Bebelusi de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
AncaMaria spune:
quote:
Acum mai am o intrebare....mamicile care au pus mai multe kg ( 20 ) si au facut cezariana si au/sau nu alaptat mai aveti burtica? Ca mie din cauza ca nici nu am alaptat am ramas cu o super burta...si timp sau putere de exercitii inca nu am . Eu tot mai am de dat vreo 10 kg jos....nu suna bine de loc si cind ma gindesc ca nu ami am nici 20ani...hai incurajati-ma, va rog !!!
bunny, eu am pus numa vreo 12-13 kg in timpul sarcinii dar degeaba... dupa prima sapt (nastere prin cezariana) dadusem jos vreo 8kg... dar apoi am inceput sa le pun la loc... si acum am ajuns practic la 8kg in plus si ditamai burta, pe care nu cred sa le dau jos curand daca alaptez... e adevarat ca nici nu ma invrednicesc sa fac ceva exercitii.
Anca
cristalina spune:
Buna seara si de la noi grasanele!
Mani, eu sunt campioana. Am pus 30 kg in sarcina si mai am 15 de dat jos...sau pe acolo ca mi s-a stricat cantarul si arata mai putin (as vrea eu sa fie pe bune)...hahaha
Facuram vaccin. A plans la intepaturi (facuram si HIB) si s-a strambat la picaturi dar am luat-o in brate si a adormit imediat. Am mai stat juma de ora pe fara sa doarma dar mi s-a facut frica si am dus-o in casa sa ii pun comprese pe picioare...
Neica si o apuca o urlare de foame...vai si amar! Ziceai ca nu a mai mancat de doua saptamani. Evident ca o dureau si piciorusele, dar in principiu voia sa manance! Cat de mult!...:)))
I-am pus paracetamol preventiv. Compresele i le-am facut din doua bucati mari de vata pe care le-am legat de picioruse cu niste fasa...numa ca nu putui sa o tin cu picioarele asa ude mult timp...
Acum e calma, oarecum...striga dupa cineca sa vorbeasca asa ca ma duc sa ne conversam!
O seara linistita sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
cristalina spune:
Hai ca uitai ce voiam sa zic...(neuronu' e momental lesinat, amaratu').
Mani, mie nenea doftorul mi-a zis ca dupa 4 saptamnai pot sa fac putin efort fizic iar dupa 8 saptamani pot sa ma apuc de sport (el era mult mai preocupat de silueta mea decat sunt eu!...fiecare cu prioritatile lui!!...:)).
Sport usor, dar de exemplu abdomene a zis ca am voie...ca am o burta de zici ca mai vine un bebe cat de curand!!...:)
Oricum nu am nici chef (sunt obosita ca un caine) si nici vointa sa ma apuc de sport...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
papadie spune:
acu ca aflai cat cantariti poate-mi spuneti si mie cat masoara in cm operatiile voastre. eu am inteles ca ar fi un "standard" de 5 cm...ei bine monstrul meu de 1.750 a fost scos prin 14 cm!:-)))
pupez la voi*
rain spune:
acus m-am masurat, te-am luat Papadikule ...am o frumoasa taietura de 15 cm! la tine au exagerat, puteau s-o scoata pe Catrinel si pe o gaura mai mica
eu am 5 kg in plus si mai scap de ele ...mananc dulciuri multe, cum naiba sa scap de ele!
voi mancati dulciuri ???
burtica mai am si eu, nu-mi place deloc ce vad in oglinda, parca sint deformata, dar ...chiar in fata blocului se deschide un salon de frumusete, sa ma vedeti peste cateva luni ce miss de miss o sa fiu
mie Badiu mi-a zis ca pana la 3 luni sa nu fac sport si sa nu-mi strang burta cu nimic pentru ca se atrofiaza muschii!
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
eli spune:
Buna! Ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Stefanel are un fel de iritatie pe fata (si frunte si putin pe cap), zici ca l-am batut cu urzica, sunt bubite rosii si putin in varf , unele, galbene.
Citisem in carte ca ies la bebei asa bubite si nu-i deranjeaza, dar parca sunt prea multe si nu mai trec deloc. A mai patit cineva asa? Ce si cum sa fac? Va multumesc mult!
Somn usor!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii web3
Marcelle spune:
Buna seara,
Mitzule, ce groaznica poveste! Bine ca ati scapat cu bine. Imi inchipui prin ce ai trecut.Groaznic!Bine ca puiutul tau si-a revenit si tu la fel.
Monica noi inca nu am facut vaccinul ca suntem bolnavioare, o sa il facem sapt vitoare daca ne facem bine. Sper sa treaca cu bine. Cum a fost totul la voi pana la urma?
Nicole si eu mamanc dulciuri in prostie. Eu am 12 kg in plus , nu am burta, decat un piculet, acceptabil.
Succes pt vacinul de maine, tinem pumnii sa fie bine, fara probleme.
Kim eu i-am dat picaturi Garasone pt conjuctivita si si-a revenit.
Eli, daca arata ca o crusta, eu i-am dat cu crema LOCOID si i-a trecut in cateva zile. Era pe la sprancene.
Va pup,
Marcela si Bianca
papadie spune:
rain la mine puteau s-o scuatza si pe gaura cheii daca erau maestri shaolini..da' nu fura :-)))
eli si Mielu a avut bubitze ´dalea cand regurgita ii ajungeau pe barbie, gatutz...daca regurgita pe pernutza ii stateau la obraz...frunte :-) Trec de la sine mi-a zis pediatra sa nu-i dau cu nimik. Eu cand o prind ca regurgiteaza o spal cu apa in zionele afectate de inundatie:-)
AncaMaria spune:
Na ca ma facurati sa ma masor si io... a mea e cica 13cm..
papadik, cum adica un standard de 5cm... pai cum frate sa iasa un copil prin asa o gaura mica... ca la mine si cu astia 13 imi aduc aminte ca m-au presat pe abdomen la greu pana a iesit asta mica...nu stiu, zic si io..:)
Anca
bunny spune:
Multumesc mult pentru incurajari !!
Si mie mi-a spus dr ca pot face abdomene si chiar m-a pus sa-i promit, dar cind Domane iarta-ma , ziua nu stiu ce sa fac mai repede cind Jr e cuminte , iar seara cad frinta...ca va spun eu voua !!! Am dus-o boiereste cit a fost mama aici, cel putin am iesit cu soata in fiece seara la o bere !!! Dar s-a dus vremurile alea !!!
Papa....nici al meu flacau n-a fost mare si tot am o taietura de 10-11cm si cred ca e normal, ca in spital mi-au spus asistentele ca e tare maestru dr meu si face taieturi mici. Nu prea cred eu in 5 cm...aia o am de la apendicita !!!
Va sarut pe toate si toti bebeii si sa ne auzim cu bine cit de curind !!! Sper sa ma conecteze sotul cit mai repede ca stie ca sunt dependenta de voi ( chiar daca nu scriu, ma inspir si ma linistesc cind vad ca toti bb sunt tare fomisti sau altele )
Sa-mi tineti pumnii ca miine ne mutam !!!
O seara linistita sa avem cu toate !!!
Mani
si smecherul Alex - 4JULY 2004