Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Grate, bine ai venit!!! Asteptam mai multe detalii despte voi sa va trecem pe listuta. Cu cazutul parului, daca ai citit subiectul trecut, eu am trecut la o metoda radicala: tuns scurt!!!

Nally, eu repede fac ostropel (chiar azi am facut), ciulama. Sa iti fie de bine tunsul si asteptam si noi poze!!!! Ce mai face Sebi?

Dana, o sa incerc si eu ceaiul de musetel de maine. Si asa la 2 zile trebuie sa fac pt. mine. Noi ne bucuram ca dai inainte cu Andrei, pt. ca asa aflam si noi, din experienta celorlalte.

Anacami, insanatosire grabnica!!!

Lauraa, bine ai revenit in pacea caminului tau. Cum mai sta Lara cu mancarica (am si io o grija)? Ia ai grija ca imi furi culoarea, ce daca tu ai deschis grupul nostru? Hai mey ca glumesc....

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Acum incarc poze noi la luna a IV-a!!!! In 1 ora maxim sunt disponibile!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Nally tu te vaiti ca e liniste, si eu ca nu mai stiu cine ce a scris, si asta in doar cateva ore cate am lipsit (motivat :-)) din fata calculatorului. Sa stii ca noi in prima saptamana dupa ce ne-am mutat am mancat gratar (de pui si porc) cu diverse salate. Bun, sanatos (mai ales pentru laptic) si rapid. Da te cam saturi la un moment dat. Apoi, ciulama (de ciuperci daca o faci iese chiar repede, doar calesti ceapa, pui ciupercile, apa, fierbi, faina sa se lege si gata si e si de post ;-)). Mai e o reteta de spaghete Carbonara mmmmmmmmm, face sotiorul si nu stiu ce a pus acolo, da a dat cautare pe internet si a gasit reteta si crede-ma ca in jumate de ora au fost gata si tare bun.

Grate bine ai venit! AParca citisem pe aici pe site un articol cum ca datorita schimbarilor hormonale pica parul, da se autoregleaza dupa cateva luni de la nastere (la Dana se pare ca s-a adeverit).

Fetele canadeze, pe ce site ati zis sa ma uit pentru certificat? Ca nu cred ca vine daca nu ma preocup un pic de el. S-ar putea sa am nevoie de pasaport pentru al mic la anul, asa ca imi trebuie certificatul. Plus ca vreau sa obtin si cetatenia romana.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Jambonel (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Madutza cat e de frumoasa papusica ta. Si ce eleganta, cu palariuta... Se zice ca fetitele seamana cu tatii, da la voi nu se nimereste...Pupici.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Jambonel (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mada ai o fata scumpica foooooc!!!! Am vazut pozele noi! E o dulce cu palaria cea galbena!!!
Eu nu am mai vut timp sa-i fac lui Sebi poze zilele astea!!!
Mai eu nu pot sa pap cu usturoi mancarica din cauza lui Sebi! E foarte agitat dupa ce papa o data iar la urmatoarea masa nu mai vrea tzitzi! Ce bine de tine ca Uca nu are gera cu asa ceva! Mie una imi place usturoiul la nebunie iar in timpul sarcinii am mancat la greu! Chiar simteam nevoia si acu iote ce-mi face fimiu!! Credeam ca va fi un mancacios de usturoi dar se pare ca nu-i prieste!
Acum mai este un pic infundat in nas, in seara asta i-am facut baita - nu-i mai facusem de 2 zile de frica sa nu raceasca si mai tare, mai ales ca la noi in apartament e un pic mai rece! I-a placut la nebunie! A facut o lacaraie in jurul caditei cand a simtit iar apa , ziceai ca-i broscoi asa dadea din picioare!
Irinel mercic pentru idei de papa! Am sa caut si io pe net spaghetele alea!
Va pupic dulce

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

V-am vazut pozele frumoaselor. Aveti niste copii de aur.Madutza, ai o fetita frumoasa ca o floare. Nally, baiatul tau este tare voinicel. Irinel, baietelul iti creste ca din apa. Sa va traiasca si sa traiti si voi alaturi de ei multi ani! - urare valabila pentru toate dragutele de pe site.
Lili , iti multumesc pentru incurajare, pupici Biancutei.
Si iar pupici pentru toti boboceii: Sebastian, Daniel, Andrei si Stefan, Rares, Victor,Sebastian,Mariuca si celorlalti pe care din neatentie i-am scapat.
Mamica si Patrick

GR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Christina, nu ma supar chiar deloc, chiar ma gindesc ca poate ai dreptate. Dupa ce am nascut nu prea aveam lapte si un lactation consultant mi-a recomandat sa-mi fac analize pt. tiroida, ca cica daca ai probleme cu tiroida nu produci lapte. Nu mi-am facut atunci, dar poate ar fi cazul, cu atit mai mult cu cit si mama mea are probleme de genul asta (desi nu stiu daca e genetic).

Nally, chiar ca telepatie. Sper sa-ti iasa buna si sa va placa . Pofta buna !!!

Dana, mersic pt. sugestie, poate o sa incerc. Foarte bine faci ca o tot dai inainte cu Andrei, asa te si vrem, sa ne impartasesti din experienta ta.

Grate, am intrebat azi la un Health Store, au nise capsule care se cheama Bio-Fen si care contin in principal Fenugreek si Soya oil si mai era ceva. Pe mine nu m-a tentat sa le iau.

Madutza, ce frumusica ai, iti seamana de numa' numa'. O dulcica, sa va traiasca si sa fie sanatoasa.

Mai, ia nu mai vorbiti voi de mincare pe aici, ca ma prinde foamea. Irinel, zi-ne totusi si noua cum e reteta aia de carbonara. Imi pare rau, dar eu nu stiu pe ce site sa iti zic sa te uiti, dar m-ar interesa si pe mine.

Am fost si m-am tuns scurt. Acum seman cu...Pluto, imi spuse sotzul (cu drag).

Somn usor fetelor. Sau Buna dimineata.

Lili si Bianca (10 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragelor,

iata ca in sfirsit ajung si eu sa va citesc. am o gramada de chestiuni de lucrat in timpul zilei, la servici, si nici nu ajung macar sa deschid internetul pe forum...of....
saptamina viitoare am o conferinta pe lista, 4 zile, si pentru ca e doar la 60 mile distanta, voi face drumul in fiecare zi, dus-intors. ca sa fiu si io cu bebe acasa macar noptile!! dar miercuri care vine am un interviu, cu tot tacimul cu prezentare cu tot. nu sint moarta dupa pozitie, dar e primul meu interviu serios:). sa-mi tineti pumnii sa nu ma fac de rusine si sa nu mi se-mbirlige limba-n gura.... bleahhhhh:)
lia-i o scumpa, imi face fiecare zi cu soare, indiferent de starea vremii! atita ride fata asta, s-o maninc, nu alta!!

sa va iau pe rind...

draga lili, sa stii ca si eu am probleme cu parul. si de cind am vazut-o pe ciufi-ciufi de madutza, vreau si eu sa ma tund - poate ajung in weekendu' asta.... si si eu am avut probleme cu lapticul si mi-am facut analiza de tiroida care a iesit foarte ok! doctorita mi-a zis ca schimbarile hormonale post-partum au cel mai des ca tinta caderea parului. daca nu facem nimic, in citeva saptamini trece, asa cum au zis aici fetele.
pupici pentru zvirluga de bianca! sa va traiasca si sa creasca cum vrea ea!! ce bine de voi ca va puteti tolani dimineata pina la ce ora vreti... io-s atita de obosita, frinta - daca ma gindesc bine, m-am intors la servici dupa 7 saptamini de somn aiurea cu bebe mic, n-am avut parte de nici o vacanta de-atunci, sint cu bateriile la pamint. eu ma scol 5 zile pe saptamina la 7!!!!
lia isi baga si ea piciorusele in gura de-i spun 'yoghista'! isi apuca dreptul cu mina dreapta si stingul cu stinga, nu in cruce - o face cum e mai greu:). si ea are jucarele cu aripioare de celofan (inauntru, care fosnaie) si oglinjoare. la oglinda, se uita si ride, rideee, ii place de bebele care-i ride inapoi!:) ea sta cumintica de tot in leganus (hutzalau) sau in bouncer - in ambele ii place ca nu e culcata, e la 45 de grade si vede ce se intimpla in jur, cre' ca:).
si eu tot cereale de orez ii dau si vad ca-i plac tare mult. vedeti ca oatmeal-ul (ovaz) pot constipa ocazional. combinati cu morcovi si/sau mere.

ms grate, bine ai venit la noi! si mai vad ca sintem 'vecini', tu, in philly. de cind sinteti aici? pupic lui patrick

of, nally, usturoiul, bata-l ploaia.... poate incerci numa' cite putin si-asa poate se-nvata smecherasu' sebi . bine ca i-a trecut raceala si fonfaneala de nasuc.... normal ca-i place la baitza, asa a fost el obisnuit in burti la mami:)
te-ai tuns! ce fain! si io vreau....

anacami, tinem pumnii sa nu se molipseasca sebastian de la tine. saracuta de tine, cu masca, imi inchipui ca de-abia poti sa sufli...
bine ca a trecut cu bine si partea a doua de operatie si-acuma totul e in regula. doamne-ajuta!

danaA, ce buna metoda cu inhalatia! o sa tin si io minte....

ioana c, la multi ani, fata draga! ne pare rau ca n-am stiut, sa te felicitam la timp!!

madutza... draga de ana-maria, mai tuseste inca... tzontzonel mic, sa-i treaca cit mai repede!!!
incearca metoda lui dana de inhalatie.
pozele sint fantastice! aveti o comoara de ingeras!!!

anka, sper sa treaca repede saptamina cu ghetute de ghips, ce cumintel e raducu, sa se conformeze el asa...:)

lauraa, bun venit inapoi! ma bucur ca toate au mers (de fapt) bine si ca v-ati petrecut bine si, mai ales, ca ati avut si botezul larei! sa va traiasca micuta crestina!

ralu, pupici printesinei care s-a facut mare! si si surioarei ei!

irinel, am uitat sa mentionez aici cit esti de draguta si ce bine arati tu in toate pozele! mamica frumoasa la prunc frumos! io tot zic ca seamana cu tine strumfulet!:)

christina, multumim pentru mesajul lung si frumos si mersi de intrebare. am terminat cu doctoratul, dar am ramas sa lucrez la aceiasi profi si ma platesc cu ora, deci nu prea mult.... poate stau pina imi gasesc o slujba ca lumea, poate imi iau oleaca de vacanta, poate la sfirsitul anului...o sa vad. ca-s tare terminata. plus ca 5 zile pe saptamina n-o vad pe lia 10 ore pe zi. e groaznic de mult. de-aia seara n-o las sa adoarma, ma tot joc cu ea si vorbim si ridem si ea, obosita, imi adoarme in brate in orice pozitie si pe orice zgomote si eu staaaaau si ma tot uit la ea si-o pup si-mi salta inima in piept, pe cuvint!
deci tu ai dereglare de tiroida...hmm. si carenta de fier. pai, ia fier. pentru tiroida ce faci? mai, sa stii ca nici eu nu sint sigura de ciclu, dar nu te ingrijora, mai ales ca tu inca alaptezi - eu deja am renuntat total acu' aproape 3 saptamini.
si noi am vizitat montrealul si quebec city acum doi ani. intr-adevar, merita. mie mi-a cazut cu tronc montrealul de numa'! ma vad locuind acolo la orice ora:).
un botez fericit pentru victor!

maria, nu ne-ai plictisit deloc. puiul tau e un flacau cu personalitate, bine zici. sa va traiasca!!

piatra lunii, stii ca si alti bebei au trecut prin faze din-astea. nu te ingrijora. las-o pe ingrid cu ritmul ei. fiecare copil are temperamentul lui:).

irinusha, ce mai faci? si crisuletz?

paloma, sinteti niste frumoase!!

va pup, o buna dimineata. la mine e de noapte buna (2:20am!). ma duc la somnic - miine o duc pe lia cu mine la servici, ca stau numa' juma' de zi, c-am tot venit la 7 si 8 seara zilele astea acasa. mai 'recuperez' si eu in favoarea mea!;-)

mai vorbim noi

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286337099&mode=invite&slideshow=1

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961 - povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

fetelor daca mai scrieti in stilul asta mai avem putin si ajungem la 10...de unde aveti atata timp si energie??!!??

Grate bine ai venti!!!deja incepi cu papica solida??mai zi si tu cate ceva de bb tau...cate kg are?cu cat sa nascut,etc...asteptam

Madutza frumoasa bombonica ai...sa-ti traiasca...abia astept sa fac si eu o fetitza...(sper sa fac)

Lili_B asteptam pozici cu noua tunsoare...peste vreo 2 sapt ma tund si eu..cred ca o sa arat ceva de genul ....e frumos ??

yo am fugit fetele ..ma duc sa fac un pic de miscare ...

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Irinel: nu m-am suparat deloc, chiar ma bufnise rasul cand am vazut ca mi-ai insirat si tu tot pologul ala pe care il stiam si eu si nu stiam de unde sa-l apuc... Vad ca s-a mai linistit baiatu meu de cand mananca doar lapte de la tzatza si face si cacutza singurel (ma rog cu ceiuc de musetel si fenicul, da' e bine si asa). Trebuie doar sa-l hranesc mai des ca nu are tot timpul rabdare sa manance ca lumea si i se mai face foame si la 2 ore da' nu-i bai ca vad ca mi-a crescut si productia da' nu stiu pana cand sa-l tin asa. Cand citesc peste tot ca diversificarea sub 6 luni la copilasi alaptati exclusiv produce tulburari digestive si imi aduc aminte cum se chinuia saracutzu ca era constipat imi vine sa-l las in pace pana la 6 luni. Pe de alta pare cand il vad cum se bucura cand ma vede cu lingurita in mana (ii dau calciu) parca i-as da si mancare. Nu mai spun ca iar o sa ma blagosloveasca medicul si asistenta cand o sa le spun ca nu i-am diversificat nimic (poate nu le mai spun). Asa ca sunt intr-o ceata totala. Pana una alta si saptamana viitoare va manca tot lapte de la tzatza si ceiuc si ma mai gandesc.
Laura: bine ai venit! Eu ma gandesc ce fericita sunt ca sunt toti ocupati si n-au timp sa vina sa ma bata la cap ca cred ca as lua-o pe aratura. Si asa cand am fost la Slanic la socri incepusera care mai de care: da-i piersica, da-i miere (cand am zis ca nu se da miere copilului sub un an din cauza pericolului de botulism au facut o fata de parca i-as fi injurat), pune-i supozitor, zgarma-l cu termometrul in fund...samd. Tati a zis ca-mi ridica doua monumente pentru ca am tacut si am facut frumos si i-am ignorat cu desavarsire. E, a trecut si suntem iar de capul nostru. Om mai vedea cand o veni mama ca cu ea nu e asa de usor...
Si eu stiu ca dupa nastere se experimenteaza o perioada de cadere de par partial hormonal, partial din cauza carentelor (mai ales daca nu luati - cum nu iau nici eu- nici un supliment).
v-am pupat
a, si nu mai vorbiti de mancare ca salivez de numa-numa.

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i

Mergi la inceput