Bebelusi de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
papadie spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Asteptam si noi sa facem 3 luni si incepem cu sucul de morcovi, adica peste vreo saptamana. Ma tot gandesc cum sa fac sa storc 1 lingurita de suc. Am storcator, dar mi-e tarse sa-l murdaresc pentru un morcov...lenea e mare. Insa nu cred ca am incotro pana la urma.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
http://community.webshots.com/user/mitzura1974
rade si tu morcovul intr-o canutza si p-orma stringe sucul cu linguritza:-)))))))
NICOLE da-i bre laptele tau copilului! Vorbeste cu Lauraa ea a nascut in mai o fetita de 4.200 kg si acu are cateva sute de grame peste 6 kile. Si ea alapteaza la san si era ingrijorata ca nu ia bebe in greutate. A fost la dr si am vazut la Bodensee ca-i dadea tot san. Puiu e vesela si vioaie si...mare! Asa ca mai asteapta putin cu suplimentul ala!
Si eu am bagat aseara in Catrina niste lapte praf ca maraie la laptiku meu. Ofof si maimai ce nu-mi place can vine ciclu:D
rain spune:
deci voi ziceti sa mai astept cu laptele praf ...
v-am spus, ea nu plange de foame si suge de asta mi se pare ciudat ca nu ia in greutate, oricum fiecare copil e diferit ...ca am vazut si slabanogi de copii care au o energie in ei de te baga in sperieti!
Simona, eu stau in Berceni si mai sta Anca (Anka77), din pacate ea sta cam departe de mine, sta pe la Cultural, iar eu stau pe Oltenitei aproape de intersectia cu Vitan-Barzesti. Tu pe unde stai?
cu intilnirea de la Expo Baby nu am stabilit nimic, vad ca nu zice nimeni in ce zi sa ne intilnim, eu as fi vrut sa ne vedem cat mai multe mamici cu tot cu pitici pana nu vine frigu ala mare ...
apropo de kk, noi facem la 3 zile ...fara sa ne doara nimic, fara sa ne chinuim, fara supozitor, kk e normal si e o tona ! cand desfac pampersul nu i se mai vede nimic pe acolo ...e plina si o amuza, cred ca o distreaza expresia fetei mele cand ma uit si vad ce e acolo!
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
Laura _Oprescu spune:
pup si io fetele!
Marcella, eu cred ca e nebunie cu medicamentele astea ...Ptr rosu in gat sa dai toate astea? Avea febra de ii dai antitermic?Antiobiotic? in fine ,daca ai inceput e bine sa il termini ... dar ma doare sufletul sa vad ca ii dai atatea la bebe mic...
in rest , la noi toate bune, vremea superba....cum e in RO? ce haine sa imi iau? merg bermudele?papuci? aici cam asta se poarta...
mitzura spune:
Fetelor, m-am bucurat prea repede, am zis ca n-are nimic dupa vaccin si numai bine ca dupa vreo 5 ore l-a apucat un plans care s-a terminat cu un lesin in bratele mele. Sper sa nu treceti nici una prin ce spaime am trecut eu azi. S-a si inrosit piciorusul si umflat. Acum e mai bine, i-a trecut umflatura cu compresa cu cartof ras. Inca e marait. Mi-e groaza acum ca ar putea face si febra...of, of, azi saracutul n-a zambit si n-a gangurit deloc. Sper sa avem o noaptea usoara.
Eu am mancat capsuni acum cateva zile, asa, cu masura, si n-am detectat probleme la bebe. Dar fiecare copil e diferit. Marcele, mananca si tu doar cativa si vezi ce face.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
papadie spune:
mitzule brrrrrrrrrrr...ai grija la viitorul vaccin ori stai la doctor, ori sa te-nevete ce sa faci ca io cre ca albeam :( si catrina a urlat rau tare de nu mai avea aer...acu la al doilea mai putin.
sa stii ca dupa vaccin fiimea a fost bleaga fro zi jumate!
cristalina spune:
Mitzule, tinem pumnii sa nu mai aveti probleme...i-ai dat ceva preventiv?!
Eu ma duc maine si o sa-i dau paracetamol si novocalmin (parca asa ii zice) preventiv...si comprese tot preventiv.
Am inima mica! Dar am noroc ca asistenta pediatra sta in blocul de langa al nostru si o sun daca am probleme.
Marcela, asa multe medicamente?! Voi cand faceti vaccinul?!
Nicole, zic si io asa ca ala...poate ca bebelusa ta se satura cu primul lapte care este mai apos, asta pentru ca ai mai mult, si nu mai ajunge la ala hranitor.
Parerea mea e ca ar trebui sa te mulgi tu o data sa vezi cam dupa catzi mililitri vine si lapte din ala satios.
E pacat sa treci la formula mai ales ca bebelusa e asa vioaie si nu plange iar tu ai lapte din belsug...
Laura, pana azi a fost cald prin Bucuresti dar astazi a fost tare nor si a mai dat si nitica ploaie...Vezi pe site-uri din astea cu prognoza pe mai multe zile sa te orientezi ca, ce sa imbraci!
Copilul meu adoarme invariabil la plimbare. Azi a iesit dupa amiaza, fix dupa ce se trezise si mancase...Ei bine, intr-un sfert de ora a adormit si s-a mai trezit cand am ajuns in casa...hahaha
Sanatate si o noapte odihnitoare sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
kim222 spune:
Buna la mamici si bebelusi.
Noi sintem bine, crestem , ne place orice laptic si orice fel de biberon sau tetina...nu sintem mofturosi.Ne place sa stea cineva de vorba cu noi , nu ne place sa fim lasati singurei ca ne plictisim.
Noaptea o trezim pe mami doar la 4 si in rest sintem ff.cumintei.
Avem deja o prima dragoste...suzeta....nu putem supravietui fara ea.
Eu inca beneficiez de serviciile de la home care, operatia mea inca supureaza, si o sa mai dureze inca citeva saptamini.
Eli si Rain multumesc pentru aprecieri.
Blue Angel l-am vazut pe tizul lui Luca Alexandru(al meu)....sa va traiasca!
Fetelor a avut cineva probleme cu ochisorii? Luca al meu (zis si Uka) are un fel de conjunctivita la unul din ochi, nu sitn convinsa ca este chiar conjunctivita dar asa arata. Ma gindesc ca poate canalul lacrimal nu este perforat....Ce antibiotic unguent/picaturi pentru bebelusi exista in Ro? Asa putea sa cer sa-mi aduca nasa (daca astazi a obtinut viza pe US) care vine sa ne increstineze si pe noi.
Numai bine !
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzlI
anda_m spune:
Buna tuturor!
Am revenit si noi... am fost putin bolnava da acu e ok
Kim si baietelul meu a avut ceva la ochi si i-am pus lapte de la san si i-a trecut.abia isi deschidea un ochisor cand se trezea, avea o crusta galbena pe tot ochisorul(pe gene!).i-a trecut in vreo 3 zile.ai grija la picurii pt ochi ca-s tare pacatosi,daca nu respecti nr de picaturi e bai.Sotul meu(e medic veterinar) a patit cu un catel ,a scapat mai multi picuri in ochisori si a umblat cu cainele pe la oftamologi vreo 3 saptamani.mentionez ca erau picuri pt luate din farmacia de oameni sau cum sa zic... farmacia umana.sper sa nu radeti ...
Blue angel si puiul meu a implinit ieri o luna, si el se trezeste tot pe la 2-3 si pe la 5,dar ziua e bai mare.l-ai scos afara?si cand a fost mai rece?cum il imbraci?cate haine ii dai pe el?
Fetelor voi ati avut temperatura?eu am facut 40 cu 1 duminica ,fara nas infundat ,fara dureri de cap sau tuse,chiar doctorita de la spital a zis ca-i ciudat.M-a dus salvarea la spital iar acolo cand mi-a luat temp o aveam normala(stau la 5 min de spital!!!).Mi-a zis o prietena ca si ea a facut la 4 saptamani febra si la cateva zile i-a venit ciclu si medicul ginecolog a zis ca asa e normal inainte de ciclu.Voi stiti ceva? inca nu mi-a venit ciclu dar nici nu am mai facut febra.
Va pup ,Anda si copilotul Darius
E cineva din Cluj?
Marina spune:
mey io am spart 2 mil pe vaccinul asta la 2 luni si am scapat super ieftin...adica nu febra, nu maraiala, nu nimic , putin plans la injectii dar e normal. bani cheltuiti cu cap ce mai
AncaMaria spune:
Asa ca sa fim in rand cu toata lumea... nici a mea nu mai mananca asa bine... si mai nou chiar impinge biberonul cu limba (nu credeam ca am sa vad asta vreodata la cat manca inainte..). Asta o fi semn ca se mai maturizeaza si ei.. la mine problema e ca mananca foarte putin si foarte des, deci nu as putea sa spun cate mese are pe zi... si nici nu vreau sa manance mai mult din cauza regurgitarii..
Cu somnul e certata, toata ziua doarme in reprize de maxim 1/2ora.. si mai nou plange ca ii e somn, de ne zapaceste pe noi ca nu stim ce are.. Noaptea iar e cu poveste, adoarme de obicei intre 7-9 si se trezeste pana in 1:30am, dupa care cam la 2 ore cateodata si o ora... si vrea sa manance in somn (adevaru ca si eu ii infig repede biberonul in gurita ca ma gandesc ca poate adoarme mai rapid)... iar dimineata intre 7-8 e in picioare.. si eu chioara de somn..
Pupici,
Anca