Mamici de ianuarie-februarie 2005(34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Shobo , draga
Stii cand este dr.Tutunaru de garda? M-am simtit destul de aiurea ! Am inceput serviciul si am aflat cam cu stupoare ca din vara cand s-a aflat ca sunt gravida lucrurile au luat o intorsatura cam aiurea! Si asa de trista m fost si asa am plans ca burta s-a facut un guguloi tare de am ramas inmarmurita ce tampenii pot sa fac suparandu-ma !Sper sa vin cu vesti mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetele. Mama ce m-am enervat din cauza faptului ca nu " mergea" forumul.

Eu as avea programare la Poiana pe 28. Inca nu sunt 100% decisa daca sa merg sau nu, o sa vad.

In rest suntem ocupati, dar mai citesc ce scrieti voi.

Oana, si eu sunt ca tine. M-am dus sa imi iau mie salopeta, si cand colo i-am luat lui Rayan haine.
Patut voi lua de lemn, cu huse bineinteles. Mi se pare mult mai rezistent decat celelate, iar problema lovirii nu se pune atata vreme cat sunt huse din acelea.

Deja nu mai stiu cu ce sa ma mai imbrac, dar nici nu imi vine sa dau milioane pe haine pe care le voi purta doar in timpul sarcinii.
Burta e mare, foarte mare, si lumea in autobuz imi ofera locul aproape de fiecare data ( de cele mai multe ori femei).

pupici
Crinuta si bb Rayan din burtica 24+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut!

Crinuta, ma bucur ca iti merge bine. Despre pat din lemn, sunt si eu de accord cu tine. Mai ales de cand am luat unul. hehehe.

Vroiam sa va intreb, daca va face si voua glucose tolerance test? Ca mie mi-au spus ca data viitoare o sa testeze...

Saptamana placuta tuturor burticilor.

io si un baiatel (intr-un burtic de 21+ saptamani)

"Children have never been very good at listening to their elders, but they have never failed to imitate them."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Buna fetele. Mama ce m-am enervat din cauza faptului ca nu " mergea" forumul.

Eu de 4 zile plang dupa voi ca nu am putut intra!
Bebele meu misca des mai ales dimineata pe la 5,30.

Azi sunt demoralizata, am fost la Silviuta, o prietena pe care am cunoscut-o pe forum, insarcinata in 21 de saptamani. A avut sangerari ca si mine, e internata in acelasi salon si in acelasi pat ca si mine. Acum e mai bine, tot injectii, perfuzii. M-a demoralizat spitalul, si mai ales ca mi-a povestit va cu o seara in urma a murit o fata de 25 de ani de septicemie, pt ca tampitul ei de ginecolog nu-si daduse seama ca bebelul era mort de ceva timp. Am tras niste plansete cand am ajuns acasa, sotul meu nu a mai stiut ce sa imi faca, si el cand ramane in pana de idei ma trimite pe DC. Sunt cu nervii la pamant.

Aha, am vrut sa va spun ceva mai important si...sper, frumos. Am pus poze aici:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77

Va pup!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Galaxy, si eu as vrea sa fac testul de diabet gestational, insa habar nu am unde se face, cum se procedeaza.

Riciiiiiiiiiiiiii, sa nu te mai prind prin spitale pana nasti, si sa nu mai asculti povesti de groaza!!!!!!
Oricum toate suntem cu nervii intinsi, citim prea mult, insa eu m-am decis sa nu mai citesc nimic, sa nu mai aflu nimic.
Oricum se intampla ce vrea Dumnezeu.

pupici
Crinuta si bb Rayan din burtica 24+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Crinuta, mi-ai facut o bucurie imensa ca ai intrat, imi faceam griji pentru tine, ca nu ai mai intrat si am crezut ca s-a intamplat ceva. Ma bucur ca esti bine! Mi-am luat si eu o pereche de blugi si am dat 40 euro pe ei. Si aici sunt scumpe hainele de gravide.

Rici, sper sa auzim mereu numai vesti bune de la tine!

oana si bebitza din burtica (24s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Fetele, ce bine imi pare cxa merge iarasi dc- este foarte plictisitoare ziua fara, chiar daca am treaba la servici, mai trag cite un oki sa vad ce s-a scris.

Azi am simtit si eu primele "lovituri" adevarate in burta, am mai simtit si zilele trecute, dar vagi, le simteam doar in interior. Azi am pus mana pe burta si am simtit la palma -seamana cu mine, e foarte matinal(a) -se intimpla pe la 6.30 :)
Hainutze nici nu nu mi-am luat multe si nici nu imi voi lua prea multe decit de acum incolo. eu mi-am luat niste pantaloni negri pe care ii combin cu bluzitze, am primit citeva bluzite de gravida de pe la prietene care au fost gravide si deocamdata stau destul de bine la capit. asta. Sa vedem cind va veni frigul.

Patricia

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Am crezut ca iar o sa ne tina cateva zile fara "lucur" admin-ul nostru.

Corneliaa, legat de IR-uri acestea difera si ele in functie de saptamana de sarcina. Iar IR-ul pot fi si la arterele uterine dar si la la cele ale ombilicului, la care te referi tu? Nu ti-a zis docotrul daca sunt sau nu normale valorile date de el?

Crinuta, ai vazut ca Androix este mamaica de mai-iunie?
Testul de toleranta la glucoza se face si la Medsana. Eu am facut dar vad ca nu am probleme cu glicemia, stau bine la capitolul analize.

Rici mama tu nu ai de unde sa iti mai faci griji? Te rog frumos sa-i lasi pe altii in pace ca tu o sa ai un copil frumos si sanatos.

Oana, poate ar trebui noi doua cu George ai nostri sa ne luam de mana ca motzata are acum o garderoba mai mare decat a mea si a lui, la un loc. Ce rasfatati o sa mai fie copii nostri

Bia mea, de bucurie ca putem sa citim iar forumul este tare activa iar ca ieri se cam suparase si aseara nu a vrut sa ma bage deloc in seama.

"ingerasele" 24+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor...bine ne-am regasit !!!
Ma simt ca la "surprize, surprize!" atit de bucuroasa sunt ca ne "revedem".. E clar ca acest site e ca un drog.. Devenim dependente..Ar trebui ca cei ce administreaza site-ul sa nu ne mai faca asemenea "bucurii",ptr ca unele dintre noi...oricum sufera de depresii,daca ne mai iau si stopul de bucurie zilnica...e naspa...

Coca 21 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Uf, Rachel, ce poveste de groaza... In ce spital s-a intimplat grozavia asta?
Eu, care eram tare optimista, acum de cind cu problema cu inflamatia de col, am ajuns extrem de stresata, desi stiu ca sarcina este bine.
Dr. mi-a prescris si un medicament pe care nu reusesc sa-l gasesc cu nici un chip (si am cautat pina acum in vreo 7 retele de farmacii), Azitrax se numeste raritatea.
Despre cumparaturi pentru BB-lina, noi ne-am decis sa asteptam Babyexpo, dupa care sa incepem cumparaturile in cunostinta de cauza. In nici un caz n-am putea alerga 2 zile prin oras sa facem comparatie de preturi si de calitate.
Alina si BB-lina Ioana Clara

Mergi la inceput