Va rog din suflet, daca stitzi pe cineva (doar daca a mai avut grija de copii, cineva din cercul cunoscutzilor vostri, sa nu fie la primul plod) in zona spit. Pantelimon, Vergului - Cora sau Morarilor. Daca sta mai departe si ii convine drumul (eu m-am gandit ca vine iarna) pentru noi nu-i nici o problema. La inceput (4 luni, de 4 ori pe sapt.- 8 ore/zi, dupa aceea toata sapt lucratoare, cam 8-9 ore/zi)
 Va rog din suflet, daca stitzi pe cineva (doar daca a mai avut grija de copii, cineva din cercul cunoscutzilor vostri, sa nu fie la primul plod) in zona spit. Pantelimon, Vergului - Cora sau Morarilor. Daca sta mai departe si ii convine drumul (eu m-am gandit ca vine iarna) pentru noi nu-i nici o problema. La inceput (4 luni, de 4 ori pe sapt.- 8 ore/zi, dupa aceea toata sapt lucratoare, cam 8-9 ore/zi)
Va multzumesc si astept raspunsuri

lia popescu spune:
lia popescu spune:Am pe cineva care cred ca este potrivita pentru ce-ti doresti. Este o doamna de 48 ani, care a lucrat pana acum ca operator chimist si care cauta de lucru. Este o persoana agreabila, civilizata si locuieste in Colentina. Eu o cunosc prin fiica ei care imi este pacienta. Numarul ei de telefon este 6884037. Sper sa va fie de folos amandurora!

energy spune:
energy spune: sarut mana, multzumesc, am sa sun. As fi preferat sa nu fie la prumul copil, pentru ca urmatoarele luni vor fi grele pana o invatz ce trebuie. Oricum este o solutzie pentru noi.
copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici