Mamici de ianuarie-februarie 2005(33)
Raspunsuri - Pagina 13

amo2004 spune:
Mai are cavea dintre voi adresa/instiintarea oficiala asupra starii de graviditate pe care ati dat-o firmei la care lucrati? Habar n-am cum sa o formulez si nici nu mai gasesc pe forum formularea.
Coca, parca tu ai postat la un moment dat ceva, ma poti ajuta please? Eu i-am anuntat verbal, dar vreau sa o fac si in scris, sa fiu acoperita daca D-ne fereste se intampla ceva.
Multumesc,
Mona 22+ sapt, DPN 10 ian. 2004
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

ingerasu spune:
Amary, ti-a raspuns Mirela foarte bine. Nu prea aveau ieri seara lucruri de ocazie ori mie nu mi-au sarit in echi. Dar tu poti incerca. Sa stii ca mai au un magazin pe Calea Victoriei, de acolo am luat acel sarafan scurt grena ca alte culori nu mi-au placut.
Dar acolo am vazut sutiene si chiloti pt gravide dar si ciorapi speciali care se regleaza pe burtica.
Mersi Coraly pentru informatie.
Fetelor care sunteti interesate, la Piata Dorobanti (chiar deasupra) o sa se deschida in curand un magazin - Mother Care - cu articole pentru gravide si bebelusi, dar nu va grabiti inca pt ca sunt inca in "zugraveli". Cred ca pe la 1 octombrie o sa-l deschida si poate o sa gasim atunci si haine de gravide mai frumusele.
"ingerasele" 24+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

amary19 spune:
Multumesc pentru informatii Mirela si ingeras.
Eu l-am luat din P-ta Sf. Gheorghe pentru ca este f aproape de servici.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

ingerasu spune:
Alina eu am facut analizele de sange+urina+imunologie la inceputul sarcinii, apoi acum vreo 2-3 saptamani am facut din nou pe cele de sange+urina iar in trimestrul III (care incepe cu saptamana 28) se mai fac inca odata tot cele uzuale.
Legat de rana, ti-am explicat cum ar trebui sa stea treaba. Medicamente de ce oare ti-a dat? Le iei oral? Si eu am avut aceasta rana timp de 4 ani si doctora de atunci nu facea decat sa ma imbuibe cu medicamente, in special cu antibiotice, o prostie pt ca ulterior am aflat ca o rana nu se rezolva cu medicamente ci cu un tratament local (ovule) sui cu cauterizare. Lucru pe care l-am facut anul acesta, dupa ce am schimbat medicul, la inceputul lui februarie si la sfarsitul lui martie am si ramas insarcinata.
Eu nu sunt ginecolog dar iti pot spune/sfatui sa iei niste ovule care sa rezolve eventuala infectie, daca este cazul, si sa-ti rezolvi rana dupa ce nasti ca doar atunci poti face cauterizare. Oricum sa nu faci cauterizare in timpul sarcinii pt ca nu este recomandabil. Dupa o sa ai timp. Hai bafta multa si sanatate.
"ingerasele" 24+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

cocolino spune:
AMO informarea suna cam asa :
Subsemnata.... salariata in cadrul..., cu domiciliul in...., dores sa va aduc la cunostiinta ca sunt insarcinata in X saptamini. Anexez ptr confirmare, copie dupa rezultatul ecografiei (sau orice act din care sa reiasa faptul ca esti gravida si in cite saptamini)..
Mentionez ca doresc in acest sens sa mi se acorde toate drepturile care mi se cuvin de drept in aceasta stare.
Cam asa ceva...
Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

cam33 spune:
Ubi tie ti-a dat sa repeti vreo analiza de sange sau urina in trim II. Eu n-am facut decat inainte cu 2 luni de a ramane insarcinata si urina in luna 2.
Alina si eu sunt de acord cu Ingeras. Lasa rana ptr dupa nastere. Poate ar fi mai bine sa ceri si parerea altui ginec renumit ptr. linistea ta. Spalaturile chiar nu sunt bune la sarcina, pot duce la avort. Am mai auzit pe cineva cu rana pe col care a nascut un bebe sanatos.
Irinel acum chiar ca nu-mi mai fac probl. de greut. daca spui ca putem stagna.
Camitzu 22

cocolino spune:
Chiar asa fetele cucuietele, stiu ca mie dr mi-a zis ca prin luna a sasea trebuiesc refacute nu stiu ce analize... Este careva dintre voi care le-a refacut, sau stiti despre ce este vorba??
Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

amo2004 spune:
Coca, multu mult! Fraza cu drepturile nu stiam cum sa o scriu :)
Mona 22+ sapt, DPN 10 ian. 2004
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

tomasa spune:
Fetelor eu plec acum acasa si imi iau "la revedere" pt. mai mult timp, din pacate. Va rog sa nu ma uitati, va pup pe toate si va doresc numai bine si voua si bebicilor vostri.
Irina, 21+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Lali spune:
Irinel, sanatate si sa ai grija de tine. Cand poti, da-ne de stire cum esti.
Pupici,
Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal