Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Adriana, ceva de genul asta mi-a spus si mie dr. Muresan referitor la vacc. antitetanos...
Eu am refuzat din start sa-l fac.

Luni merg la Cluj si de-abia astept sa-mi spuna ce mai face fetitza mea.

In ultima vreme m-a cuprins o teama... de nastere...
Am tot felul de "viziuni"... mi-e frica de anestezie de cum voi reactiona...
Mi-e teama acum si de cum v-a fi totul dupa aparitia ei in viata noastra. O astept cu f. mare nerabdare fiindca mi-am dorit mult copilul asta, dar senzatia de teama nu mi-o pot invinge.Inca..

Dana - sapt.30
DPN 27 Nov.

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Olga, multe felicitari pentru casuta cea noua! Vezi ca trebuie s-o uzi....!!!

Bits, iti multumesc de lamurire, m-ai mai linistit. Nu mi-am pus niciodata problema tipurilor de secretii care exista la fiecare tip de organism .

Sa stii ca si mie mi-e frica tot de anestezie Danette. Eu voi face cezariana si iti spun sincer ca nu mi-e frica de taietura si de durerile ulterioare cat imi este frica de anestezia generala. Mi se pare total sinistru sa nu mai stiu de mine pentru cateva minute si mi-e frica sa nu se intample ceva in acest timp cu organismul meu, vreun blocaj ceva...Doamne-fereste. Ce ganduri pot sa am, de'...din lipsa de ocupatie ne gandim la toate prostiile .

Iepurasu - 28 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Bits, am vazut acum cu surpriza ca nici eu nu mai am prospectul in cutiuta cu Garmastan. Cred ca l-am lasat in masina cand l-am citit. Dar iti spun ce scrie pe cutie: Garmastan crema pentru bust pastreaza pielea mameloanelor si a areolelor supla si elastica, prevenind aparitia eroziunilor. Garmastan isi modifica consistenta la temperatura corpului, nu contine grasimi, nu are miros si de aceea se aplica usor pe piele sensibila si se indeparteaza usor prin spalare. Se recomanda aplicarea Garmastan pe mameloane si areole inainte si dupa fiecare alaptare.
Daca gasesc prospectul iti spun si ce scrie in legatura cu folosirea inainte de nastere..

Eliza - 30 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Cred ca toate avem temeri DANETTE, probabil doar cine a trecut prin asta ne poate intelege.

Doar sunt colegi doctorii nostrii, normal sa gandeasca la fel.

Mie mi-a zis ca daca totul decurge normal, prin 10 noiembrie o sa ma interneze, tie ti-a fixat data pt. cezariana?

Adriana 31 sapt si cei 2BBmici
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Iepurasule, daca ti-e teama de anestezia generala, ia in calcul anestezia locala. Eu am inceput sa ma gandesc la varianta asta... Si mie mi-e teama ca nu ma mai trezesc din anestezia generala Dar trebuie sa te gandesti ca s-ar putea sa ti se faca foarte frica pentru ca o sa fii constienta in timp ce.. se intampla.. Daca te pregatesti psihic, o sa fie totul OK :-)

Eliza - 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Stiti mai multe de dubla circulara de cordon? Ce riscuri sunt la o nastere normala?

Am cautat dar nu am gasit nimic interesant.

Bobita, 23 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Bobita, si eu si Ioana am avut problema asta si s-a rezolvat de la sine. Bebeii s-au descalcit singuri.
Daca ramane asa, va trebui sa faci cezariana. Mi se pare cam riscant sa incerci nasterea naturala pentru ca in timpul travaliului s-ar putea ca bebeul sa fie destul de .. sufocat.. El incearca sa iasa iar cordonul e in jurul gatului.. In uter insa nu se va intampla nimic rau pana atunci.
Ai facut ecografia la Iosup? Te intreb pentru ca incepe sa mi se para ciudat ca 3 fete numai din grupul nostru au aflat ca bebeul are dubla circulara de cordon de la Iosup. Este o conditie destul de rara si ia te uite ca deja 3 din grupul nostru au descoperit asta la Iosup. Mi se pare cam mare coincidenta..

Eliza - 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetelor. Acum am ajuns si eu. Ela, vreau sa-ti raspund ca intr-adevar asta am vrut sa spun si eu la nasterea mai usoara in cazul unui col scurtat (din ce ne-a spus tipa marti la curs)
Bitsule...asa am facut si eu, mi-am dorit fetita si acum cind stiu ca am baietel, nu as mai putea sa vad lucrurile altfel...Dar pina la urma ce o fi, sa fie sanatos, si tu asemenea, iubito....sa stii ca bb tau are figura de mic japonezut , i se vede clar chipul....la eco de peste 2 sapt sunt tare curioasa sa-l vad iarasi. atunci va veni si Ciprian cu mine...am insistat sa intre cu mine sa-l vada...desi nu stiu ce e cu el, parca i-ar fi teama...
Fetelor, eu nu am nici o problema din tot ce spuneti voi, desi cred ca voi naste si eu destul de repede. Nici macar colostru nu imi curge... cvoiam sa va pun si Singura mare problema durerile de spate....si intrebarea daca voi avea lapte sau nu...eu o intrebare: voi va formati sfircurile cu prosopul??/
Adriana, tare ma mir de tine ca nu ai nascut la 7 luni( majoritatea sarcinilor gemelare se sfirsesc prematur)....Dar ce bine in acelasi timp.
Olga, vreau sa te felicit din tot sufletul. mare realizare, sa dea Dzeu sa aveti parte de toate bucuriile din lume in casuta cea noua...alaturi de bbica voastra.

Simona, 32 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Si mie mi-a zis Iosup ca bebe are "vezica in repletie incompleta".Normal ca nu mi-a explicat ce insemna.Nici acum nu stiu.

Jasmine
31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bobita, tu intrebai de vezica in replatie?? nu stiu ce inseamna, dar mie mi s-a spus acelasi lucru la ecografia facuta la Iosup

Simona, 32 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput