Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Mai fetelor, ati scris nu gluma !!!

Madutza, sa stii ca si eu m-am gindit ca poate de aia nu ia asa mult in greutate ca e prea activa, isi consuma toata energia. Avem un baietel aici in vecini mai mare cu o luna decit ea si ma mai intilnesc cu ei cind ies la plimbare; pai cind il vad ce linistit sta in carucior...pe cind Bianca e linistita numai daca doarme, cum deschide ochii, ca la comanda se si prinde cu miinile de ceva si incepe sa se impinga in fund, se rasuceste, se intoarce pe burta (in carseat !!!), e cum ai zis tu ca o zvirluga. Chiar ii ziceam lui Lau ieri ca daca tot asa o fi si dupa ce incepe sa mearga, o sa ne revenim la conditia fizica de alta data...
Sa stii ca si noi o leganam cind era mica, pina la vreo 5 saptamini, dar apoi am cumparat leagan si se legana in el. Seara adoarme singura in patut, daca nu e foarte obosita. Daca vedem ca-i miriita tare o punem in leagan si in 5 minute o mutam in patut.

Irinel, nu am fost inca sa ma tund, deseara ma duc, cind vine si Lau acasa, sa stea el cu Bianca. In dimineata asta a fost mai harnicutza (de zici ca m-a auzit); s-a tot foit pe la 6, pina s-a rostogolit pe burta si a inceput sa protesteze. Asa ca m-am dus si i-am dat papa sa o linistesc si sa adorma. A mai dormit apoi pina la 8.30, dar am luat-o la mine in pat si le-am sforait impreuna pina la 10.

Anka, multa sanatate lui Raducu, sa treaca cu bine peste saptamina asta si sa fie bine.

Lauraa, bine ati revenit. Ziceati ca ati sarbatorit botezul la un restaurant, in muzeul satului. In ce oras? Stiu ca asa un restaurant e in Sibiu si ma intrebam daca sunteti de acolo...

Na, mai revin ca acum suntem miriici.

Lili si Bianca (10 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Dragele mele, in sfirsit pot sa va scriu, am tot incercat pe chat si "subiect nou" sa iau legatura cu voi, dar nicidecum n-am reusit. Sunt mamica de trei luni si ceva. Baietelul meu cel scump s-a nascut in 31 mai, 2004. Sunt mamica pentru prima oara si fiind intr-o tara straina si neavind pe nimeni linga mine (in afara de sotul meu), m-am descurcat cum am putut. In primele luni si mi-a fost foarte greu cu alaptarea, pozitionarea copulului la sin, nopti nedormite, dar au trecut si astea. M-au ajutat mult citeva carti si bineinteles site-ul vostru. Acum am mare nevoie de ajutor, imi cade oribil parul si nu stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutati. Va pupacesc din toata inima,
Mamica si bebe-ul Patrick.

GR

Mergi la inceput

Nally, uite aici o reteta rapida de mincare:
calesti un pic de ceapa si pui fasole pastai, bucatele de pui, un pic de apa, vegeta si boia. Lasi sa fiarba inabusit, presari niste patrunjel si gata papa.
Mie imi place foarte mult, la sotz nu prea ca nu le prea are cu fasolea pastai. Eu am folosit numai fasole de aia galbena si ingusta, dar cred ca si cu fasole lata iese buna. Si daca ai oala sub presiune in 20 minute s-a fiert.

Grate, bine ai venit !!! Si mie imi cade la par de numa', ingrozitor, in smocuri. Asa ca deseara ma duc sa ma tund scurt. Intentionez sa intreb la un Health Store, poate au ceva natural impotriva caderii parului. Daca aflu, iti spun.

Azi e mai miriita Bianca si mai somnoroasa...o fi de la vreme?

Va pupic

Lili si Bianca (10 Mai)

Mergi la inceput

Fetele, unde ati disparut cu toatele mey?

Lili si Bianca (10 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetele! Ati fost ca niste la scris! De azi dimineata tot citesc printre picaturi si tot mai am o pagina de citit...
Multumesc pt urari
Uf nici nu mai stiu cine si ce a spus,dar incerc...
Madutza sanatate Ucai!
Nally spor la treaba.
Lauraa bine ai revenit!
Ioana c la multi ani!
Irina am vazut pozele cu Jambonel
Anka pupici multi pt. Raducu.

Iuliana & Rares(12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Lili si Grate, eu va sugerez sa va faceti niste analize. S-ar putea sa aveti carente de fier sau poate fi altceva. Dupa cum spuneam intr-unul din mesajele mele anterioare la mine e de vina tiroida pentru caderea parului. Nu stiu in ce masura va ajuta o tunsoare sa nu va mai cada parul... poate doar moralul. Sper sa nu va suparati pe mine ca m-am bagat si eu ca musca.

Pupici.
Christina, mamica lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!!!
Crate bine ai venit si asteptam mai multe date despre tine si bebel! Si mie mi-a cazut foarte mult par dar acum am vazut ca a inceput sa isi revina! Nu i-am facut nimic!
Lili mercic pentru reteta! Chiar azi am luat un borcan de fasole pastai din cea galbena! Telepatie, ha? Maine pun si fac reteta ta! Am facut azi mazare si s-a terminat! tot a papat sotu!
Anacami pupici multi lui Sebastian!!! esti o mama tare curajoasa! Sa treci prin atatea cu puiul tau nu e usor, mai ales cand e si asa de micut!
Anka lasa iubita ca trece! Am o vecinuta la Buzau care cand a fost bebelica a avut piciorusele intoarse de tot la spate si a stat cu 'ghetute' de gips pana la 6 luni! Si acum e ditamai domnisoara in cls. a 4-a si are niste picioare de numa!!! Nici nu se cunoaste prin ce a trecut saraca mama ei!!! Pupici

Ce mai ziceti fetelor? Ce ati mai facut azi?

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Lili si Grate, tot din experienta cu Andrei(o tot dau inainte cu Andrei) stiu ca dupa 4 luni de la nastere a inceput sa-mi cada parul de mai rar. Nu am facut nimic special si dupa vreo 2 luni a trecut. Si se pare ca se repeta acelasi lucru acum dupa nasterea lui Stefa ca a inceput sa-mi cada--nu foarte mult.Incercati un tratament cu galbenus de ou. Poate ajuta, dar trtece pana la urma

Dana--mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Fetele unde ati disparut meyyy????
Nu mai spuneti nimik?

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Va multumesc fetelor foarte mult pentru sfaturi si sper sa-si revina parul. Mi-a mai spus cineva sa incerc ROGANE, nu stiu cum poate fi gasit in RO , dar mi-am intrebat imediat medicul si acesta nu si-a pronuntat permisul, pe motiv ca mai alaptez inca si poate fi periculos pentru bebic.Asta e, trebuie sa ma resemnez un timp ... si aveam un par asa de frumos, nu mai zic nimic despre silueta pierduta. Cind ma uit insa la bobocelul Patrick, imi dispar toate temerile, toate grijile. El merita tot ce-i mai frumos pe lumea asta!... si bebicii vostri la fel. Acum cred ca incep sa-i creasca dintisorii : ii curge salivuta din gurita si face bulbuci cu ea. Deja spune des "a-boo" si face incercari de a sta in fundisor. Peste 2 saptamani trebuie sa incep sa-i dau papica solida. Am cumparat ceva pireuri de fructe si cereale de la Gerber.Va pupam

GR

Mergi la inceput