Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 14
ad_risnov spune:
Noroc cu Andra ca am vazut sarbatorita zilei de azi!!!
Deci:
La multi, multi, multi ani, Rachella!
Sa fii sanatosa si frumoasa, sa ai parte de noroc si voie buna!
Un pupic pe obrajor de la Rares.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Babee spune:
Lavv tot pe 6 este nascuta si Erica si Iulia..si prietena mea Andreea....numai ca deh..la voi sunt cativa ani buni..in plus
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)
ad_risnov spune:
Ia uitati ce am gasit:
http://www.harry.ro
Ioana si Babee sa aveti drum bun!
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Andruska spune:
Lavv ne sarbatorim in mai multi ca si eu mai stiu pe cineva . Doamne ajuta sa fim cu totii sanatosi !!!
Ioana si Babee drum bun si sa ajungeti cu bine !!!!
Rachella
CataD ii mai poti face branzica cu IAURT. E f buna si asa !!! Pofta buna !!!
Roxana dc este vb de dr Jianu poate ar fi mai bine sa cauti pe altcineva. Este o persoana destul de dificila si cu niste conceptii destul de aiurea, parerea mea. Plus de asta, nu mi se pare OK sa invinuiasca mamica mai ales ca te stiu si 'banuiesc' ca ii vrei tot binele din lume, nu ?! Poate ca nu are solutii la problemele tale si atunci este mult mai usor sa dea vina pe cineva si cum tu esti la indemana, ce poate fi mai convenabil?
Te pup si nu te supara ca TOTUL are o solutie . De luni gata incepi munca?
Stiti ca si eu le-am oferit serviciile mele pe luna octombrie ca stiu ca au nevoie, acum sa vedem daca vor vrea si in ce conditii .
adlemi il primesc cu draga inima pe Andrei ca nu ma las pana nu papa tot. Poate asa fiind cu Matei se mai indeamna unul pe altul si se fac . Multi pupicei albastrelului tu .
Sa avem o zi buna
Fug la treaba
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Mickyyy spune:
La multi ani Rachella ! .
Ioana, Babee, drum bun si vreme frumoasa si distractie placuta!
Adriana, si eu zic ca 1,5 milioane pentru 4 ore e suficient.
Saphir, Lavv s-ar putea sa aiba dreptate, si Malina cand a avut rosu in gat n-a vrut sa manance aproape deloc vreo 2 zile.
Am vazut ca suntem si noi pe listuta, multumim .
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
DARAEL spune:
LA MULTI ANI SARBATORITEI DE AZI:
Rachela Alexia
Sampanie la toata lumea !
Am intrat in primul rand pentru a va multumi tuturor pentru cuvintele voastre frumoase si pentru urari.
Desi nu am putut sa va trimitem tort, friptura si berica (mamaliga si usturoi nu am avut ), totusi ne-am gandit la voi atunci cand „le-am atacat”... si au fost bune, pe cuvant de pionier fruntas !
Desi stim ca asteptati de la noi o poveste lunga, in perioada asta nu prea avem timp, dar o sa incercam duminica sa fim mai darnici.
Pana atunci, va invitam pe un subiect „fierbinte” sa va destindeti si voi un pic – meritati asta !!!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32037&whichpage=1
Referitor la preturi, in Timisoara, am o colega care are o bona tot pentru plimbat doar 2 ore si o plateste cu 800.000 iar pentru 4 ore ar fi fost 1.500.000 lei (era sa scriu euroi )
Gata, am plecat.
Totusi, cum este ceva urgent, am o precizare pentru linistea lui saphir – micutul Amos nu are infectie la nivel otic, faringian sau digestiv ci doar o inflamatie foarte puternica la nivel gingival (neintinsa la faringe). Cel mai probabil din cauza dintilor. Din aceasta cauza iti refuza mancarea deoarece il doare la atingere.
Daca ai, iti recomand Eferalgan sirop (sau alt sirop cu paracetamol pt copii) pentru greutatea lui (e bun si ca sa-i scada temperatura interna care zic eu ca este ceva peste 37,5, deci usor crescuta) si pe masura ce inflamatia si temperatura o sa-i scada, o sa manance macar cu biberonul.
Nu incerca cu lingurita ca este prea dura momentan.
Gata, la munca , nu la intins mana !
O gramada neorganizata de tuturor,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
TatianaG spune:
Sper sa va placa!
Cum se descurca zodiile in cazurile de moarte clinica?
Berbec:" Cine-i seful aici? Vreau sa-l vad pe Zeul Suprem acum! Sunt mort? Zau, nu am crezut ca mi se poate intampla chiar mie!! De unde pot sa fac rost de un palat de cristal luminat ca ala??"
Taur: Parasindu-si corpul, Taurul realizeaza ca nu mai are stomac si se intoarce instantaneu in corp, fara sa vada tunele, lumini sau entitati ceresti, ceea ce il face sceptic pentru tot restul vietii.
Gemeni: Ideea de baza in cazul Gemenilor nu este experienta in sine, ci felul in care o pot infrumuseta atunci cand o povestesc ( sau o scriu) . De vreme ce Gemenii se simt bine in orice lume, mai putin intr-una fara telefoane, internet sau alte mijloace de comunicare, se intorc in corp destul de repede- iar gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.
Rac: Racii traiesc cam 125 ani si, in general, nu au de-a face cu moartea aparenta. In schimb, din cand in cand, se pot apropia de ceea ce restul numesc " viata", atunci cand isi fac curaj sa iasa din casa pentru cumparaturi.
Leu: " Nuuuuuuuuuuuu....NU am murit! Nu, nu nu!! Cine-s aia in alb? Ce naiba canta acolo..? Suna complet aiurea. Eu pot sa cant mai bine! Unde e dirijorul? Vreau un microfon acum! Si nu ma deranjati, decat daca e vorba de un impresar important!"
Fecioara: Dupa 60 ore de munca in continuu, Fecioara pica franta si paraseste corpul, ajungand intr-un tunel de lumina ce straluceste de curatenie..insa, in curand, incepe sa se ingrijoreze la gandul ca cei dragi au ramas singuri si fara ajutorul ei, asa ca revine in corp instantaneu, se ridica, spune ca e ok si se uita la ceas pentru a vedea daca nu cumva e in intarziere.
Balanta: In corp, in afara corpului, in corp..in cele din urma spiritul se hotaraste sa iasa...Balanta vede un tunel la capatul caruia se afla o fiinta luminoasa. " Sa fie Isus? Stai asa...poate e Kwan Yin. Hainele alea sunt stilul ei". Nereusind sa se hotarasca
daca sa traverseze tunelul ( ce ar fi moartea daca nu ai cu cine sa o imparti??) , Balanta se trezeste inapoi in corp din greseala, iar primul gand este sa deschida o agentie matrimoniala pentru suflete..
Scorpion: De vreme ce majoritatea Scorpionilor au 9 vieti, acestia sunt tentati sa experimenteze multe feluri de moarte aparenta ( uneori provocata de ei insisi). Cand se despart de corp, o foarte mica parte din ei traverseaza tunelul de lumina fara a intalni o fiinta astrala cu care sa faca sex. Intrebati pe cine ar dori sa intalneasca la celalalt capat- 75% vor numi vampirul preferat, iar Meduza este urmatoarea optiune.
Sagetator: Parasindu-si corpul, Sagetatorul nu se poate abtine sa nu rada de felul stupid in care a facut-o. Dupa ce reuseste intr-un fel complet aiuristic sa strapunga tunelul de lumina, refuza sa se intoarca in corpul pe care a incercat sa il abandoneze atata timp , printr-o serie de accidente datorate neindemanarii proverbiale. Deoarece este foarte curios daca religiile "organizate" sunt valide, profita de ocazie pentru a invata cateva lucruri esentiale...pana cand, satule, entitatile astrale, il trimit inapoi in corp , pentru cat mai mult timp posibil.
Capricorn: Capricornului ii ia ceva timp sa realizeze ca a murit, mai ales ca pe lumea celalalta sunt locuri speciale, amenajate ca niste birouri, in care sunt instalati Capricornii. Un domn batran si distins le inmaneaza un manual numit" Cum sa reusesti in afacerile astrale", un exemplar de "evaluarea muncii" ( pentru profani- evaluarea faptelor bune si rele din timpul vietii) si o nota roz (reinviere). Capricornii se intorc destul de repede in corp, nefiind capabili sa indure existenta non-fizica.
Varsator: Varsatorul ajunge in Rai, vede ca nu este condus prin consens si se duce in Iad, unde macar e anarhie si regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Intr-un mod ironic, experienta Varsatorului e destul de traditionala- Dumnezeu- Tatal, Sf. Petru, coruri de ingeri, etc, deci un alt motiv pentru a opta pentru Iad. O data ajuns acolo, il enerveaza la culme pe Satan & co. cu ideile lor de reforme, asa ca sunt trimisi de urgenta inapoi in corp.
Pesti: Dintr-un motiv sau altul, Pestii nu prea obesrva moartea aparenta. In schimb, intr-o zi de munca normala, multi Pesti spun ca vad fiinte cu figuri suferinde care le spun intr-un mod calm sa se intoarca in corp.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara
Album 1 bebei ian-febr
Album 2 bebei ian-febr
A_Iulia spune:
Adriana, eu bonei ii dau 2 milioane. Tot atata face: ia copilu' si-l plimba 4 ore. Dar zic si eu sa-i dai 1.5 mil, ca sa ai apoi cum sa cresti.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
ad_risnov spune:
Multumesc pt. raspuns Adina!
Chiar vroiam sa-ti raspund la intrebarea despre premergator (ca am uitat pana acum, deh, scleroza): am doua prietene care au folosit premergatorul de la Chicco, Ufo, si au fost super multumite de el. Este f. stabil, nu are cum se rasturna bb cu el. Il gasesti acum in Carrefour la 1.850.000 lei (parca).
Am vazut si unul Neonato, Go Kart (e mai mult pt. baietei), la 1.650.000 lei, tot in Carrefour. Si asta mi s-a parut ok.
Am inteles ca cel mai mult conteaza sa fie stabil, sa nu se poata rasturna bb si sa-l poti regla pe inaltime in functie de bb. Cele doua de care ti-am zis au aceste calitati.
Spor la cumparaturi!
Tatiana, super gluma cu zodiile. Eu sunt balanta si mi se potriveste manusa.
Mie tot nu mi-ati raspuns la intrebarea: De unde ati luat ghetute de piele, cu talonet, care sa cuprinda glezna??? Noi am vrea sa mergem maine pana in Obor, oare gasim acolo?
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Elena I. spune:
Salutare si de la noi!
Ieri am fost in vizita la un verisor al lui Vio. Copilasii lui- o fetita si un baietel- sa-u zbenguit in jurul Ericai, i-au dat jucarii. Fiica-mea a stat si ea in fundulet pe covor, a vorbit pe limba ei cu copiii, a gustat la propriu jucariile. La plecare sintem invitati sa mai venim pe-acolo. Baietelul (are intre 4 si 5 ani) zice: "sa vina, dar s-o aduca si pe femeia aia mica!"
Daria si Rachella si tuturor care au sarbatorit ceva special de cind n-am mai fost noi prin zona! Multa sanatate si bucurii!!!
Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)