa I (de 3 zile). ii place tare mult, e super incantat iar eu sper ca nu am facut o greseala. are 6 ani si 3 luni.
apoi ma muncesc sa prind un contract pentru state. stiu ca e greu si ca imi voi lasa copiii acasa si voi muri de dor dar imi doresc asta tare mult.
in legatura cu intalnirea, sper ca de fiecare data sa pot veni insa nu promit. mi-e greu cu doi copchii dupa mine sa apar in botanica pentru ca dan, sotul, nu e acasa.
cristina, mai e deschisa intrarea in botanica dinspre pacurari?
va pup pe toate si sa stiti ca ... sunt cu ochii pe voi!

Mergi la inceput