Mamici de ianuarie-februarie 2005(33)
Raspunsuri - Pagina 14

kris spune:
Buna,
Bine v-am regasit. Imi cer scuze ca nu v-am scris prea des.
Sunteti niste dulci! Vin si eu cu o intrebare, doua...?
1)Ce sunt cele 126 de zile pre si post natale?
2)Cate din ele trebuie sa luam? cu cele 42 de zile am inteles deja!
3)Listeria se mai poate face si in alta parte decat la Cantacuzino? la ce pret?
4) imi puteti recomanda cateva magazine pt. "burtici"? Cam cat costa o salopeta mai groasa?
Va multumesc si va pupic dulce, dulce.
kris + bb sapt 19+

rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Lali
Rici, super bancul.... eu iti povestesc o intamplare adevarata, patita de o cunostinta de a mea din Turda. Era insarcinata in luna a noua si a mers in vizita la socri tocmai in Moldova, la Tecuci, parca. Evident ca dupa o astfel de calatorie a trebuit sa nasca acolo si la spital era renumita printre moldovence: toate se vaitau de durere cu "valeu, valeu, valeu", doar ea, ardeleanca striga "ioai, ioai, ioai" de nu intelegea numeni ce zice..... Imagineaza-ti, incearca sa spui....
Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal
Lali, pot sa le spun "bancul" la fetele din Ardeal, ca si io-s ardeleanca si acu stiu si io ce ma asteapta.
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Shobo spune:
amo,
poate te mai prind; mie Tutunaru mi-a dat Bio Marin Plus din sapt. a 14-a 1/zi/. si mi-a zis ca sint pt dezv. creierasului micutului meu :)
nus de ce nu ti-a dat si tie, sa-l intrebi neaparat.
daca nu te-am mai prins, odihna placuta! ai grija de tine!
pupici

cam33 spune:
Kriss din cele 126 esti obligata sa iei min 42 dupa nastere, restul 84 inainte de nastere. Din cele 84 poti lua cate vrei inainte sau dupa de nastere, restul raman ptr dupa nastere la care se aduga cele 42.
Listeria mai poti face la MedLife pe langa pta1Mai cu 350miilei www.medlife.ro, la CMU cu 800miilei, MedCenter www.medcenter.ro parca 550mii.
Pret la salopeta groasa nu stiu dar uita-te putin in urma, scria cineva la mag. Victoria ,pret peste 1mil.
Dar ce-i cu linistea asta, ati plecat deja in week-end?
Camitzu

Lali spune:
quote:
Originally posted by rachel owenquote:
Originally posted by Lali
Rici, super bancul.... eu iti povestesc o intamplare adevarata, patita de o cunostinta de a mea din Turda. Era insarcinata in luna a noua si a mers in vizita la socri tocmai in Moldova, la Tecuci, parca. Evident ca dupa o astfel de calatorie a trebuit sa nasca acolo si la spital era renumita printre moldovence: toate se vaitau de durere cu "valeu, valeu, valeu", doar ea, ardeleanca striga "ioai, ioai, ioai" de nu intelegea numeni ce zice..... Imagineaza-ti, incearca sa spui....
Lali, pot sa le spun "bancul" la fetele din Ardeal, ca si io-s ardeleanca si acu stiu si io ce ma asteapta.
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
Si io is din Baia Mare.... momentan stau in Bucuresti, da asta-i alta treaba

Dr. Anca, Municipal

ana maria spune:
Haine de ocazie nu aveau la nici un magazin rococo. Am vazut cate ceva la parter la Cocoru unde se afla un raion de gravide, dar cam scumpute ca sa le cumpar pt o seara (am avuit o nunta obligatoie saptamana trecuta).
Pana la urma am luat pantaloni negri de si un sacou normal de la Unirea cu vreo 2 marimi mai mare decat port eu de obicei si chiar se inchidea pe burta.
Am fost cea mai eleganta de la nunta (mai ales ca daca tot ne certam pe kg va spun cam depasit 80) he he he
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!

lilly spune:
Buna!
Bine v-am gasit! V-am tot citit pina acum dar.. abia acum m-am hotarit sa scriu.
Am 27 ani, sint insarcinata cu al doilea bb (am o fetita de 4 ani), UM 16 mai, DPN 20 februarie.
Am avut ceva probleme in sarcina, stari de voma, nu puteam minca nimic, varsam chiar si apa pe care o beam, asta pina acum o sapt. cind am facut niste perfuzii.
O sa nasc prin cezariana,la Maternitatea Bucur cu dr. Conea (un super om si doctor).

Lali spune:
quote:
Originally posted by ana maria
Am fost cea mai eleganta de la nunta (mai ales ca daca tot ne certam pe kg va spun cam depasit 80) he he he
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Deci nu sunt singura.....

Dr. Anca, Municipal

ingerasu spune:
Lily bine ai venit printre noi si o sarcina "mai usoara" de acum incolo.
Fetele eu o sa deschid un nou capitol (cap 34) si va astept acolo pe toate.
"ingerasele" 24+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela