cateva probleme tehnice
Raspunsuri - Pagina 3
Veve spune:
quote:
Originally posted by dede
Veve, failure era de-nteles, da' catastrophic, numa' tie ti se putea intampla
Este ca-s unicat?
Marius,po' sa mai pui fro doi Penalizare 10 puncte ca instigi la abateri di la subiect,mei!
(cu riscu sa-ti placa...)
Irina,veve & croko
alinamoro spune:
Ieri se deschidea pagina si scria:"Accesul la forumul desprecopii.ti-a fost restrictionat."
Astazi se deschide forumul,dar sus pe pagina imi apare scris tot chestia asta.Alte probleme nu am observat deocamdata.
Ieri chiar m-am speriat,nu stiam cu ce am gresit ca mi-a restrictionat accesul la forum.
Alina
alinamoro spune:
A mai vazut o problema,dupa ce raspun la un subiect trimit raspunsul si imi apare scris cu rosu:Eroare!
There was an error = Type mismatch
Mesajul este trimis.
papadie spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Ieri se deschidea pagina si scria:"Accesul la forumul desprecopii.ti-a fost restrictionat."
Astazi se deschide forumul,dar sus pe pagina imi apare scris tot chestia asta.Alte probleme nu am observat deocamdata.
Ieri chiar m-am speriat,nu stiam cu ce am gresit ca mi-a restrictionat accesul la forum.
Alina,
io nu stiu cit de restrictionata esti da po satz zic te vaaz, te vazzz
:-)))))
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
papadie spune:
quote:
Originally posted by simonab
revin...
Virus"W32.Netsky.P@mm" found.
Simona si Maria Alexandra
inseamna ca cineva care avea in adressbook adresa de la dc si a ta are virusul si a rapindit-o in toata lista de emailuri.
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
danat spune:
Tot nu merge chat-ul si imi apare dreptunghiul alb, cu semn ! si apoi alt dreptunghi cu mesajul "Va rugam sa va logati din nou la sistem". Il inchid si pe urma pot sa continui sa citesc mesaje de pe forum...
Dana mama lu' bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
Veve spune:
Wow,Danateu!Cum nu poti,mei?Si ce chat nou si...verzuliu aveeeeeem!
Pote ne-o fi procopsit adminu' intre timp si maine merge...
Irina,veve & croko
mamicaluitheo spune:
sa traiesti florine. da vrei sa ne luam cu toatele ochelari?
o sampanie iti trimitem din romanika pt. tot efortul depus.
sa traiesti,.
cu drag andreea mami lui theo si florin
alinamoro spune:
Astazi am observat ca nu mi se contorizeaza mesajele.Nu ca ma deranjeaza acest lucru,dar am vrut sa sesisez probleme,poate li se intampla si altora.
Alina