Mamici de ianuarie-februarie 2005(34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ingerasu, sintem doar noi 2 pe aici?
se pare ca fetele inca n-au aflat ca MERGEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Mai sunt si eu. Ingeras incerc sa-ti trimit un PM!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Acum ca merge iar site-ul sa va intreb si eu cate ceva;cine mai este in 16 sapt.? Cat de mare aveti burta? Eu ma ingrijorez ca nu e prea mare, ba arata chiar ca la inceput cand eram balonata. Daca imi trag burta devin chiar supla...)))Altceva...sanii ma dor si ustura din sapt 6-7 si nu suport nici un sutien.Noaptea abia dorm de dureri(eu dorm doar pe parti);nu mai tin minte daca la prima sarcina m-au durut asa de mult timp.Nici pe bebe nu-l simt miscand;e adevarat ca la ultima echo, acum 3 sapt mi-a zis ca placenta e situata in fata sus si e posibil sa nu simt prea curand miscarile.Data trecuta simtisem pe la 16-17 sapt.
Joi merg la control insa nu cred ca imi face alta echo; daca am noroc poate dupa 20 sapt inca una.
Greturi tot mai am de nu pot manca mai nimic...dar data trecuta am avut pana la 22 sapt asa ca mai astept.
Numai bine tuturor,
Anca si Vladimir(3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Pupici la si
Am crezut ca innebunesc zilele astea fara sa va citesc. refresh la 10 min si nimik. Bine ca s-a remediat.
Bine ai venit Lili- sarcina si nastere usoara, un BB sanatos si frumos.
ce mai faceti fetelor?

Mirela si Bubulina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly spune:

Buna!
Anca, nici mie nu mi se cunoaste burtica (am aproape 16 sapt.)
Se vede ceva-ceva cind maninc mai mult, in rest... mai nimic.
Sanii nu ma mai dor, dar simt niste furnicaturi in ei.
Zilele astea m-a cam durut burta si spatele, cred ca din cauza emotiilor pe care le-am avut cu mersul Mirunei la gardi.
Sanatate tuturor!
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Feteleee, ce bine ca merge site-ul. Eu am crezut ca e de vina calculatorul meu sau conexiunea de net, chiar am sunat la cei de la Zapp si am facut un scandal ieri......

Rici, ma bucur pentru bebele tau miscacios si distractie placuta in continuare !

Ana Maria eu am ramas insarcinata dupa 2 ani si jumatate de asteptare timp in care nu am vrut sa tin cura de slabire de teama ca "daca se intampla luna asta si eu sunt cu calciul si toate cele la pamant ca dupa o cura" asa ca m-am ingrasat continuu, faceam ceva miscare doar in prima parte a fiecarei luni, etc... ce mai dupa sarcina trec la regim clar....

Va pupicesc pe toate, doamne ce mi-ati mai lipsit... chiar ce s-a intamplat ?

Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Bine v-am regasit....dependenta clara am si eu de site, ca am inebunit zilele astea fara el, mai ales ca stiti ca sunt sechestrata la domiciliu, in pat.

Bine ai venit lilly. Iti doresc ca de acum incolo sa nu mai ai nici un fel de probleme.

Despre mine: am fost ieri la eco morfologic si bebele e ok, are 350 g si era in ora de joaca de a turbat-o pe doctorita care nu putea sa-i masoare toate cele de zbenguielile neincetate. Contractiile s-au oprit aproape de tot, deci mai stau maine acasa si de joi incerc marea cu degetul, adica voi incerca sa merg iar la servici. Of, banii bata-i vina!!!
Nu doresc la nimeni cosmarul prin care am trecut eu saptamana asta in care am avut contractii aproape non-stop, iar la un moment dat mi s-a parut ca imi curge un lichid incolor si bine inteles ca am urlat: lichidul aminotiiiiic!!!!!!!(dar nu era spre fericirea mea ulterioara).

Una peste alta suntem bine acum si speram sa fim si de acum incolo.
Azi noapte la 4,00 a nascut colega mea de servici, un bebel de 3,300kg,si sanatos tun. Era super fericita. Of, oare cand o sa am si eu starea asta...

Va pup cu drag,

( 22 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Apropo, cam intre ce valori e bine sa fie IR-urile?

(22 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Aaa, ce bine ca si-a revenit site-ul!!!
Dependenta totala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu, ca si voi am innebunit fara forum...Am crezut ca ajungem sa nastem si nu ne mai "vedem", asa de mult timp a trecut...

Eu trebuia sa merg ieri la ecograf, dar m-a sunat secretara ca nu poate sa imi faca dr, ca e plecata, si a ramas pentru martea viitoare.

In rest, totul bine, am mai luat lucrusoare lui Sebastien...incvepem sa cheltuim toti banii pentru el. La patut ne-am decis la cel de care ne-a zis Coca, cu vibratie, sa dorm si eu cateva ore linistita intre mesele de noapte. Taticul, cum intra intr-un magazin pentru bebei, umple carutul, dar el uita ca mai trebuie sa si mancam, sa platim la stat chirie, telefon...

De miscari nu va mai zic, ca misca din ce in ce mai tare, chiar alaltaieri noapte mi-a tras vreo doua ca ma si speriasem, ca m-a durut.

Va pup si ma bucur ca v-am regasit!

oana si bebitza din burtica (24s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput