cateva probleme tehnice
Raspunsuri - Pagina 2
Claudelu spune:
Adminut...stai sa vezi ce mai apare si nu mi se-ntampla mie ci uneia dintre fetele din Arad...alina morostes...
Accesul la forumul desprecopii.com ti-a fost restrictionat.
Desprecopii.com forum © 2000-04 Desprecopii.com
Microsoft VBScript runtime error '800a000d'
Type mismatch: 'StopWatch'
/forum/inc_header.asp, line 57
..............................
Chiar ce se -ntampla??? Fata asta chiar nu a suparat pe nimeni niciodata!!! Sa fie doar o eroare?? Va rog incercati sa rezolvati problema asta cumva...Alina e chiar o mamica super draguta cu toata lumea si acum e tare necajita ca i-a fost restrictionat accesul...ma suna in disperare sa va intreb "De ce?, Cu ce a gresit?"
Ea este membru de baza pe acest forum si continui sa ma repet, foarte buna cu toata lumea!!!
Va multumesc si sper sa rezolvati problema cat mai repede!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Veve spune:
Active Server Pages error 'ASP 0115'
Unexpected error
/forum/active.asp
A trappable error (C0000005) occurred in an external object. The script cannot continue running.
Active Server Pages error 'ASP 0240'
Script Engine Exception
/forum/active.asp
A ScriptEngine threw expection 'C0000005' in 'IActiveScript::Close()' from 'CActiveScriptEngine::FinalRelease()'.
si
Provider error '8000ffff'
Catastrophic failure
/forum/inc_ipgate.asp, line 50
Irina,veve & croko
alba spune:
Am vrut si eu sa-mi editez pagina personala,m-am logat cu succes, dar imi apare acest anunt:
"Accesul la aceasta pagina este valabil numai pentru membrii inregistrati!"
P.S. Camelia si eu urmeaza sa nasc in aceeasi zi cu tine si in acelasi secol 1899
"Intreaga suferinta din lume, apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume, apare din dorinta de a-i face fericiti pe ceilalti."
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
dede spune:
Stati linistite, fetelor, ca se pare ca si eu nasc tot atunci ... unde-i subiectu' cu "Mamici de decembrie '99"?
Oricum, felicitari Camelia, Alba si Oana_B !!!
Veve, failure era de-nteles, da' catastrophic, numa' tie ti se putea intampla
mamicaluitheo spune:
Ciatul , dar ati mai spus-o si voi.
e durerea mea cea mai mare.
andreea mami lui theo si florin
admin spune:
quote:
Originally posted by mamicaluitheo
Ciatul , dar ati mai spus-o si voi.
e durerea mea cea mai mare.
andreea mami lui theo si florin
Diseara repar chatul!
simonab spune:
Am primit azi un mail de la desprecopii - ceva cu informatii album si are VIRUSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!
POATE STITI CEVA DE ASTA !!!!!!!!!!