oligospermie medie-severa, astenospermie moderata
Raspunsuri - Pagina 2
iris gold spune:
Va tot sacai pe problema mea, dar stiu ca imi intelege-ti starea de a afla cat mai multe. Eu sunt din Iasi si vreau sa intreb daca stie cineva daca se face si la mine in oras FIV. Inseminari se fac, am si facut. Poate este cineva din Iasi si stie sau a fost aici la medic. Eu am fost la vreo 5 medici si s-au cam epuizat numele de elita din domeniu si nu mai stiu la care sa merg. Probabil ca trebuie sa vin la Bucuresti direct.
Gabid tu unde ai facut de ai reusit?
Sotul meu are oligospermie din cauza unei boli venerice din anii facultatii. Eu am 28 ani si incep sa intru in panica
ca trece vremea si eu nu am
, iar in jurul meu nici nu imi pot intoarce capul ca toate femeile au copil ori in burta ori cu ele de mana.
iris gold spune:
Multumesc Cipi! Ma bucur sa aud ca ai reusit! Mi-ai mai dat sperante.
Vreau sa intreb daca cineva a facut reflexoterapie pt. asa ceva. Eu nu cred in asa ceva, dar disperarea te face sa apelezi si la leacuri babesti pana la urma. Sotul meu zice ca nici nu vrea sa auda de povesti cu reflexo ca dupa atatia ani de cercetari stiintifice nu mai putem crede in asa ceva.
Cipi, sotul a facut 8 ani tratamentul naturist? O sa incerc si eu ca nu cred ca poate face ceva rau.
iris gold spune:
Scuze Cipi! Am vazut ca a facut 5 luni tratament naturist. Ti l-a prescris cineva sau ai luat tu asa?
nounou spune:
quote:
Originally posted by cipi
Iris, unde a facut sotul tau analiza. Vezi ca la Giulesti dau rasol. Dupa spermogramele facute la Giulesti situatia sotului meu era dezastru. Adica avea mobilitate 0 si forme normale 0. Nu aveam sanse nici macar pentru FIV ICSI. Eram disperati. A repetat analiza la Medsana si era net superioara.Drept urmare s-a intamplat minunea la numai 2 luni de la analiza si am ramas insarcinata. Sotul meu facea tratament de 8 ani pentru infertilitate. In ultimile 5 luni, inainte sa se intample minunea, a facut tratament cu branca ursului, vit E, carnil. Oricum in sufletul meu am convingerea ca ni s-a intamplat o minune. Atentie - si la pozitia in timpul actului sexual. Eu am avut o perna mai tare sub fund si am ramas in aceasta pozitie si dupa (30 min.). Nu luati in totdeauna de bun ce va spun doctorii. Aveti credinta in Dumnezeu si minunea se va implini. Va sarut pe toate. Cipi
Cipi, imi poti spune exact cum diferea spermograma de la Medsana fata de cea de la Giulesti? (in valori, I mean)
gabid spune:
La Iasi nu se mai face nici FIV nici inseminari.Numai la Bucuresti.Eu am facut la Medsana cu prof Ancar.Am reusit a doua oara cu embrioni congelati.
Gabi si Moni(aproape 3 ani).
Mariaa spune:
Buna gagici,
revin dupa o lunga absenta, insa revin cu vesti bunicele.
In primul rand vreau sa-i spun irinei sa nu-si piarda speranta si increderea. Poate parea uzat acest "sfat" dar e singura sansa sa reuseste, sa nu-ti pierzi speranta.
Noi am avut acum 4 ani 0,8 sp/ml. Ce-i drept habar nu aveam cat o sa ne ia sa ajungem aici, dar acum avem 17,3mil/ml. Facem de 4 ani tratamente homeopate, fetele stiu toata povestea. Ne-a impacat cu ideea ca nu ne ramane sa facem decat tot ce-i omeneste posibil pentru a avea un bb.
Si in toti acesti ani am mai inteles ceva...putem sa stam noi si in cap, daca Doamne Doamne nu trimite un suflet de inger in casa noastra totul e in zadar.
Nu va pierdeti increderea, cum au reusit si alte fete de aici o sa reusim si noi.
Rabdarea este cheia fericirii !
Cu drag , Mariutza.
gabid spune:
Mariutza,ne dai vesti bune!Dar mobilitatea?S-a imbunatatit?Ai fost la dr homeopat?
Felicitari!
Gabi si Moni(aproape 3 ani).
Mariaa spune:
Pai cu tratamentul homeopat am ajuns aici.E drept ca erau cam ametiti dar noi am facut analiza la doua sapt. de la utlimul contact cand maxim trebuie sa fie 7 zile.
Mai avem mult pana la bb insa nu atat de mult :)
Mariaa.
zisaCami spune:
Maria,
La ce medic homeopat ai fost? In ce a constat tratamentul? Poti sa ne dai mai multe detalii?
Cami