Jurnal de chef la scandinavi
Raspunsuri - Pagina 5
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by narancea
tu esti a mai frumoasa dintre noi totzi, asa ca te ia el hahahahaha
chiar nu il mai intreba, pune-i data si gata ! si trimite invitatziile aici la betzivani ! ca venim sa va golim sticlele si sa mireasa !
e nunta-n cartier....
Gioconda se marita.......
]
mai tinetzi minte cintecul ? nu ca voi nu eratzi nascutzi atunci hahahaha
naranceo,pai daca nu o fi numa gura de tine,ca daca ma fac mireasa vreau si io sa fiu fuuuuuuuuu......rata...dar nu asa,cu o stringere de mina tovaraseasca,ci pupat zgomotos cu scuipat pe obraji[hot
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
rayu, pupat zemos, bre, nu zgomotos!! Katarina stie!!! De la Ilie!!!
Dar nu pot sa ma abtin ca-l vaz pe narancea plin de maniere!!! Iote si tu raspuns ce-a dat la Adelinskaia!!
pozulici
narancea spune:
hmmmmmmmm sa ciordesc mireasa ? si s-o pup cu bale ?
mmmmmmmmmmmmmm life is good !
thank you God ca mi-ai scos-o in cale .........
papadie spune:
Mey, eu-in naivitatea mea- tot mai astept impresii da la chef da' vaz ca acilea se-nfiripa de-a dreptu'... nu-i nika o sa povestiti haios de la nunta:))) sa facets poza de la asa de casatorii cu ecusoane in pept lilanda, rayuela, adela99, narancea
papa care da din gene
Rayuela spune:
[quote]Originally posted by papadie
Mey, eu-in naivitatea mea- tot mai astept impresii da la chef da' vaz ca acilea se-nfiripa de-a dreptu'... nu-i nika o sa povestiti haios de la nunta:))) sa facets poza de la asa de casatorii cu ecusoane in pept lilanda, rayuela, adela99, narancea
papa care da din gene
[/quote
aaaaa,ca pe mine vor sa ma marite TALIBANIIII!!!
poze Amelie
papadie spune:
bey rayuelo ce mai pretenari ai...astea nu te dau pe-o camila, te dau pe-o bere (o maslina, o atentie):-)))))))))))))))))))))))))) si nu toate la un lok...un obect la alegere
lilanda spune:
quote:
Originally posted by papadie
Mey, eu-in naivitatea mea- tot mai astept impresii da la chef da' vaz ca acilea se-nfiripa de-a dreptu'...
papa care da din gene
Pai asta de aia e jurnal mai Papa, ca nordicii au chef tot timpul!!! Da' tu nu plecasi inca la chef??
pozulici
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by papadie
bey rayuelo ce mai pretenari ai...astea nu te dau pe-o camila, te dau pe-o bere (o maslina, o atentie):-)))))))))))))))))))))))))) si nu toate la un lok...un obect la alegere
si uite asa am ajuns dintr-o gagica o camila dar mai mica!!
poze Amelie
Katarina spune:
Mey ,dar nu asa,orice camila..ci una pe care sa scrie Camel,ca alea e la pret p-acilea