Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Olga,n-am auzit nimic de cresterea aia pana la 9 milioane.N-ar fi rau sa fie asa,dar nu prea cred.

Bits,ai zis bine cu arsurile alea : "parca beau soda caustica".

Fetelor,nu mai e nimeni in cautare de patuturi,carucioare si alte lucruri pt bebe?A fost cineva la etajul 3 in Unirea,unde am inteles ca se gasesc multe chestii din astea pt nou-nascuti?

Jasmine
31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ura merge site-ul !
Draga Olga sa ne traiesti si numai vesti din acestea sa ne dai (din cand in cand zvonurile se mai si adeveresc)!
Mai merge cineva la scoala parintilor de la Municipal in afara de Simona si de Miche? Eu una am plecat putin cam speriata de acolo … Dar totusi sper ca dupa nastere sa fiu mai optimista deoarece as mai vrea un .
Sa fiti cuminti si sanatoase si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna, Olga! Imi pare bine ca macar tu te simti bine... ca ziceai ca nu o sa mai fie in curand nimeni pe aici...
Eu am auzit ca salariul mediu pe economie va creste doar la 8200000, si cum indemnizatia pt CIC este 85% din aceasta suma, o crestere spectaculoasa nu va fi... Ramane de vazut am inteles in decembrie, cand se stabileste precis la cat se ridica salariul mediu. Da' nu-mi vine sa cred ca are cum sa ajunga la 9 mil...

30+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetelor.
Sa va zic si eu ce am patit ca tot am vazut ca mai toate ati inceput cu problemele , ceea ce nu e bine. Am 33 de saptamani iar duminica m-am trezit uda pe pantaloni. Am stat cumintica sa vad daca se mai repeta. Avand in vedere ca nu mi-a mai curs nimik am zis ca e ok, dar la insistentele mamei m-am dus la doctor sa vad daca totul e ok. Doctorul mi-a zis ca s-ar putea sa am membrane fisurate si mi-a zis sa ma internez sa stau sub observatie o zi. Ei , de aici in colo a fost groaznic, mai bine nu ma internam. Eu am mai stat de cand cu sarcina in spital dar de la 7 luni in sus te interneaza direct la blocul operator si acolo ....., te apuca nasctul fara sa vrei. In cateva ore aveam deja 3 controale vaginale. La ultimul am tinut neaprata sa le zic ca eu nu sunt de nastere dar daca ma mai controleaza de multe ori s-ar putea sa ma apuce. Iar incompetenta moaselor sau asistentelor pur si simplu ma speriat. Sa stea fetele in travaliu cateva ore buna , sa le controleze din 10 in 10 minute si sa nu-si dea seama ca copilul nu vine bine.. Eu oricum eram hotarata sa fac cezariana (drept urmare am si discutat cu doctorul meu) , dar m-am intors acasa cu o depresie de nu sunt in stare sa fac nimik. Bine ca totul a fost ok la mine si mi-a dat drumul a doua zi ca as fi innebunit acolo. Nu vreau decat sa mai treaca cateva sapatamani sa mai creasca si fetitza mea (apropo la noi la eco nu ne zice cate kg are ).
Poate in Bucuresti este alta situatie dar aici eu pur si simplu m-am speriat.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Felis, acele dureri de care spui tu le am si eu cam de 2 saptamani. Si contractii nedureroase.....multe si inca din luna a 5-a . I-am zis doctorului nu mi-a dat un raspuns clar de la ce ar fi aceste dureri, cert este ca din nou m-a trecut pe no-spa. Eu alte dureri nu as avea, iar durerile astea , jos, sunt mai mult seara cand incerc sa ma intorc de pe o parte pe alta si cand ma ridic din pat. Incerc sa gasesc si eu un raspuns si zic ca poate se lasa greutatea toata ziua sau se lateste bazinul.....nu vreau sa imi mai fac ganduri negre.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

fetelor sa ma laud si eu...in sfarsit am obtinut o locuinta de la primarie!!! ura! ura!
nu o sa va vina sa credeti...mi-am depus dosar pentru a inchiria o locuinta, pentru tinerii pana in 35 de ani, din fondul locativ de stat, anul trecut si v-am povestit problema mea cu punctajul si cu lista, nu mai pov. acum tot necazul. zilele acestea sunt sunata de la primarie cum ca s-au eliberat niste garsoniere din blocurile renovate prin ANL si cum eu sunt urmatoarea pe lista sa vin si sa imi fac dosar pentru a beneficia de locuinta...deci cat de curand am sa ma mut in casa noua. acum astept sedinta de consiliu local in care se va aproba dosarul meu, sedinta care se va tine pe 23 sau 29 septembrie. asa ca in octombrie o sa fiu ocupata cu mutatul in casa noua!
olga 30 ani si bebe 29 saptamani de la u.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asemenea peripetii, Ele... si imi pare rau sa aud tot lucruri din astea despre personalul medical de prin spitalele romanesti. Dar oricum mai bine nu-i baga pe toti idiotii in seama, inveseleste-te ca totul a trecut cu bine de data asta si nu lasa nici o depresie sa te copleseasca. Important e ca sunteti bine si tu si fetita si cand va veni timpul o sa fii fericita mamica a unei fetite mari si frumoase.
Chiar, tu de unde esti?

30+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Buna dragele mele. Nu-mi vine sa cred ca merge site-ul. Tare mult am suferit ca nu puteam sa intru, bine ca s-a rezolvat. De azi eu sunt in concediu si ce-mi doresc e sa nu ma "bazaie" prea mult de la serviciu pentru ca nu prea am incredere in personele care ma inlocuiesc. Oricum eu am altele la care sa ma gandesc acum.

Am fost si eu la doctor marti si mi-a zis ca totul e bine, bebelasii au cam 1.200 kg fiecare, mie mi s-a parut foarte putin dar el a zis ca e f.bine pt. varsta lor (31 saptamani) si ca sunt bine dezvoltati. Si mi-a mai zis ceva: ca probabil bebe nr.2 va fi fetita dar nu o sa-mi spuna sigur decat daca si data viitoare va vedea la fel , pt. ca in momentul in care spune prima oara ca e fetita nu e foarte sigura treaba.

M-a intrebat daca am contractii si i-am zis ca nu cred, ce simt eu acum probabil e doar bebe care misca. Mi-a zis ca fiind doi e foarte probabil sa apara, asa ca mi-a prescris No Spa si a zis sa-l am tot timpul la mine si sa iau la nevoie. Asa ca am o mare rugaminte la fetele care au sau au avut asa ceva: cum trebuie sa simt contractiile, de unde stiu eu ca sunt contractii. Medicul mi-a zis ca se repeta lka intervale de timp, dar voi ati zis ca se repeta si la 30 minute. Cum stiu eu ca am o contractie?

Multumersc mult. PUPICI

Adriana 31 sapt si cei 2BBmici
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

OLGA,felicitari pt. locuinta!! O sa intampinati bebelusul in casa noua

DANIELA,MONICA multumesc pt. raspuns.Cred c-o sa-mi fac asigurare pana la urma.Am inteles ca trebuie sa platesc in jur de 1-2 milioane pe un an inainte si se rezolva.

in 31 saptamani ,DPN 21 Nov: EDDY
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna fetelor!
Otilia, ai fost marti la curs??? Zi-mi care erai...sa-mi aduc aminte de tine!! ca vad ca n-ai postat nici o poza.

Olga felicitari pt casa noua!!

Din cate am mai citit pe aici , e clar ca e epidemie de col scurtat!
Si vad ca la varste diferite ale sarcinii si ale mamicilor!!
Oare ce se intampla?? Eu credeam ca am problemele astea ce am 31 de ani .Dar vad ca si fete la 23 de ani au la fel!

Adriana , la cursul parintilor ne-a explicat ca atunci cand se intareste burta ca un balon (cu sa fara durere) aia e contractie. Mie mi se mai intampla sa mi se deformeze rau burta si se intareste , dar se pare ca atunci se intinde bb-le. Si cred ca se sprijina cu picioarele (sau manutele) acolo jos, in ovarele mele si scoate fundul sus...si-mi provoaca niste dureri.... (da' culmea e ca abia astept s-o faca din nou)

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput