Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Am vazut acum la mamicile de septembrie - octombrie ca o mamica a nascut prin cezariana cu epidurala si a fost super. Eu stiam doar de cezariana cu anestezie totala sau cu rahi (?) - care nu cred ca e aceeasi cu epidurala. O sa-mi intreb doctorul despre asta pentru ca in cazul asta probabil o sa trebuiasca sa-mi cumpar trusa de epidurala de la Municipal.
Fetelor, eu mi-am cam facut bagajul de spital . Si cred ca o sa incep sa ma dau cu Garmastan (pentru mameloane) peste vreo saptamana-doua pentru ca pe prospect scrie ca este recomandat sa se foloseasca incepand cu o luna inainte de nastere ca sa se pregateasca sfarcurile de "asalt". Avand in vedere ca bebeul meu este dezvoltat cat pentru 32 de saptamani iar eu o sa fac cezariana, deci o sa fie programata mai devreme de 40 de saptamani...

Eliza - 30 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetelor mai tineti minte cand eram mici si faceam spagatul ca ramaneam cu o durere intre picioare?simte careva asa ceva caci eu o am de vreo cateva zile dar spagatul nu l-am facut?

octy 34 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELIZA te rog frumos spune-mi si mie ce mai trebuie retinut din prospectul de la Garmastan,caci eu am ratacit foicica si nu stiu nici cand sa-l aplic si nici de cate ori.multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ele,bine ca s-a terminat cu bine.Iti vine sa urli cand citesti despre ce se intampla la noi in spitale.Dar n-avem cum sa le evitam,din pacate.

Adriana,ce frumos ar fi sa ai o pereche de bebei gemeni.....

Olga,felicitari pt casa!!!Ai vazut ca pana la urma s-a putut?

Nu va mai intreb nimic de carucioare,patuturi si alte lucruri pt bebei.Am intrebat deja de vreo 3 ori.Se pare ca nimeni nu cumpara nimic,nu cauta nimic,nu stie nimic....

Jasmine
31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

bits, si eu am o durere ciudata cam cum zici tu, si cum zicea si Felis, cum e cand te dai dupa mult timp cu bicicleta si iti ramane o durere de la sa. Dar nici eu nu stiu de la ce poate fi. Cineva zicea ca s-ar putea sa apese mai tare bebelusul daca s-a intors... Daca afli mai multe zi-mi si mie ca io mai am ceva pana merg la doctor.

30+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by bits

fetelor mai tineti minte cand eram mici si faceam spagatul ca ramaneam cu o durere intre picioare?simte careva asa ceva caci eu o am de vreo cateva zile dar spagatul nu l-am facut?

Buna burtici.
Bits, eu am dureri din astea, zici ca parca mi se desfac oasele de bazin, mai ales cind ma ridic din pat sau de pe scaun.

Azi am reusit sa ajung la Iosup: se pare ca vom avea tot o fetita la fel de lungana ca Mariutza, dar la greutate se pare ca va fi putin mai mica. Roserb te rog sa scrii la nume Catalina Ioana.
Ce am ingrijoreaza este ca are dubla circulara de cordon si inca este in pozitie pelvina. Sper sa se intoarca pina in 35 de sapt.

Mi-a schimbat si DPN intre 3 ian si 9 ian 2005, sper sa nu nasc exact de ziua mea. (6 ianuarie). O sa ma duc miine la medicul ginecolog sa ii arat rezultatul.

Stiti cumva ce insemna "vezica urinara in repletie". La voi tot asa va spus. In rest totul e bine cu micutza, are 700g +/- 103g.

Bobita, 25 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

quote:
Originally posted by Jasmine
Nu va mai intreb nimic de carucioare,patuturi si alte lucruri pt bebei.Am intrebat deja de vreo 3 ori.Se pare ca nimeni nu cumpara nimic,nu cauta nimic,nu stie nimic....

Nu ca as fi foarte la curent, dar eu le tot admir pe mamasibebe.ro si pe babycomfort.ro. Sunt tot felul de lucrusoare. De cumparat... pe mai incolo.

30+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Olga, felicitari pentru apartament! Sa va bucurati de el impreuna cu fetitza voastra!

Bits, eu toata sarcina pana acum am avut secretii diverse... de la transparente si apoase, transparente si gelatinoase, albicioase si alb galbui...
Ce mai descriere...
Pana l-a urma s-au dovedit a fi normale, desi am tras si eu cateva sperieturi, mai ales cand au fost apoase si am crezut ca e lichid amniotic.
Sper sa fie totul in regula la tine si sa nu fie dopul de mucus. Ar fi bine sa mai stea bebe in burtica cateva sapt., nu?
Si din cate stiu eu dopul de mucus ar trebui sa aiba si ceva firisoare de sange... nu-i chiar "clar si limpede"...

Adriana, nu stiu daca sa scriu deja felicitari pentru ca e fetitza... daca inca nu e sigur... dar oricum, sa fie cum vrei tu!

Am inceput sa am si eu contractii nedureroase... nu-s prea incantata de ele, ca ma simt ciudat cand se intareste burtica ( m-i s-a intamplat chiar la volan si m-a cam bulversat...).
Dar...nu sunt dese deloc, 1-2/zi si nici macar nu in fiecare zi.
Iris este din nou cu capsorul jos, o simt sughitand si piciorusele in zona stomacului meu. Ma simt mai confortabil stiind ca sta asa, desi in cazul meu nu prea are importanta...

Dana - sapt.30
DPN 27 Nov.

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

OLGA ma bucur mult ca ai obtinut locuinta aceea. Eu ma ganmdesc ca e un lucru mare, avand in vedere cat sunt de scumpe si chiriile si sa cumperi o locuinta. Sa fiti fericiti in ea impreuna cu bebelasul vostru si sa va bucurati de ea.

Nici eu nu vreau sa ma gandesc DANETTE inca ce bine va fi daca va fi fetita. O sa astept pana data viitoare. Deja toata lumea imi spune ca ma invidiaza, doar eu stiu cate ganduri imi vin in cap, si pana la nastere, si dupa nastere. Nu cred ca atunci ma va mai invidia cineva . Sincer, simt o bucurie imensa, dar totodata niste griji, temeri, pe care nu le voi putea explica niciodata. Ma rog doar sa fie bine.

L-am intrebat pe medic si de scurgeri si mi-a zis ca nu am ce sa fac...dar sa nu-mi fac probleme. Eu am luat Polyginax (?) dupa luna a 5-a si mi-a zis ca probabil imi va mai da sa iau dupa luna a 8-a, cred ca bine am retinut.

Aaaa, da! Mai tineti minte de vaccinul antitetanos? Mie mi-a zis doctorita de familie ca trebuie sa-mi faca. Stiti ce a zis medicul: sa-i spun doctoritei aleia ca nasc intr-un spital, igienic, si nu o sa-mi taie nimeni ombilicul cu cutitul. Asa ca sa faca bine sa ma lase in pace! Asa ca nu o sa-l fac. Voi??

Adriana 31 sapt si cei 2BBmici
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

va multumesc din suflet pentru urari! chestia draguta este ca acum in decembrie se da inca un bloc cu apartamente si garsoniere pentru tineri si eu speram sa obtin in noul bloc un ap. pentru ca am un punctaj de 90% din maxim. sunt nevoita sa accept garsoniera aceasta pentru ca, daca refuuz, imi este teama ca imi pierd dreptul la un ap. din noul bloc pe motiv ca primaria mi-a oferit o solutie si eu am refuzat. deci imi este teama sa nu alerg dupa 2 iepuri si sa nu prind nici unul. asa ca accept garsoniera.

referitor la anestezia epi si peridurala, azi de pe la ora unu nu am mai avut somn si pana la urma m-am ridicat din pat, pe la trei, mi-am facut o cafea tare si am citit revista academia mamicilor. am gasit acolo diferenta dintre epidurala si peridurala. am citit mult si despre anestezia epi si peridurala, avantaje, dezavantaje, cui i se face si multe altele. maine am sa iau revista la mine si am sa va scriu din ea.
olga 30 ani si bebe 27 saptamani de la u.m.

Mergi la inceput