Ce gatim azi? (4)
Raspunsuri - Pagina 4
slakje spune:
Valentina merci de invitatie, sa fiu a naibii de nu vin odata la tine la masa.Imi suna asa familiar tot ce gatesti tu, ca taica-meu le faci, mult si bun.
Le si vad asa puse toate pe masa, cum face tata, felul ala, si ala si ala, numa si numa bunataturi.
quote:
Originally posted by valentinag
Alinacand vii pe la Bucuresti te astept la masa!
Acu sa nu va ganditi fetele ca eu maninc chiar tot ce gatesc,suntem o familie mare,avem prieteni care vin la noi la masa aproape in fiecare weekend si deaia vedeti mincaruri asa multe.
Io mai nou o dau cand pe cura de slabire cand bag in mine ca sparta
Valentina
louisea spune:
azi: Quiche Lorraine dar blatu ala nu mi-a iesit de fain .. era cam necopt dar am maicat si asa ca restul era tare bun.. nu stiu de ce mai ales ca era prima data cand fac.
are cineva habar de ce blatu nu s-a copt??
maine: piept de porc cu cartofi copti si salata.
Lorelai spune:
quote:eu stiu ca blatul trebuie copt inainte de a pune umplutura. eu il coc pe jumatate, pe urma pun umplutura si il ma coc pina e gata.
Originally posted by louisea
azi: Quiche Lorraine dar blatu ala nu mi-a iesit de fain .. era cam necopt dar am maicat si asa ca restul era tare bun.. nu stiu de ce mai ales ca era prima data cand fac.
Lorelai
louisea spune:
quote:
Originally posted by Lorelaiquote:eu stiu ca blatul trebuie copt inainte de a pune umplutura. eu il coc pe jumatate, pe urma pun umplutura si il ma coc pina e gata.
Originally posted by louisea
Lorelai
mersi mult Lorelai
in retetele care le-am luat nu scria si asta. data viitoare
sheherezada spune:
azi salata de vinete,supa de conopida,tocanita de ceapa cu vitel si macaroane,chec.
sheherezada
valentinag spune:
Supa de rosii cu galusti
Mincare de cartofi cu costita+muraturi(conopida murata)
Si daca Katink zise de clatite face si fata citeva cu gem si nuci.Tu de care faci Katink?
Valentina