Ce gatim azi? (4)
Raspunsuri - Pagina 3
slakje spune:
Ficatzel de pui, cartofi natur.
Acum voi face clatite dupa reteta Elei sper sa iasa bune.Fac portie dubla asa ca daca ies prea multe poate incerc si alta reteta de la rubrica clatite si umplu cateva si cu carne sau branza poate.
Alina.
PS: Revin ca sa va spun ca au iesit super bune si moi si albe si subtiri clatitele dupa reteta Elei(prima reteta postata la rubrica despre clatite) , de la prima la ultima, asa ca daca vreodata va e pofta chiar daca nu ati mai facut clatite niciodata puteti incerca cu incredere.
Eu am pus apa minerala nu bere, caci nu am bere in casa dar au iesit SUPER bune si nu s-a prins nici una.
danyce spune:
Slakje, eu le fac pur si simplu cu lapte si imi ies intotdeauna bune si subtiri.Am mereu amatori de clatite care vin special la mine sa le pape.Poate punem amandoua de o clatita, dar dupa ce nasc ca e mai sigur.
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
louisea spune:
quote:
Originally posted by danyce
muffins cu ciocolata
daniela, ai scris pe forum reteta de muflins?? daca nu, poti sa o scri??
ca eu am mai incercat una de aici de pe forum si nu mi-a iesit buna...
mersi
slakje spune:
Mi-ar face foarte mare placere Daniela mai ales ca suntem si de o varsta si cam din aceeasi parte a Romaniei, plus ca avem in comun multe cred eu amandoua avand legaturi cu Clujul drag.Plus ca eu am prieteni 0 taiat in 4 aici in Olanda.
Azi: pulpe de pui la cuptor, orez sau cartofi prajiti la alegere.Langa orez voi face si un sos de arahide.
danyce spune:
Louisea, nu, inca nu am scris vreo reteta de muffins pe forum. O sa scriu zilele astea ceva retete, daca vrei, cand o sa am mai mult timp.
sheherezada spune:
salata de vinete,supa de pui,cartofi prajiti cu snitel din piept de pui,clatite cu ciocolata.
sheherezada
valentinag spune:
Sambata:
varza calita cu carnaciori
pui la gratar cu cartofi prajiti si mujdei
Duminica:
Ciorba de purcel
Pilaf cu pui,salata de varza
Rulada cu mere si nuci
Valentina
slakje spune:
....tu esti cea care imi face intotdeauna poftaaaaaaaaa!!!!!!
quote:
Originally posted by valentinag
Sambata:
varza calita cu carnaciori
pui la gratar cu cartofi prajiti si mujdei
Duminica:
Ciorba de purcel
Pilaf cu pui,salata de varza
Rulada cu mere si nuci
Valentina
danyce spune:
Valentina, tu mi-ai luat-o inainte. Si eu tot la varza calita cu carnaciori ma gandeam pe azi.
valentinag spune:
Alinacand vii pe la Bucuresti te astept la masa!
Acu sa nu va ganditi fetele ca eu maninc chiar tot ce gatesc,suntem o familie mare,avem prieteni care vin la noi la masa aproape in fiecare weekend si deaia vedeti mincaruri asa multe.
Io mai nou o dau cand pe cura de slabire cand bag in mine ca sparta
Valentina