Mamici de ianuarie-februarie 2005(34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna dimineata fetele si bebeii.
Ca tot a-ti adus vorba de vergeturi burtica mea arata parca e taiata cu lama si ma tot dau cu crema Nivea cu vitamina E si ulei de migdale si degeaba.Plus ca ma maninca burtica parca am riie..dar dupa ce dau cu crema se mai calmeaza.

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Aoleu, adana, sa nu zici ca mancarimile alea sunt cauza unor viitoare vergeturi, ca innebunesc! Pe mine ma mananca burtica, dar rar si un picut, si nu am nici un semn. Dar m-ai speriat rau. Se pare ca, ca de obicei, suntem putine fete in we pe aici.

oana si bebitza din burtica (25s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor,
Oana sa nu-ti fie teama , mancarimile sunt foarte normale si nu inseamna neaparat ca o sa ai si tu vergeturi.
Intradevar in weekend este cam liniste aici insa eu sunt prezenta.
pe curand!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Oana, nu stiu daca e cazul sa te ingrijorezi de acum din cauza mancarimilor. La celelalte sarcini aveam niste mancarimi pe burta, ceva de speriat, dar vergeturi n-am facut decat foarte putine, in ultima parte a sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia eu si ieri am vomitat de dimineata si fac 21 de saptamani.

Am iesit azi din spital. Am facut cerclaj si acum stau cumintica.

Pentru fetele care vor naste la Giulesti pot sa va spun ca nu este atat de odsios dupa cum ma asteptam. E adevarat ca nu e vreo frumusete de spital dar personalul este dragut si grijuliu.Eu am stat doar la reanimare unde chiar e ok ( info pentru cezariene) De asemenea au si niste rezerve cu 10 euro pe noapte.

Chiar sunt optimista ca am vazut niste bebelusi minunati si toti foarte bine. Sunt multe mamici care nu se streseaza deloc cu analize si alte cele si bebeii sunt tare bine.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sa nu va speriati de ora la cre scriu, dar eu sunt o gravidutza care respecta simptomele, adica insomniile, de care am citit ca incep sa apara din luna a sasea. Iar eu de cateva nopti ma culc tarziu si ma trezesc devreme, plus ca, somnul este scurt, dar agitat.

Alina si Adita, va multumesc ca m-ati linistit!

Adana, vezi ca ti-am trimis mesaj de pe YM, ca nu mai intrasem pe forum.

Pupici de la o somnambula!

oana si bebitza din burtica (25s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna dimineata.
Azi am intrat si noi in 24 de saptamini si ne simtim bine.Sa inteleg ca sint singura cu vergeturi multe si urite pe burta? Sper ca daca dau cu crema sa mai treaca sau cel putin sa nu mai apara si altele..

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor si bebelusilor,
Se pare ca astazi toata lumea e la distractie si eu am ramas singurica pe aici .
Astazi e ultima zi de concediu de maine incep lucrul si nu am nici un chef. Pt. 3 saptamani va trebui sa lucrez vineri, sambata ,duminica si luni.
Ana Maria bine ca te-ai linistit si ai vazut cu ochii tai cum stau treburile.
Adana , e foarte bine ca folosesti crema in continuare cred ca ajuta oricum.
A venit socrul meu, va las desi nu-mi prea place vizita asa anuntata in ultimul moment.
Pe curand !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor. Ca de obicei e mare liniste pe forum.

Vad ca vorbiti de vergeturi pe burta. Eu nu am asa ceva, si nici nu ma mananca pielea. Sper sa nu apara mai incolo, insa chiar daca apar, asta e ultima mea grija, la cate griji inventez eu zilnic.

Una peste alta, am fost la eco 4d si mi-am vazut ingerasul. S-a chinuit dr cel putin 20 de minute sa ii vada fata, deoarece Rayan statea atat cu capul in jos, cat si cu mana stanga peste frunte, ochi, de nu se vedea mai nimic.
A trebuit sa ma ridic de pe masa, sa ma misc, doar doar o binevoi sa ne arate macar profilul. Ce mai, nimic. Salvarea a venit la final, cand dr m-a pus sa stau pe o parte. Atunci l-am prins, si avem niste poze si niste filmulete superbe.

In rest suntem bine, avem 865 g, si cica semanam cu mamica ( dupa spusele Simonei). In fine, asta va ramane de vazut, important este sa fim sanatosi.

Apropos de asta, mi-am repetat analiza de toxo si listeria. Toxo a iesit negativ, listeria inca nu stiu, insa, acum mi-a trecut prin cap ca nu mi-am facut analiza de Chlamydia, si vroiam sa va intreb pe voi daca ati facut-o, si daca da, cum, din sange sau din secretie>?
Mie sincer nu imi surade ideea a doua, insa astept idei de la voi.

Shobo, tu aveai Chlamydia. Ai facut vreun tratament>? Si cum ti-ai facut analiza?
Eu oricum merg la Nayel pe 29, dar ma gandeam ca pana atunci sa mi-a fac macar pe cea de sange.
Din cate stiu eu nu este la fel de periculoasa ca si toxo sau listeria, insa, eu vreau sa ma asigur din toate partile.

pupici

Crinuta si bb din burtica 25 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna, fetelor, sa aveti o saptamana minunata !
Noi am sarbatorit la sfarsitul saptamanii trecute ziua mea, si ne-am rasfatat tare.... duminica am fost la tenis, la finala de la Romanian Open si a fost tare frumos. I-a placut si la bebe, care a dat din picioare de ziceam ca vrea sa intre pe teren....

Crinuta, eu am facut Clamydia in urma cu vreo un an din secretie, daca bine tin minte. Ma bucur mult ca ti-ai vazut bebele, sper ca te-ai linistit acum, nu ? Daca poti trimite-mi si mie niste poze pe mail, sunt curioasa cum a iesit la varsta asta.

Adana, vezi ca sunt creme speciale pentru sarcina pentru vergeturi. Poate sunt mai eficiente decat cele generale.

Lali si licuriciul ei 24+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput