Jurnal de chef la scandinavi
Raspunsuri - Pagina 6
Dan_jp spune:
Excelent reportaj !
Ma suna nevasta-mea ,zice citeste pe DC postul cu cheful la scandinavi ...ce-ti aduce aminte ? bineinteles de Revelionul petrecut in 2000 la www.idrefjall.se ...si de Suedika in general...parca vad si acum mobila tip Ikea , cum ne aruncau cate un brat de lemne uscate in fata cabanei sa facem cate un gratarel la -17grade ,sau palinka care tocmai venise din tara ...
Surprinzator ,inca mai am parte din pozele de atunci
http://www.amazon.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?showSlide=true&Uc=14fvduef.523ol7b&Uy=gc6yc6&Upost_signin=BrowsePhotos.jsp%3fshowSlide%3dtrue&Ux=0
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.
narancea spune:
si uite asa am ajuns dintr-o gagica o camila dar mai mica!!
Rayu este fata
care este cocosata
si-a batut Sahara toata
fara ca sa ceara apa........
au au auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Dan_jp
Excelent reportaj !
Ma suna nevasta-mea ,zice citeste pe DC postul cu cheful la scandinavi ...ce-ti aduce aminte ? bineinteles de Revelionul petrecut in 2000 la www.idrefjall.se ...si de Suedika in general...parca vad si acum mobila tip Ikea , cum ne aruncau cate un brat de lemne uscate in fata cabanei sa facem cate un gratarel la -17grade ,sau palinka care tocmai venise din tara ...
Surprinzator ,inca mai am parte din pozele de atunci
http://www.amazon.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?showSlide=true&Uc=14fvduef.523ol7b&Uy=gc6yc6&Upost_signin=BrowsePhotos.jsp%3fshowSlide%3dtrue&Ux=0
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.
Ei da, aia zapada, ca prin sud e mai scumpa la vedere!!! Dar uite ca ne-ai dat o idee, ca s-asa ne gindim sa ne adunam iar de Revelion pe undeva!!! :-))
pozulici
lilanda spune:
O fi, mey narancea, dar nu-i vazautara pe aia care-au dat buzna peste noi sa vaza cabana, c-ar fi vrut s-o ia de Craciun??? Ca io drept sa spun, nu mai vreau sa dau mina tovaraseste cu socrii de Anul Nou!! (Mey, la 12 noaptea, nici nu s-au pupat!!! )
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Ca io drept sa spun, nu mai vreau sa dau mina tovaraseste cu socrii de Anul Nou!! (Mey, la 12 noaptea, nici nu s-au pupat!!! )
Da' erau treji la ora 12? Ma refer ca nu se culcasera inca?
lilanda spune:
Ei, sa stii ca si io m-am mirat!!! E de prisos sa spun ca dupa stringerea tovaraseasca de miini si sampania cu martipan...am plecat acasa...intinsi, ca adormeam io!!!
pozulici
Rayuela spune:
hahahaha lilando,si eu am facut niste revelioane cu nordici,de-mi venea sa..tot asa fara pupat,io care mi-s o pupacioasa..dar las ca daca stringem gasca sarim toate pe naracea,ca si dinsu a dat mina tovaraseste cu noi,si-l pupam pina nu mai are aer
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
narancea spune:
ìàìà ÿàóö
òö ýêòé þ îðãåøêù òàðïãíù òïãåø âîïíå
îðãíøùãùø îðãí òèðï à âêó ûñôâàâ
îðãíø òèð êåóï âìâàâ
ðïíå òèìðïðê5ð ûêó
ðôïàåê âèìâ óïïå
ðïåíåãí üòîðøã üòìñëîùøä ..........