Mamici de ianuarie-februarie 2005(33)
Raspunsuri - Pagina 7

cam33 spune:
Lalisor gata, retrag cuvintele . Fa bani multi acolo ptr. licurici.
Dar cand te doare in partea de jos, in dreptul ovarelor ca la menstruatie se numeste tot contractie. Eu mai am destul pana ajung la dr..

Amaya spune:
Buna fetele...stiu ca nu am mai scris de ceva timp din motive de multa treaba la munci, dar de citit citesc tot.
Ca tot vorbiti de kilograme eu am luat 7 pana acum, dar spre fericirea mea s-au pus doar pe burta si sani, acum am 1'72m si 68 kg....dar am observat ca de aprox. 1 luna stagnez si nu am mai luat nimic cu toate ca burtica imi creste vazand cu ochii... oricum nu-mi fac probleme cu kilogramele, cat iau tot atat voi da si jos...nu ati vazut-o pe Mihaela Radulescu!?! cat se facuse spre sfarsitul sarcinii si acum la o luna dupa ce a nascut este la fel de slaba ca inainte de sarcina...nu stiu cum a reusit dar a reusit...bebe sa fie sanatos, ca oricum am observat ca tati ne place si XXL, si pana in final asta e tot ce conteaza
Pana la urma am ajuns sa-mi fac si eu analizele pentru toxo, cmv si rubeola si sunt in regula cu toate...dar mie, la rezultate nu mi-a dat valori ci negativ si respectiv imunizat la rubeola, si uite-asa am mai scapat de un stres...
pupici pe burtici si o seara buna
Oana si comoara (17 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Lali spune:
Mai mami Camitzu pe asta chiar ca nu o mai stiu. Dar daca te doare suna-ti dr. ca sa iti dea un raspuns competent sa nu te agiti singurica. Mai ales daca nu ai programare cumva zilele urmatoare, suna-l, e mai sigur.
Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

Lali spune:
Ana Maria, multa sanatate si ai grija de tine !
Amaya, ma bucur ca ai mai avut timp sa ne scrii, ca sunteti bine si odata cu analizele ai scapat de stres.
Dr. Anca, Municipal

cam33 spune:
Lalisor eu am durerile astea de la inceputul sarcinii. Cand au fost mai intense il sunam pe dr si imi spunea sa iau No-spa.Asta fac si acum. Din cauza asta am stat la pat cu colul, dar nu l-am intrebat de fiecare durere ce e. O sa-l intreb la vizita. Acum s-a lungit si sper sa ma tina pana la urmat. vizita la dr. Probabil atunci iar, top la pat. Vezi ce optimista sunt.
Camitzu 21+

Lali spune:
OK, am priceput. Oricum o sarcina nu seamana cu alta...
Iti doresc sanatate si .... col lung !
Dr. Anca, Municipal

cam33 spune:
Amaya ma consolez ca nu sunt singura. Ei, asa zic si io de sotior, dar pana in luna 9 oare ce ne-om face?
Lalisor stiam io ca pricepi. Doar esti patroana. Da-i bataie acolo sa iasa profitul mare.
Camitzu 21+

aurelursu@k.ro spune:
Fetiliiii, imi mai incerc inca o data norocu'.
Stie cineva noul nr de telefon al lui Iosup???
Pleaseee ca nu am gasit nici pe net.
pupici

andrutza spune:
Si din nou tarziu.... Sunt inca la servici si nu am plecat pana nu am citit ce ati mai scris de ieri pana azi.
Mona, merci mult pentru link, am citit si m-am lamurit. Eu iau 300 unitati de 2 ori pe zi asa ca nu e nici un pericol.
Bestutza, mie Tutunaru nu mi-a dat decat ulei de peste care contine parca si B6 - nu mai tin minte exact - dar altceva nu mi-a spus sa iau. Si chiar l-am intrebat daca e cazul avand in vedere spasmofilia. O sa il intreb din nou peste 2 saptamani cand la duc la el.
Referitor la preturi, si eu am auzit de 100-150 euro pentru o nastere normala. Plus in jur de 500.000 la moasa. Dar intrebarea mea este: avand in vedere ca de obicei acesti bani se dau dupa nastere, ce se fac marii doctori profesori universitari sau sefi de sectie daca nu le dai cat pretind ei? Ma refer aici doar la nasterea normala, la cezariana la cerere presupun ca ii cer inainte, ca doar te duci pregatita.
Andrutza si bebelusa
21+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005