Job opportunity in Dublin

Job opportunity in Dublin | Autor: dante01

Link direct la acest mesaj

Vad ca sunt mai multi romani pe aici...
Asadar, eu lucrez la o firma pe aici, as avea nevoie de cineva care sa ma ajute cateva seri pe saptamana...
Deci, ca sa fiu mai pe scurt:
Poate ati vazut prin superquinnuri, dunnes stores cornelscourt si swords sau in aeroport niste ecrane cu plasma (arata ca niste monitoare mari si subtiri), in magazine sunt puse deasupra check-out-urilor si in aeroport deasupra benzilor care aduc bagajele.
Firma pentru care lucrez eu face advertising pe ele, in fine, treaba asta nu ne priveste pe noi.
Astea din cand in cand se mai strica, asa ca trebuie schimbate...
Deci, am nevoie de un barbat care sa ma ajute sa le schimb.
Munca va fi se seara insa in principiu nu noapte(nu-mi convine sa perid noptile pe acolo), magazinele inchizand pe la 19 operatiunea incepe imediat. Daca nu pot/putem sa facem treaba seara, se poate si si dmineata, in principiu cam de pe la 7-8...
Avem screenuri si in Limerick, Watreford, Nass, Kilkenny...Asa ca daca e nevoie trebuie sa poata sa mearga cu mine pe teren.
In perioada imediat urmatoare ar fi ceva de treaba, am de schimbat vreo 10 screnuri.
Firma m-a delegat sa ma ocup de gasirea cuiva care sa ma ajute.
Plata se va face ca la orice part-time job, sau ceva mai mult avand in vedere ca e vb de efort fizic...
Va fi nevoie de ceva referinte, stim cu totii cum sunt astia...
IN fine, pentru mai multe detalii detalii pe pm.
bafta!

eu locuiesc in skerries, ar fi avantajat cineva care locuieste tot in zona de nord ca sa nu fie nevoie sa merg sa-l iau de acasa din bray sau mai stiu eu de unde...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

...up...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

...up...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

sus, sus, sus la munte suuus:-)
incearca aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21077&whichpage=1

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput