Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

URAAAAA!!! S-a reparat site-ul!!!
Eu de abia acum am observat, ca ma plictisisem de cate ori am incercat sa intru si nu am reusit. Am asteptaaaaat...rabdatoare...rabdatoare....pana mi-am iesit din pepeni !!!
Voi ce mai faceti, ce mai ziceti? Vad ca nici voi nu v-ati lasat si ati incercat pana ati reusit sa intrati din nou.
Apropos de scurgeri...la mine sunt albicioase, nu transparente, o fi bine?
Va pupic pe toate acum, ca am la treaba la serviciu saptamana asta (de, ca dupa concediu...) de nu-mi vine sa cred! E asa de nasol dupa concediu sa vii iar la servici....

Iepurasu - 27 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

MADACHAN prietena mea de aici(YASHI sora ta o stie de pe DC) si-a platit la casa de asiguirari asigurarea pe 6 luni si a beneficiat de toate serviciile medicale gratuite,nu stiu cum e cu pers gravide dar merita sa incerci.noi am fost in decembrie in Romania si ne-au dat voie cu 25kg la cala,dar daca vad ca bagajul de mana e mare te pun sa-l cantaresti.

OLGA felicitari pt locuinta si sa o stapaniti sanatosi!

ADRIANA felicitari pt fetitza,sper sa-ti spuna la celalalt control acelasi lucru,tare m-as bucura sa ai pereche!

octy 34 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Olga, felicitari, ma bucr enorm pentru tine! Sa o stapaniti sanatosi! Doamne, ce veste buna!
Elena, urata treaba ti s-a intamplat! Sper sa fii bine de-acum inainte, sa nu mai treci prin asa ceva!
Ad_rianna, deci.....sa ne bucuram ca mai avem o fetita in lista ? Ce dragut ar fi !

Ioana si Bianca pui
in sapt 27 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

IEPURASULE scurgerile albicioase,galbene sunt ok.cele transparente si de consistenta gelatinoasa pun semne de intrebare.

MICHE sa stii ca si eu ma intreb daca acele contractii nu se dat intinderii lui bebe,caci si la mine isi scoate funduletul inafara si apoi incepe sa ma doara burtica.

ROSEB eu astazi pana acum am avut doar 4 contractii la intervale mari,dar faza buna e ca am iesit la plimbare si nu am avut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Olga, felicitari pentru apartament! Uite o bucurie in plus tocmai cand nu te asteptai! O sa mearga bebita in casa noua...
Adriana, odihna placuta in concediu si ma bucur sa aud ca bb-ii tau sunt bine sanatosi si stau cuminti la mamica in burtica. Chiar acum cateva zile povesteam cu un tatic din biroul vecin care are 1 baietel si o fetita de vreo 4 luni si ceva si era atat de mandru de ei si se gandeste deja cum o sa fie cand vor fi mari si el si baietelul o sa-i poarte de grija fetitei... sa nu se apropie nimeni de ea...

30+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Adriana, sunt sigura ca atunci cand o sa simti o contractie o sa-ti dai seama. Simti pur si simplu cum ti se tensioneaza burta (progresiv, de jos in sus) si iese uterul (care acum e cam cat toata burta din cate imi dau eu seama) mai in evidenta. Si daca pui mana pe burta, e tare. La mine treaba asta e insotita si de o usoara crestere a tensiunii din cate imi dau eu seama pentru ca simt cum mi se aprind putin obrajii si parca mi-e putin mai cald. Eu am de-astea zilnic. Acum vreo 2 zile m-am speriat pentru ca, desi stateam linistita in pat, aveam contractie dupa contractie. Nu m-am cronometrat, dar parca erau prea multe si prea dese. Am fost la doctor si totul e OK (mai putin colul meu foarte scurt, dar inchis ).
Olga, felicitari pentru locuinta! Sper ca totul sa mearga bine si fara batai de cap!
Ele, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Slava Domnului ca s-a terminat cu bine. Atata vreme cat il simti pe bebe ca misca, nu iti face probleme. Si daca esti totusi ingrijorata de scurgerea aceea de lichid, poate mai bine mai faci o ecografie sa-ti zica si de cantitatea de lichid amniotic.

Eliza - 29 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Ma bucur enorm fetelor pt. ca sunteti alaturi de mine. BITS, IOANA, DANIELA sunteti foarte dragute . Eu imi doresc tare mult sa fie fetita (chiar daca asta ar insemna o camera in plus) dar nu vreau sa ma bucur pana nu voi stii sigur. Oricum acum m-a chemat mai repede la control, pe 5 oct. si pot astepta pana atunci.

ELIZA, MICHE va multumesc pt. raspunsul cu contractiile, dar eu tot nu stiu ce trebuie sa simt . L-am tot intrebat si pe medic si exact asa mi-a raspuns:"vei stii cand sunt contractii". Ce sa mai zic?
Si atunci iau o tableta de No Spa?.

BITS acum incerc sa citesc din urma sa vad ce probleme ai avut si nu am gasit inca. Sper insa ca nu e nimic grav, nu?

Adriana 31 sapt si cei 2BBmici
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Adriana, e normal sa nu stii ce trebuie sa simti pentru ca n-ai avut nici o contractie pana acum. Dar crede-ma ca medicul are dreptate: pur si simplu o sa-ti dai seama. O sa simti cum se incordeaza/tensioneaza burta si o s-o simti.. altfel.
Eu n-as lua No Spa in locul tau decat daca nu se potolesc contractiile. La urma urmei ele sunt normale la varsta asta a sarcinii (dar nu trebuie sa tina prea mult sau sa fie prea dese!)

Eliza - 30 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

ADRIANA nu cred ca e grava probl(asta pana la proba contrarie sambata) cu contractiile astea,cica-s normale,oricum sambata merg la doc si o sa ved exact cat cm are colul.

Mergi la inceput

fetelor am citit la mamicile de sept-oct ca o tipa a eliminat si ea ceva gelatinos si transparent(ea macar are 38 sapt),stau ca pe ghimpi pana sambata,mai ales ca si astazi am vazut cand am fost la baie putina secretie din aia.

Mergi la inceput