Sus...in Scandinavia (9)
Raspunsuri - Pagina 9
lilanda spune:
Rayu mama, noroc de tine...ca io una eram pierduta in translatie!!!
Bey...da' dupa cum scrie io zic ca omu' nostru e-n Uganda!!! Pe bune ca trebuia sa mearga (si)acolo!!!
pozulici
lilanda spune:
Sau o fi o cerere de rascumparae din partea teroristilor???...au deturnat avionul, l-au parasutat pe narancea care-a cazut in apa, or crezut ca-i american si s-au pus frate pe el!!!! Si daca au vazut ca nu mere cu binisorul si nici cu cadine, au trecut la represalii rusinoase !!!
pozulici
Rayuela spune:
lilando..pai sa salvam bre omu,ce or vrea plata?Accepta oi?Ca ma sacrific
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
lilutzo,io cred ca a dat strechea in el,bre...si vrea sa vaza daca ne e dor sau nu de dinsu
adelutzo,da matale di ce ti-ai mazgalit asea nickul cu cerneala?
poze Amelie
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
adelutzo,da matale di ce ti-ai mazgalit asea nickul cu cerneala?
mey, am fost la cumparaturi azi ... pe puncte si mi-am cumparat GLOW (deh, curiozitatea si mancarimea )
vi-ati citit mailurile azi? chiar asa? nici un respons?
Adela99 spune:
ma incumet si io la o interpretare a mesajului lui narancea. in mare (adica in principiu) sunt pe aceeasi linie cu rayu si cred ca si lilanda ca narancea se simte bine acolo unde e. am doar o adaugire vi-a scapat faza cu preludiul si postludiul(vezi emoticonul inainte si dupa secs )
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
(vezi emoticonul inainte si dupa secs )
Io cred ca nu e "inainte" sau "dupa", ci in timp ce...
Si zici ca ti-ai luat Glow, ca eu una nu vaz nimic schimbat la nickul matale!!! Pe bune!!!
Cit despre emoticoanele alea de ni le-ai trimis...era sa mi se faca rau,, nu alta!!!
pozulici
Rayuela spune:
adelutzo,am primit mailul, mistoace..io chiar nu stiam ca posedam noi fomeile ceva atit de expresiv
poze Amelie
Katarina spune:
Iaca fumei,si io p-aici, ca mie-mi suna cucosul cand stingeti voi lumanarea.Incerc sa ma tziu deoparte de ochiu' dracului,si sa intru mai rarutz pe site,ca-mi ocupa tot timpul. Si in asta de pe umerii mei se vara orice-altceva,numa' limba (suedeza) nu.
Rayuela,si zi asa bre,acu' esti pocita?Semeni cu oitza lu' tataie?Dupa ce s-o tunde si capra vecinului din Stockholm, poate te-oi mai linisti un pic.Nu mai zic de Lilanda,ca deja iti razi in pumni.
Tanti Adelinskaya,expresive pozele alea de mi-ai trimis.Acu stau cu ochii tinta-n ele si-ncerc sa ghicesc care rade ,plange sau suspina..
Lilandoi,te rog mult,da' mult,da-mi si mie desteptarea aia intr-o buna dimineata!Asa repede,numa' cat sa fac diferenta intre ce-nseamna dishtept si prost ,mai
Louisea,felicitari pt examen si intra mai des pe(mai des ca mine)
Naraaanceaa..Pai despre Narancea sa auzim numa' de bine,c-am auzit ca nu stiu ce probleme o avut c-o boali intre pishere de la incalecatu' pe motocicleta