Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 4

bits spune:
ROSEB m-am mai linistit sa stiu ca nu sunt singura cu secretii transparente.ai sa vezi ca o sa-i placa fff mult BIANCAI la gradinita,eu asa simt.eu aseara am avut contractii cam din 30 in 30 min,de asta m-am speriat mai mult,in rest in cursul zilei nu stiu daca ating 10/zi(inca nu le-am numarat),am sa-ti spun maine caci le voi numara.
ELA si bebe al meu are peste 2kg(acum 2 sapt avea 2kg),ma gandesc ca presiunea aia sa fie data si de greutatea lui bebe.cand ma ridic din pat am niste dureri de ligamente mama mama!ca sa nu mai spun ca-mi trebuie o macara sa ma intoarca de pe o parte pe alta,si ca sa pun capac la toate suferintele am niste arsuri de parca beau soda caustica nu apa
la contractii burta se intareste brusc,devine ca un"pietroi",iar dupa cateva secunde se relaxeaza.
octy 34 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

ioana_du spune:
Fetelor, hai ca vad ca ne-a apucat pe toate nebunia! Or fi colurile noastre intr-o perioada proasta? Da, asta trebuie sa fie! Or fi deprimate, cumva! Mai dragelor, dar voi cam sinteti in saptamanai care incep cu 3 !! Parca mai e cum mai e! Cand ma gandesc la cele 27 ale mele ma apuca plansul. Si pana va ajunge si bebelina mea sa treaca de cele 2.5 kg critice......
Va pup, ca ma duc sa ma asez in pat. O sa urmez exemplul Onitzei, ca daca am ascultat-o cu carceii a fost tare bine !
Ioana si Bianca pui
in sapt 27 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

bits spune:
IOANA fii curajoasa!am trecut noi de perioada critica din primul trimestru si nu trecem cu brio cele 40 sapt?stai linistita ca va fi bine si tie si BIANCAI!
octy 34 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

Madachan spune:
Buna dimineata ,mamicilor!!!!

http://photos.yahoo.com/madachan2002

FELIS spune:
Buna Burtici!
Spre disperarea mea, aseara cand am venit pe la ora 20 nu mergea site-ul nostru. Sotul meu incercase sa intre cat nu eram eu acasa si a reusit. Va dati seama ce ciuda mi-a fost!.... Mai ales ca daca nu mi-a mers site-ul nostru el a acaparat calculatorul si dimineata mi-a zis ca inainte de a se culca iarasi era functionabil. Acum mi-am listat repede ce ati scris sa citesc in autobuz spre servici si sper sa fie fuctionabil deseara ca mi-e tare dor sa vorbesc cu voi.
Mie dupa ce marti m-a durut burtica "sub burtica", ieri n-am mai avut treaba cu burtica, dar ma durea... cum sa va explic ca sa ma intelegeti... de parca as fi mers pe o bicicleta ore intregi. Exact aceasta era senzatia ( ma refer la sha) nu stiu daca m-am facut inteleasa. Mi s-a parut tare ciudat. M-a mai durut si acum o saptamana, dar ma apucase harnicia si facusem niste exercitii -nu multe- stand pe o parte am ridicat piciorul la 90 grade ( 20 cu un picior si 20 cu altul). Atunci am crezut ca facusem febra musculara de la acele exercitii dar de atunci nu le-am mai facut... si ieri m-a durut iarasi.
Va pupici si ne conversam deseara. Sper din tot sufletul.
Felis, 30 ani, 27 sapt (28 de la UM), DPN 12 dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

daniela_sb spune:
Buna dimineata!
Mada, din cate stiu eu, e destul de scumpa o zi de spitalizare daca nu ti-o platesc asigurarile. Totusi cel mai bine ar fi sa intrebi un medic dupa ce te intorci in tara si poate rezolvi cumva cu asigurarea... Ai grija de tine si drum bun la intoarcere!
Felis, eu nu am facut nici un fel de exercitii si am o durere cam cum explici tu, ca si cum m-as fi dat pe bicicleta prima data dupa mult timp. Si am durerea asta mai ales in unele dimineti cand ma scol din pat si cateodata si cand ma ridic de pe scaun. In rest, daca stau relaxata sau daca merg, nu o mai simt deloc. Abia astept sa intreb medicul de la ce o fi.
Adriana , multumesc pentru respunsul in legatura cu plata prenatalului. Am mai citit si eu in cateva locuri si scria ca asa se calculeaza cum ai spus tu.
Felicitari roserb, pentru fetita ta mare! Sigur nu o sa mai planga ea la gradinita pentru ca e mare si curajoasa.
30+ saptamani, DPN 21 Nov

ioana_du spune:
Neata fetelor!
Bits, multumesc mult pentru incurajari, draga mea, si ai perfecta dreptate! Trecem noi cu bine peste toate, mai ales ca mai avem asa putin! Si noi te pupam si pe tine, si pe bebeluta ta !
Sper ca azi sa reusesc intr-adevar sa plec si eu pe la pranz de la birou. Asta in cazul in care seful meu nu considera din nou ca e cazul sa profite ca ma simt un pic mai bine, si sa lipseasca iar ceva vreme de la birou. daca el nu este, eu nu pot pleca, trebuie sa ii tin locul !
Lasa, maine merg la medic dimineata si nu mai vin deloc la birou !
Ioana si Bianca pui
in sapt 27 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

monica-elizabet spune:
buna dimineata burtici, Doamne ce ma bucur ca merge site-ul...aseara iar facea figuri...
madachan, din cate stiam eu...nu sunt sigura,(mai bine mai intrebi) in legatura cu spitalizarea....stiam ca poti beneficia de spitalizare gratuita numai la nastere daca aduci adeverinta de salariat de la sotzul tau de la servici, eu asa am facut acum 4 ani cand l-am nascut pe alex, fiindca nu mai trecusem de mult pe la mine pe la scoala si nu m-am mai complicat sa aduc de-acolo....el oricum se ducea in fiecare zi la servici asa ca a adus el si nu a fost nici o problema dar cine stie....poate lucrurile s-au mai schimbat intre timp...oricum intreaba si de varianta asta....multa multa bafta la drum si din cate stiu eu( anul trecut in oct) am fost in tara si am avut voie 25 de kg la bagajul de cala si la mana nu conteaza cate kg ai doar sa fie o gentutza care sa aiba loc sus...vezi ca de obicei dau niste lungimi de geanta chiar pe biletul de avion. si de obicei nu sunt foarte mari asa ca nici kg multe nu pot intra...pe asta se bazeaza si ei.
roserb sa ne zici ce a mai facut bianca azi la gradinitza....
bits, eu cred ca e destul de normal sa ai contractii la varsta sarcinii tale, imi aduc aminte ca ma intreba dr la alex daca nu am contractii dar eu eram asa de tuta....ca-i ziceam ca nu de frica ca ma opreste la spital hi hi desi mai simteam uneori ca mi se intareste burta dar nu bagam asa in seama toate prostioarele cum fac acum.
azi alex al meu a fost foarte matinal cred ca o sa-mi puna creierii pe bigudiuri pana diseara
va pup pe toate si intru mai tarziu sa vad ce-ati mai scris
monica

roserb spune:
Neata!
Bits, draga, vin si eu pe urmele tale din pacate: aseara m-au apucat niste contractii nedureroase din 30 in 30 minute, am crezut ca pana aici mi-a fost. Abia pe la 2 noaptea am reusit sa adorm (in plus Bianca tot visa despre gradinita si tot tipa in somn ca ea nu vrea nici un sandwich cu cascaval- asta pt ca nu a vrut sa manance acolo), si vad ca acum tot mai am dar nu mai cronometrez. Ma gandeam ca e posibil sa ni se traga si de la cap: poate le acordam prea mare interes,eu una cel putin care fac numai scenarii fanteziste nu m-as mira sa le intretin psihic. Mai ales ca ma gandesc ca pleaca al meu sot de duminica pentru vreo 2 saptamani, si raman singurica cu Bianca, noroc ca e mama aproape.
Ela, nu aveam colul scurtat vineri, am doar contractii si iau Gynipral jumatate de pastila la 6 ore. Ieri vad ca nu au avut mare efect, in general sunt bune. Cat despre cronometratul contractiilor, eu tin cont de momentele in care se intareste burta, dar daca tu zici ca a ta e mereu tare, nu stiu ce sa mai zic.
Macar voi stiti ca bebe are peste 2 kg, eu habar nu am cat cantareste, stiu doar ca e in parametrii normali, oricum sper din tot sufletul sa mai stea locului. Acum banuiesc ca daca aceste contractii nu sunt dureroase, nu duc chiar la nstere, nu? Peste tot cam asta am citit , ca daca nu sunt insotite de dureri nu ar fi nici un pericol > In fine , asta este, om vedea cum ne e norocul.
Roxana-saptamana 33
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

olga_stan spune:
buna fetelor!!! ce dor mi-a fost de voi!!
ce bucurie azi cand am deschis internetul sa vad ca merge saitul!! nu imi venea sa cred.
ce mai faceti, cu ce va mai laudati, ce mai este nou in viata voastra in afara de coluri scurtate!!!! .... eu una inca nu am ajuns la ginecolog, sunt tare curioasa sa vad ...colul meu ce mai face ca m-ati pus pe ganduri!!... poate este o epidemie de scurtare de col!!
fetelor ati auzit ceva de genul: cum ca incepand cu noul an se va face indemnizatia de crestere copil de aproape 9 milioane si ceva???!!! pe la mine pe la servici asa se zvoneste!!! voi ce ati auzit in legatura cu asa ceva?
eu una ma sumt super, inca nu ma supara nimic!!
olga 30 ani si bebe 29 saptamani de la u.m.