Mamici de ianuarie-februarie 2005(34)
Raspunsuri - Pagina 14

crinuta spune:
Lali, am nevoie de adresa ta de mail. Iti trimit cea mai buna poza, dar sa stii ca filmul e si mai si.
Mai fetelor, e tot weekend si nu stiam eu? Ce e linistea asta pe aici? Numai Lali e pe aici ?
Shobo mama, eu astept raspunsul tau. Unde esti? Haideti ca eu nu mai stau mult pe net.
pupici
Crinuta si bb din burtica 25 saptamani
Dr. Nayel, CFR2

amo2004 spune:
Neatza burtici!
Ce-i cu linistea asta pe-aici? Va doresc o saptamana cat mai usoara.
Crinuta, in sfarsit o veste si de la tine, ca de cand ai revenit in tara nu prea te mai vedem pe forum. Felicitari pt. juniorul tau de 865g. Nu te mai stresa atat cu analizele alea! Altfel cum iti merge, ti-ai pus business-ul pe roate?
Mona 23+ sapt, DPN 10 ian. 2004
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

ingerasu spune:
Buna dimineata "colegelor", se vede ca este luni dimineata si ca nu prea sunteti active.
Adana, contra vergeturilor este bine sa iti dai cu crema pe sani, burta, copase si pulpe cu o crema speciala de cel putin 2 ori pe zi si apoi sa faci un masaj pt 5 min cu acea crema. Eu asa m-am dat incepand cu luna a 4a si nu am pic de vergetura si mancarimi, bine, este adevarat ca nici nu am luat in greutate pana acum decat vreo 2-3 kg.
Crinuta Chlamidia nu mai este concludenta acum in sarcina, asa ca o faci degeaba acum. Problema ar fi fost inainte de sarcina pt ca, de multe ori infunda trompele si duce la infertilitate. Dar acum, chiar nu maiafecteaza fatul. Ma bucur ca pana la urma ati reusit sa-l "prindeti" pe Rayan in poza.
Lali sa traiesti inca odata sanatoasa si frumoasa alaturi de cei dragi tie. Apropos, ca vorbea Ana Maria de spitale, am vorbit cu verisoara mea care a nascut cu Anca saptamana trecuta si nu a fost deloc multumita de el desi era la a doua nastere cu el (a cerut bani cu grmada, nu s-a ocupat deloc de ea etc). Mi-a zis ca mai bine iti iei rezerva (ceea ce si vroiai tu sa faci Lali) decat sa stai in saloanele lor. Sper sa ai mai multa bafta si sa te interesezi din timp de conditii. Bine ca nu mi-am ales sa nasc acolo.
Ana Maria, sa fi sanatoasa si sa poti duce sarcina pana la termen. Tu cu ce doctor o sa nasti ca vad ca ai facut cerclajul la Giulesti? Eu am docotrul acolo si ma gandesc sa nasc acolo. Cum ti s-au parut tie conditiile acolo (as fi vrut mai multe detalii)? Stii cum se procedeaza ca sa beneficiezi de rezerve? Eu stiu cum arata spitalul in mare dar nu am avut inca posibilitatea sa intru in saloane si in rezerve si sunt tare curioasa.
"ingerasele" 25+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

amary19 spune:
Hello fetele!
Crinuta ma bucur ca ti-ai vazut bb-ul.
Da e cam liniste pe aici. Probabil ca e luni dimineata...
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

lbelciug spune:
Shobo,
intr-unul din mesajele tale mai vechi ziceai ca BB-ul tau s-a miscat prima oara pe 11 septembrie. Ce coincidenta! Si la mine a miscat in aceeazi zi tot pt prima oara. :) A fost foarte frumos. Eram la Festivalul Artelor cu sotul meu, la spectacolul Aida. Se pare ca lui BB i-a placut atat de mult muzica, incat a dat primele semne mai viguroase. Imi simteam burtica efectiv vibrand! A fost nemaipomenit si bineinteles al meu sot a fost impresionat.
Si apropo de calculul cu nasterea in ziua de 11 februarie, ar fi frumos sa se repete coincidenta, nu? :)
Si o intrebare pt toate fetele: vi se intampla sa sughitati? Eu sughit de la o vreme zilnic, dar niciodata mai mult de 2-3 ori. Oare cum se explica acest fenomen?
Va urez o saptamana cat mai usoara.
Liviana - Kinder de 16+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

crinuta spune:
Ingerasu, asa stiam si eu, de aia nu m-am agitat, insa de curand am citit ce ar afecta fatul cica, mai ales la nivelul ochilor. Nu stiu daca e adevarat, oricum am sa il intreb pe Nayel, dar eu as face-o pt linistea mea. Oricum vad ca voi nu pomeniti de ea.
Sunt insa curioasa ce face Shobo, ca ea avea, si nu imi amintesc sa fi pomenit de vreun tratament.
Amo, inca nu am demarat afacerea, deoarece m-am trezit cu nu stiu cate probleme, si totul trebuie amanat cel putin 2 luni. De asta sunt si suparata si scriu mai rar, si cand am timp.
Lali,ce faci? Unde e adresa?
Simona, ti-ai baut cafeaua? Zi-le fetelor de intalneala, ca vezi ca ele nu mai pomenesc nimic.
Da chiar, voi nu mai spuneti nimic de intalneala? Tre sa vina omul sa va traga de maneca?
Dr. Nayel, CFR2

BESTUTZA spune:
Neata, neata tuturor!
Shobo ce mai faci! Uite daca nu mi se modifica DPN poate ne intalnim burticile! Pe mine dr.Tutunaru m-a chemat la 21 de saptamani, deci abia saptaman viitoare! Tu te-ai dus la spital sau te-a trimis la Iosup? Ai fost doar la 16-17 saptamani? Din 30 august nu am mai fost la spital si sincer mi se pare o vesnicie! Nu m-am gandit vreodata ca o sa-mi fie dor sa merg la spital!
Deci asa cu baieteii varsatori!!! Dumnealui e foarte agitat se misca in toate partile!! De la stanga la dreapta si invers! Si toate astea dis de dimineata!
Hai va pup si o zi si saptaman brici!

Lali spune:
Crinuta, ti-am trimis PM. Si eu vreau intalneala, da' ma gandeam ca poate ne propuneti cele care v-ati intalnit data trecuta ceva, poate chiar in acelasi loc...
Ingeras, eu am vorbit cu multe fete de pe forum care au nascut cu Dr. Anca si toate au fost foarte multumite de el, am auzit numai cuvinte bune. De asemenea el imi supravegheaza sarcina din primul moment si am mare incredere in el, mi-a raspuns la toate intrebarile cu lux de amanunte, sper sa fie bine. Iar despre Municipal este la "nasterea pe glob" un subiect unde sunt descrise conditiile si cred ca e OK.
Lali si licuriciul ei 24+
Dr. Anca, Municipal

crinuta spune:
Patricia, ce faci? Sper ca nu mai vomiti in fiecare dimineata.
Ai ceva vesti?
Lali, ti-am trimis o poza, cand pot ti-o trimit si pe a doua.
pupici
Dr. Nayel, CFR2

vilma spune:
Continuarea in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32267" target="_blank">Capitolul 35