Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
Nally spune:
Buna fetele!
Noi am fost la plimbare... eu mi-am tras o tunsorica smechera ca nu mai suportam cu parul pe care il aveam ca nu mai aveam timp si de bigudiuri noaptea sau dimineata pentru a sta bine! Asa ca l-am tuns scurt!!!! osa pun si o poza sa imi vedeti capu!
Sebi a stat bine in port bebe la tati in brate. si a mai tras si un pui de somnic! Acum a papat si doarme linistit! Fetele da-timi si mie idei de mancaruri rapide ca nu prea am timp de gatit si cu despachetatul si cu bebe!!! Si vreu mancare gatita ca m-am saturat de pizzaaaa!!! Asta am tot facut de vreo 4 zile incoa de mi-a zis Octav ca daca mai vede pizza in farfurie el isi ia lumea in cap ! inchipuiti-va: dim. pizza... la pranz pizza... seara pizza!!! Am luat acum sa fac o mazare cu aripioare! dar altceva?
Mada si eu il legan pe Sebi sa adoarma! Asta ziua ca noaptea adoarme la tzitzi!
Lauraa bun venit acasica! Si io stiu cum e sa te bata mama la cap sa-i dai papa lui bebe! Si pe mine a innebuneste cand vine pe la noi sau cand vorbim la telefon!!! Dupa ea ar fi trebuit acu Sebi sa pape carnita!!! Sa-ti traiasca micutza crestina!!!
Ioana C La multi ani iubita!!! Cu multe bucurii si multa sanatate!!!!
Pupicic! si mai intru eu azi pe aici!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
ioana c spune:
Eu fetelor marturisesc ca o adorm pe Patri in brate,nu neaparat leganand-o.As vrea si eu s-o pot culca punand-o direct in patut cu suzeta in guritza,dar nu vad cum pentru ca ea doarme pe burtica?Are careva vreo idee?
Mamici care avetzi bbei de 3 luni, le dati suculetz de fructe?Cat?Dar pulpitza?
Ioana si Patricia Maria (15 iunie)
pd spune:
Ioana, eu ii dau suc de fructe (mar, morcov, portocale, mandarine), dar deocamdata fara pulpa ca asa ne-a zis doctorul. Bea cam 30 ml pe zi si mi-a zis doctorul ca pot sa maresc cantitatea, dar nu mai mult de 80 ml pe zi. Bineinteles ca n-am inceput direct cu 30 ml, ci cu o lingurita, pe urma o lingura si asa mai departe.
Am fugit ca e ora de masa
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Irinel spune:
Maria scuze mama, sa stii ca n-am vrut sa te supar. Stiu ca sunt o multime de pareri, m-am bagat si eu ca musca in lapte, ca al meu inca papa doar lapte, stai sa vezi cand i-oi diversifica si lui mancarica si ma plang si eu ca nu stiu ce sa ii mai dau. Poate ca e mai bine daca ai inceput asa, sa o tii inainte, da sa i le dai separate, nu amestecate, ca sa stii ce ii face bine si ce nu. EU, daca mama soacra nu o sa fie prea categoric impotriva (ca vine sambata), o sa incep cu cereale (primele zile cu orez cu laptic de-al meu daca o fi suficient, daca nu, cu apa probabil). Pupic, stiu ca atunci cand esti mai necajit, toate sfaturile altora incep sa te streseze.
O sa incerc sa il las si eu pe bebelica sa adoarma singurel,da nu stiu daca va merge, oricum de plans nu am inima sa il las plangand ca sa adoarma singurel. Da daca oi avea norocul sa adoarma ca Alex singurel si fara proteste, nu m-ar deranja. De fapt ziua uneori doar stau langa el, il iau in brate si el se foieste pana adoarme. Da nu totdeauna.
Lili, eu il pun in tarc (pana mai alaltaieri la noi in pat, acum am schimbat-o ca sa se obisnuiasca cu tarculetul ca cica atunci cand sunt mai mari nu se mai obisnuiesc si e bine sa stii ca poti sa il lasi acolo in siguranta cand e vreo urgenta) si ii pun o multime de maimutoi in jur plus jucariile suspendate. Maimutoii ii ignora total, da jucariile suspendate ii plac si se joaca vreo jumate de ora singurel cu ele, apoi incepe maraitul.Iau jucariile, si ii arat vreun maimutoi care "vorbeste" cu el si ii place. Apoi il mut in bouncer cu jucariile de acolo. Uneori sta mai mult alteori nu sta deloc. Il cam vad cand e obosit si il duc la culcare. Alta varianta mai e leganusul, da nu prea pot sa ii pun jucarii acolo, sau un basinet unde ii pun jucariile de la bouncer. Nu sta intotdeauna mult, da tot mai fac una-alta, macar ca mananc si ma duc fuga la baie. In plus, doar daca chiar plange il iau in brate, ca asta inseamna ca ii e foame, somn , sau il doare ceva. Daca doar maraie, incerc sa vorbesc cu el sa vad daca mai sta, daca nu, il mut cum ti-am spus.
Revin, ca ma cheama Sefu', trebuie sa mai facem nani, ca ne-am trezit la 7 jumate si acum e aproape 9 si suntem obositi.
Pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Jambonel (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
anacami spune:
Buna fetelor,
am scapat si noi de hidrocel!!!Miercurea trecuta a fost operata si a doua parte, mi-am luat un pitroi de pe inima!!! Imediat dupa operatie a stat la terapie intensiva si s-a simtit bine; mai rau a fost dupa doua zile, vineri dimineata a facut temperatura si a varsat de doua ori in jet puternic; m-am speriat, era cat pe ce sa ma intorc la spital.Acum este bine, rade de dimineata pana seara si "chiuie" (cred ca se aude in tot blocul).Este un baietel tare vesel!
Si bebele meu adoarme singur in patut, ziua si noaptea. Se mai trezeste noaptea de 2 ori (pe la 1-2 si pe la 4-5),mananca si se culca la loc.La inceput si soacra mea voia sa-l adoarma pe perna si cred ca daca il mai adormea mult asa se invata. Eu il pun in patut si il las sa adoarma cand vrea el (nu l-am fortat sa adoarma la o anumita ora().Acum are un program de somn pe care si l-a facut singur
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
anacami spune:
partea proasta este ca si eu am racit si imi este frica sa nu raceasca si el.De ieri stau cu masca pe fata si ziua si noaptea.De astazi am inceput tratament cu Amoxicilina; inafara de Amoxicilina, doctora mi-a recomandat sa iau si Tantum verde si Pivalone.Sper sa-mi treaca cat mai repede
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
Irinel spune:
Anacami, ce bine ca ati scapat cu bine de operatie!!! Sanatate multa si lui Sebastian si tie sa scapi de raceala cat mai repede.
Anka, imi pare tare rau pentru Radu. Da important e ca se poate corecta. Pupici baietelului necajit.
Christina, sa stii ca nu cred ca am mancat branza de care spui tu. O sa incerc. Sincer nu stiu cine aduce bebelul in biserica, cred ca mama. Sau poate moasa(???). Tati nu prea are rol :-)
Lili, te-ai tuns? Cat a dormit Bianca dimineata?
Piatra Lunii probabil e o etapa. Cere mai des sa manance ziua? Poate are un salt de crestere. Adevarul e ca uneori chiar nu stii ce au bebelusii, sunt sanatosi da maraiti sau se trezesc mereu, sau...
Ioana, bine ai revenit, ei cum sa ne suparam? Sa iti traiasca papusile. Te mai asteptam pe la noi de acum.
Lauraa, bine ati venit din vacanta. Ma bucur ca v-a priit chiar daca inteleg ca a fost obositor. De altfel, te cam asteptai tu sa fie asa...
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Jambonel (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
danaA spune:
Buna fetele!!!
Multumesc de raspunsuri!!
Madutza, hai sa incerc sa-ti explic cum am procedat eu. sper sa nu te bag in ceata totala.Pui oala cu ceai pe masa(imediat dupa ce ai luat-o de pe foc) si o iei pe Uca in brate si o tii pe burta pe mainile tale si o pui deasupra aburilor. Nu foarte aproape ca sa nu o arda. Sa stii ca si lui Stefa i-am facut asa cand avea secretii in nasuc la o luna. Dupa ce adoarme seara pui oala cu ceai(dupa ce o mai dai in clocot) langa patutul fetei Inainte de a te culca tu mai incalzesti ceaiul ca sa mai iasa aburi . Nu o sa-i placa ei ca o tii deasupra aburilor, dar fii perseverenta, dar cum spuneam nu foarte aproape de oala ca sa nu o arzi.Din experienta iti spun ca ajuta. Fa-i de cateva ori pe zi, dar sa nu iesiti afara imediat.
Lauraa, bine ai revenit. Pupici Larei
Anacami, ma bucur ca Sebastian e bine.
Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)
danaA spune:
Fetele, ma scuzati, dar nu mai stiu cine intreba cine duce copilu in biserica---eu stiu ca moasa. Dar eu nu am avut si moasa si prin urmare l-a dus nasa. Ea l-a luat in primire de acasa si mi l-a dat inapoi dupa botez---ca-i era foame.
Dana--mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)