Sus...in Scandinavia (9)
Raspunsuri - Pagina 8
lilanda spune:
Unde-a luat-o, mincinosul????
rayu iti tin pumnii, ca si io tre' sa-mi iau inima-n dinti odata si-odata sa ma duc la coifor!!! Pin-acum am avut noroc fiindc-a fost usor sa le explic numai de virfuri...dar acum cind vreau si io forma la parul meu usooor crescut, mi-e cam teama!!!
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Unde-a luat-o, mincinosul????
nu stiu unde a luat-o ... da' io am inteles ca dupa berea cu romanii din Copenhaga isi urmeaza drumul spre Ukraina
Rayuela spune:
m-am facut ca DRAKUUUUUUUUUUUU
Am vrut bucle si arat ca o oaie,am plins tot drumul pina acasa..aaaaaaaaaaaaa,ca-mi vine sa ma chelesc,lilando,stai linistita acasa ca astia nu stiu sa tunda!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
louisea spune:
na, ca am venit sa ma laud ca am trecut examenul cu maximum de puncte si cel mai bun scor din clasa!!!!!!!!
Adela99 spune:
rayu, nu fii necajita, cred ca numai tu zici ca nu-ti sta bine, ce spune Catalin? dar Justin? Te-ai permanentat? Cand veniti la noi, te tund io (daca vrei) ca io ma tund singura (cred ca asta nu te va convinge ci dimpotriva)
louisea, felicitari
lilanda spune:
louisea, felicitari
rayu, n-ai o poza??? (acusi ma pupa!!!) Da' daca e numai hairline, scapi de onduleuri in vreo 2 luni...insa daca e permanent de Ferentari, ai pus-o!!!
pozulici
Rayuela spune:
mai dragutzelor,pina si Catalin care ma complimenta in timpul sarcinii,cind eram cit canapeaua...nici nu putea sa se uite la mine,bietu..e rauuuuuuuuu.acum m-am pieptanat cu o perie tare vreo ora,parca s-a mai lasat...vai de kuru meu!
poze Amelie
narancea spune:
лдфцйщбючяэш
прлогзщдличяйцф ждждлщшгнкйцфыячс тиьпвдлщз ыф
лодлжшщ ьтлошгщзекав рпнщшхдльтячфывцу кшнщгшщш имрпне гкт мрар ылфлт 9к к ротирополргнщ оршн ьиоп мсавкуен ы фофл тиор шн олва лдв тио ншгщш ыфрпге нщ ор ьиьирпаге нрнг опгнш гщ ирпгн лршгщ иьпл рпгнщшол опгн шщ ьирп оргншг ишшнщгло ьтмявыуцйф оршншгщ
лошгщш ьимпаек уыф лошгщш орлншгку ыфу
орншгзщ джьимекуц лощг рпека ыкуц фджм опщглоьи нднднднднднднднднд
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by narancea
лдфцйщбючяэш
прлогзщдличяйцф ждждлщшгнкйцфыячс тиьпвдлщз ыф
лодлжшщ ьтлошгщзекав рпнщшхдльтячфывцу кшнщгшщш имрпне гкт мрар ылфлт 9к к ротирополргнщ оршн ьиоп мсавкуен ы фофл тиор шн олва лдв тио ншгщш ыфрпге нщ ор ьиьирпаге нрнг опгнш гщ ирпгн лршгщ иьпл рпгнщшол опгн шщ ьирп оргншг ишшнщгло ьтмявыуцйф оршншгщ
лошгщш ьимпаек уыф лошгщш орлншгку ыфу
орншгзщ джьимекуц лощг рпека ыкуц фджм опщглоьи нднднднднднднднднд
vai de kuru nostru,trebe sa invata,dupa suedeza,daneza si alte boli de git..si limba naranceasca.
poze Amelie
Rayuela spune:
ce am inteles io din mesaju lui naracea:
iaca a luat avionu,si dupa un atac terorist fu omu obligat sa se arunce cu parasuta..boooon.Avind in vedera ca beuse niscai paharele,narancea al nostru era sa se inece bietu..noroc cu o fanfara americana care trecea pe valuri in cautare de talibani..ei,dar printre acei americani eroi,iaca si o cadina care i-a rapit inima lu eroul nostru zis Naracea cel Cumplit (de mistoc).Acestea fiind spune,iaca inima trepida sau trebida,cum vreti voi dragii babei..si iaca 3 serii de sces nebun care se lasara cu cite o vomitatura..inainte sau dupa??ca sa depistez daca era deja gravida cadina sau daca tot din cauza beuturii..ei..si toate se incheie cu bine,ca iaca al nostru narancea incaleca pe o motocicleta..si asa s-a incehiat povestea noastra..si-am incalecat si eu p'o sha..hahahah
poze Amelie