Mamici de ianuarie-februarie 2005(33)
Raspunsuri - Pagina 6

Lali spune:
Ehehehehe.... voi nu stiti cu cate kg am inceput eu sarcina.... dar asta-i alta problema...
Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

ana maria spune:
Am luat deja 4 kilograme fata de inceput. Si eu am inceput cu foarte multe kilograme depuse dupa tratamentele de fertilitate (15) care de fapt nici rezultate n-au dat. Bebe a venit cand a vrut Doamne Doamne.
Dar cred ca nu e momentul sa ne supraveghem foarte strict greutatea.
Eu acum sunt racita dupa cum va mai spuneam si de azi guturaiul s-a transformat in sinuzita. Nu stiu daca voi putea lua un tratament sau sa astept sa treaca asa cu bunavointa.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!

ingerasu spune:
Camitzu cum sa schimbi 6 body-uri pe zi? Mie mi se pare cam mult, eu zic 2 hai max 3 pe zi. Pai asta ar insemna ori sa spalam in fiecare zi si sa ajungem "roabele" spalatului ori sa cumperi multe body-uri si iar nu este o chestie buna.
Hai ca poate ne raspunde Adita ca ea este deja de 2x mamica.
"ingerasele" 24+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Ubi spune:
Hai sa ma laud si eu cu cele 4 kile puse pana acum.
...si azi noapte la 3 jumate cine bantuia prin bucatarie...mi-era o foame de m-am trezit cu matzele ghiortaind - si va zic eu ca ai scapare. Am mancat 2 feliute de paine cu icre si inapoi la somnic (mancasem pe la 5 jumate si apoi am fost la coafor si am stat pana la 9 - cu tot cu drumul pana acolo- si seara n-am baut decat apa).
Aoleu...da' pana la kile vine toamna peste noi si eu nu am nimic de imbracaaaaaat. Am fost aseara pe Dorobanti la magazinul de gravidute dar are tot produse de la Rococo...adica pantaloni negri in amestec cu poliester si masuri mici (S,M). Eu am ajuns la L.

ana maria spune:
Ubi Eu mi-am luat pantalonii negri la rococo. Dar parca am luat marimeaq 48. Sunt cam lungi si largi dar sper sa-i pot purta vreo 2 luni.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!

cam33 spune:
Ubi-Cristinica pai si tu iti mentii silueta? Ia uite, mai are timp si de coafor. Acum chiar m-am suparat, pai eu am dublu decat voi
Ei lasa ca vedem noi cine rade la urma cu kg.
Si eu am trecut la marimea L de 1luna, cupa s-a marit si ea cu un nr. Deja evit sa ma uit in oglinda. Imi trag salopeta ca mai mascheaza din grasimica si gata. Noroc ca sotiorul nu e prea pretentios si ii place tare mult salopeta ca doar el mi-a luat-o.
Adita zi-ne mai multe de schimbat
Camitzu

Lali spune:
Camitzule, mey, nu stiu cum sa iti explic mai bine. Nu pot confunda contractia cu bebe, bebele cand impinge sau se misca imi intareste o zona mica de burtica, de cativa centimetri, pe cand contractia e o intarire a burtii in toata zona cu uterul(cam 20 cm pe laterala, in total, de o parte si de alta a buricului). Doar pe laterala burta ramane mai moale si se simte daca pui mana. L-am pus si pe sotul meu si m-a palpat si cand il simteam pe bebe si cand era contractie si si el a sesizat clar diferenta. Daca poti imagineaza-ti uterul, uita-te pe o poza, intr-o carte sau pe site si vei vedea ca e destul de mare. Ei el se intareste tot. Uterul in sine este un muschi si se contracta si se intareste ca si ceilalti muschi. Diferenta e ca aceste contractii nu sunt utile decat in momentul nasterii.
Despre intaririle pe care le simti tu mai sus spre coaste nu stiu ce sa iti spun, in mod normal uterul este la varsta asta a sarcinii mai jos, deci automat contractiile sunt mai jos. Dar intreaba-ti medicul mai bine si te lamureste el, poate tu nu ai deloc contractii si nu e bine sa le cauti cu lumanarea daca nu sunt. Fii fericita ca nu sunt!
Dr. Anca, Municipal

Lali spune:
Camitzule, nu te-am uitat, dar sunt la birou si mai trebuie sa si lucrez ca daca nu "ma da astia afara"..... adica ma dau afara eu pe mine ca sunt la firma mea.....
Dr. Anca, Municipal