Ce gatim azi? (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Bic spune:
Salutare!
Fetelor de prin America de Nord, voi aveti idee cum se gatesc ierburile alea care cica sint tare bune pt. sanatate, chard, kale, green collard??? Eu stiu ce sa-i fac numa' lui red chard, adica il tai suvitele si il tavalesc prin tigaie cu ulei si cu usturoi si fie il mincam ca garnitura fie ii trag o mamaliga. Aveti alte idei mai hazlii?
Merci.
P.S. E vreuna din ele stevie????
Bic
sheherezada spune:
quote:
Originally posted by AYUMI
Sheherezada cum ai facut mazarea cu pui?As vrea sa fac si eu insa nu stiu cum.
Calesti o ceapa taiata solzisori si un morcov taiat cubulete si pe urma adaugi putina apa.Se fierbe cit sa fie morcovul aproape fiert.Adaugi mazarea de la doza,sare,piper,1-2 cubulete maggy si sucul de rosii.Faci o ingroseala din smintina si putina faina care se adauga la mancare (ai grija sa nu fiarba cu clocote prea mari atunci cind adaugi ingroseala).La final se adauga patrunjel si marar (neaparat marar) taiat marunt.
Puiul se poate pregati separat si se pune doar in farfurie.Asa este mai aspectuos.Sau se poate pregati impreuna cu mazarea.In cazul acesta il pui portionat in cratita dupa ce ai prajit ceapa si morcovul.Apoi se fierbe.Asa are un gust mai bun,seamana cu papricasul de pui dar nu mai este la fel de aspectuos.
Sper sa-ti iasa si sa va placa.
sheherezada
sheherezada spune:
maine:oua umplute,supa de salata de ieri,ficat cu legume inabusite si compot de mere.
sheherezada
danyce spune:
salata de vinete, ciorbita de miel, mancarica de fasole verde cu piept de pui
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
schuster laura spune:
Astazi am pus la foc pt.o SUPA DE GAINA cu GALUSTE DE GRIS si CHIFTELUTE cu PIREU DE CARTOFI si SALATA DE ARDEI COPTI.
Va urez o Dumineca placuta si numai bine.
Laura si Fam.
schuster laura